Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru i-a trimis un plic lui Radu Mazăre „Constănţenii i-au arătat ce vor de fapt de la el, vor să plece“

ro

17 Nov, 2014 11:29 2612 Marime text
Senatorul Christian Gigi Chiru i-a trimis primarului Radu Mazăre, în urma finalizării procesului electoral şi victoriei lui Klaus Iohannis, un plic cu o foaie albă de hârtie pe care să îşi scrie demisia primarul Constanţei, Radu Mazăre.

„Mazăre a promis că, dacă va câştiga Iohannis alegerile şi va deveni preşedintele României, se va retrage, dar nu numai de la Primărie, ci de tot. A mai promis asta şi în 2009, atunci când i-a ameninţat pe constănţeni că îi lasă baltă dacă va câştiga Traian Băsescu alegerile. Constănţenii i-au arătat ce vor de fapt de la el: vor să plece. L-au votat în 2009 pe Băsescu, l-au votat acum pe Iohannis. De aceea, pentru a-l ajuta pe domnul Mazăre să se ţină de cuvânt și pentru a arat respect față de constănțeni, pentru prima dată în viaţa de primar, i-am trimis un plic. În plic se află o foaie albă de hârtie, pe care îl îndemn să o folosească pentru a-şi scrie demisia din toate funcţiile publice sau politice pe care le deţine, așa cum a promis. Este singurul gest bărbătesc pe care îl poate face. Domnule Mazăre, nu îi mai dezamăgi pe constănţeni şi de data aceasta! Arată-le că eşti bărbat şi la Primărie, nu numai în club“, a declarat parlamentarul constănţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 17 Nov, 2014 19:35 Da mai Gigi da stii cum e nici de tine nu au vrut constantenii sa auda , ai luat doar 13 %. Acum pe bune