Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, atacat din nou de Corneliu Vadim Tudor

ro

23 Sep, 2012 17:49 1888 Marime text

Corneliu Vadim Tudor continuă să-l atace pe Gică Hagi, despre care a spus că ar trebui să fie mult mai modest şi căruia i-a atras atenţia că riscă să-şi distrugă imaginea.


Corneliu Vadim Tudor a precizat că atacul violent la adresa lui Gică Hagi publicat în revista România Mare nu îi aparţine, dar şi-l asumă.

"Am văzut că toată lumea a preluat cum că eu aş fi scris despre Hagi, vreau să anunţ că erau doua-trei rânduri scrise de un anonim. Eu am fost la Strasbourg, am avut alte treburi şi nu-mi cereţi să le verific eu pe toate. Chiar dacă nu am nici o vină, ca patron al ziarului îmi asum şi pot pune scuzele pe masă", a spus Vadim Tudor la Radio GSP.

În loc de scuze, europarlamentarul PRM l-a atacat pe Hagi: "Gică trebuie să facă precizări, le aştept, să spună dacă a declarat într-adevăr aşa ceva sau nu. Vreau să-i mai atrag atenţia lui Hagi că nici măcar Ilie Năstase, care a avut tenisul la picioare şi i-a bătut pe toţi, nu a spus despre el că e genial. Îi recomand lui Gică mai multă modestie şi să nu dea cu piciorul imaginii, să nu şi-o facă ţăndări. Dacă el spune că e genial, eu îi transmit că Messi e puţin mai genial decât el".

Citeşte AICI întregul articol



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii