Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana promite functii prin judete si isi asuma esecul la prezidentiale

ro

13 Feb, 2010 22:59 1696 Marime text
geoana12.jpgPreşedintele PSD le-a promis colegilor din Botoşani că, dacă va fi reales, vor avea un reprezentant în conducerea partidului, drept răsplată pentru rezultatele bune la alegerile prezidenţiale.
Mircea Geoană e în plin turneu electoral intern în cursa pentru şefia PSD. La Botoşani, liderul social-democraţilor s-a pus pe promisiuni: "Voi sugera ca în Biroul Politic Permanent să existe o reprezentaţie a tuturor judeţelor care au câştigat la prezidenţiale. Veţi avea un reprezentant la vârf, la Bucureşti, pentru a avea ocazia să vorbiţi în numele botoşănenilor", informează stiri.botosani.ro.

În cadrul şedinţei cu organizaţia, Geoană a spus că deşi i s-a creat o imagine de om indecis, poate da dovadă de fermitate, însă a lăsat de la el pentru binele partidului. "În privinta principalului vinovat pentru necâştigarea alegerilor prezidenţiale, acela sunt eu", a admis liderul PSD.
Congresul PSD are loc pe 20 februarie, în cursa pentru preşedinţia partidului înscriindu-se până acum Miron Mitrea, Mircea Geoană, Cristian Diaconescu, Adrian Năstase şi Andrei Alexandru.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii