Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cozmin Guşă „Antonescu l-a lăsat pe Ponta şi s-a dus în tabăra baronilor, e cireaşa de pe tortul lor“

ro

31 Oct, 2012 16:16 1437 Marime text

Analistul politic Cozmin Guşă a declarat marţi seară că este evident că în USL sunt deja două tabere: cea a baronilor în fruntea cărora e Liviu Dragnea, cărora li s-a alăturat "cireaşa de pe tort" Crin Antonescu,şi cea a lui Victor Ponta, formată din oameni tineri, care deocamdată e destul de slabă.

Pornind de la glumele pe care şi le fac cei doi lideri USL: Ponta întrebând la Bucureşti dacă "Crin mai e în USL", iar Antonescu glumind la Alexandria cu Liviu Dragnea despre plagiatul lui Victor Ponta, Guşă susţine că este clar că dincolo de aspecte ce par nostime este clar că în USL a început "un razboi rece".

"Putem sa radem de aceste glumite, dar pentru mine, care cunosc bine toate personajele de la acea masa,de mult timp, este foarte clar că un război rece a început. Sunt niste echipe, una administrativa, reprezentată de Ponta şi o zonă de fideli, preponderant din PSD, şi o altă zonă grea, cu probleme, unele probleme de dosar, ma refer la Dragnea, Voiculescu, alte probleme de candidatură, ma refer la Crin. Deci, aceasta tabara care se constitue si care va deveni din ce în ce mai evidentă în interiorul USL, pentru ca noi despre ce vorbim, să înţeleagă şi telespectatorii? (...) Ce vedem? Că-n USL este gata pregătită o luptă în care Crin Antonescu, cu problemele din PNL, cu anumite probleme de relaționare cu Ponta, a trecut în tabăra baronilor, mogulilor și așa , mai departe, reprezentată de Dragnea și Dan Voiculescu, care în baza dosarelor pe care le au și a luptei lor, împotriva justiției, sau mă rog, pentru fructificarea dosarului personal, s-au unit. Antonescu s-a dus în aceasta tabără", a declarat Guşă.

Citeşte întregul articol AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii