Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 13-14 noiembrie 2010

ro

13 Nov, 2010 12:55 1718 Marime text

Berbec

Sambata, Berbecii pot sa guste din plin placerea revederii cu niste prieteni dragi. Luna din Varsator ii face sociabili, deschisi, bucurosi de oaspeti sau, dupa caz, de vizite. Reuniunile sunt datatoare de energie pozitiva astazi pentru acesti nativi. Spre seara, Luna face cuadratura cu Soarele si le-ar putea produce o usoara stare de iritare sau de dezamagire. Nu toti cei cu care se asteptau sa se vada sosesc la intalnire. Nu toti cei pe care contau se tin de promisiune. Nu-i nimic, e un moment bun pentru Berbeci sa-si dea seama cum stau lucrurile cu anumite prsoane din anturaj. Duminica dimineata, Luna in trigon cu Venus ii poate pune pe Berbeci in contact cu oameni din trecutul lor: fosti iubiti, parteneri, asociati, colaboratori. Poate mai au ceva de rezolvat, poate ar putea reinnoda o legatura. Berbecii pot privi acum cu alti ochi oameni care in trecut i-au facut sa sufere. Berbecii pot avea ocazia de a ierta si de a se impaca. Dupa pranz, cand Soarele se muta in Pesti, in sextil cu Pluto, Berbecii se pot detasa putin, preferand sa se izoleze. Ei vor sa inteleaga mai bine care este locul si rolul lor social, putand sa aiba revelatii legate de modul in care ii priveste lumea, dar si de viata lor profesionala.

Taur

Cu Luna pe segmentul imaginii publice, Taurii pot sa aiba parte sambata de o crestere a reputatiei. Ei sunt bine vazuti, ceilalti ii privesc ca pe niste persoane de incredere. Taurii pot sa se bucure astazi de respectul neconditionat al celorlalti, valoarea le este recunoscuta si apreciata. Taurii pot trai acea senzatie ca "sunt cineva", cu mentiunea ca exista si un revers al medalieii. Taurii trebuie sa isi dea seama exact de locul pe care il ocupa si sa nu devina aroganti, sa inceapa sa dea ordine ori sa aiba pretentia ca toata lumea sa ii asculte. Mai ales ca seara, Luna face cuadratura cu Soarele. Taurii care nu isi infraneaza orgoliul vor avea tendinta sa-si ia de sus partenerul, prin urmare nu trebuie in niciun caz sa se erijeze in niste sefi fata de oameni cu care ar trebui sa aiba raporturi de egalitate. Duminica dimineata, Luna e tot in Varsator, dar frumos aspectata de Venus. Taurii pot sa munceasca, sa faca treburi nefacute in cursul saptamanii, sa se ocupe de chestiuni curente. Desi e weekend, Taurii pot fi astazi contactati de colegi sau de fosti colaboratori, care sa-i intrebe de sanatate. Dupa pranz, cu Luna in Pesti in sextil cu Pluto, Taurii se pot regasi in mijlocul unor oameni dragi. Ei nu ar trebui sa refuze vreo invitatie, pentru ca anumiti oameni asteapta sa le dea niste solutii legate de planurile de viitor.

Gemeni

Sambata, Luna din Varsator le da Gemenilor chef de invatat. Ei sunt astazi un burete de informatie, asa ca daca si-au propus sa se instruiasca, sa citeasca, sa ia parte la cursuri, demersul le va fi de mare folos. Noi orizonturi se pot deschide astazi pentru Gemeni, noi posibilitati li se pot arata in fata ochilor. Ei pot afla lucruri necunoscute pana acum si pot intelege mecanisme inedite de functionare a lucrurilor. Seara, Gemenii ar trebui sa fie foarte consecventi cu cei dragi. De exemplu, daca dau sfaturi, ar fi bine sa le respecte chiar ei. Gemenii pot da nastere unor discutii cauzate de un comportament al lor contradictoriu. Poate una spun si alta fac. Ziua de duminica vine cu armonie afectiva pentru Gemeni. Venus in trigon cu Luna ii aduce pe aceeasi lungime de unda cu oamenii pe care ii iubesc. Gemenii au astfel ocazia sa repare o greseala, mai ales fata de iubit/ iubita sau fata de copii. Gemenii pot sa isi ceara iertare sau sa isi rascumpere un gest din trecut. Dupa pranz, cu Luna in Pesti, Gemenii devin extrem de responsabili, sustinuti fiind si de Pluto. Gemenii pot sa isi gestioneze foarte bine timpul, sa faca planuri concrete legate de cariera si de viata sociala. Ei simt nevoia sa se adapteze unui context si vor reusi acum sa se mobilizeze.

Rac

De rasfat se pare ca nu duc lipsa Racii nici sambata. Ei pot avea o zi in care sa conteze mai mult pe ceilalti decat pe ei insisi. Desigur, nu trebuie sa lase abandounul si delasarea sa puna stapanire pe ei. Racii se pot lasa cumva in voia celor din jur, care le ofera ce au nevoie. Totusi, sambata seara, Luna in cuadratura cu Soarele i-ar putea atrage intr-o discutie legata de oportunism. Astfel, Racilor li s-ar putea reprosa ca profita prea mult de resursele altora, ca nu produc cat consuma, ca asteapta prea mult de la ceilalti. Pentru a preintampina o atare situatie, Racii ar trebui sa dovedeasca faptul ca si ei muncesc, ca si ei au, ca si ei contribuie. Racii trebuie sa previna astfel de acuzatii, care nu au cum sa le pice bine. Duminica, ziua incepe cu armonie in familie. Probabil o reuniune, o revedere sau o impacare cu cei dragi, cu parintii sau cu persoane mai in varsta le poate ridica Racilor tonusul. Emotiile pot fi puternice, iar conotatia este pozitiva, de bucurie, de jubilare. Dupa-amiaza, Luna din Pesti le da Racilor un aer de intelepciune. Ei sunt pusi pe oferit sfaturi, de aceea trebuie atentionati sa nu le dea decat daca li se cere. Racii simt nevoia sa faca niste precizari partenerului de viata, sa traga niste concluzii, sa il faca sa isi schimbe putin optica. Racii ii pot impinge acum pe ceilalti de la spate.

Leu

Prima zi de weekend ii pune pe Lei intr-o pozitie favorabila. Ei parca au un avantaj asupra celorlalti, pe care ar fi bine sa-l valorifice. Partenerul de viata, asociatii, colaboratorii sunt pe aceeasi lungime cu Leul, dorintele lor coincid. Atentie totusi seara, cand Soarele si Luna se afla in cuadratura! Familia ar putea sa incerce sa puna obstacole Leilor in ceea ce priveste niste planuri sau Leii sa se opuna unor initiative sosite din partea celor dragi. Leii ar putea sa se confrunte cu o mini-criza de personalitate, cu un ogoliu ranit sau, mai grav, ar putea sa se impuna cu aroganta in fata celorlalti, calcandu-le in picioare visuri si credinte. Duminica incepe frumos pentru Lei si continua in acelasi ton. Dimineata, Leii pot sa vindece niste rani cu ajutorul cuvintelor. Ei sunt mult mai diplomati, isi dau seama daca au abuzat de orgoliu si vor dori sa dreaga busuiocul. Au mari sanse de a reusi. Dupa pranz, cand Luna se muta in Pesti, in sextil cu Pluto, Leii pot sa descopere anumite realitati care pana acum le-au fost ascunse. Ele au legatura cu starea de sanatate, care e mult mai buna decat credeau, sau cu viata profesionala, unde, de asemenea, se intrevede un culoar favorabil. Leilor li se poate face un serviciu, un favor, ei putand sa descopere bunele intentii ale unor oameni de care, pana acum, poate se indoiau.

Fecioara

Cu Luna in Casa muncii si a sanatatii, rutina pare pentru Fecioare la ordinea zilei de sambata. Fecioarele pot sa se oirganizeze cu succes, sa faca ordine, sa se ocupe de casa, de curatenie, de treburi restante. De asemenea, acesti nativi pot sa-si vada de sanatate, sa constientizeze o serie de deficiente si sa incerce sa schimbe ceva. Fecioarele pot sa inceapa sa isi construiasca o stare de bine plecand de la alimentatie. E o zi in care acesti nativi pot sa renunte la anumite deprinderi care le cauzau pana acum acumulari de toxine sau grasimi in organism. Ba chiar, sambata seara, Fecioarele pot sa incepa o polemnica pe aceasta tema, incercand sa faca adepti. E bine sa nu insiste, vine pentru fiecare un timp al constientizari. Pentru Fecioare, se pare ca a sosit momentul, pentru altii, inca nu. Duminica dimineata, Fecioarele se bucura de trigonul pe care Luna in face cu Venus. Vesti bune mult asteptate legate de un proiect profesional. Fecioarele pot obtine confirmarea ca eforturile lor nu au fost in zadar si ca banii, in sfarsit, incep sa curga. Dupa-amiaza, cand Luna trece in zodia opusa lor, Fecioarele pot sa se dedice partenerului de viata. Fecioarele sunt intelepte, devotate si bine intentionate. Acesti nativi pot percepe acum intuitiv nevoile partenerului, pe care vor incerca sa le respecte.

Balanta

O zi romantica de sambata pentru Balante. Acesti nativi sunt cam pusi pe joaca si pe glume. Pentru ei, pare o zi in care distractia ii preocupa mai mult decat orice alte treburi casnice ori de alta natura. Balantele vor sa faca astazi numai ceea ce le place, asa ca e o zi potrivita sa practice un sport sau sa acorde atentie maxima unui hobby. Seara, Balantele pot avea totusi niste nemultumiri legate de bani. Balantele se pot simti insuficient rasplatite si apreciate de catre cei dragi. De aici, se pot naste reprosuri la adresa persoanei iubite care, vezi Doamne, nici ea nu castiga suficient. Stop! Ar fi bine ca acest bolovan sa fie oprit inainte sa inceapta sa se rostogoleasca la vale. Noaptea e un sfetnic bun, asa ca Balantele se pot trezi duminica intr-o alta stare de spirit. Trigonul dintre Luna si Venus le aduce armonie in viata afectiva. Copiii si persoana iubita rezoneaza la acelasi nivel cu Balantele, care se pot arata extrem de generoase. Dupa-amiaza, cu Luna in Pesti, Balantele vor deveni mai serioase si mai responsabile. Ele isi pot asuma niste sarcini, iar comunicarea se pare ca functioneaza aproape telepatic. Balantele devin intelegatoare si pot sustine anumite planuri de calatorie sau demersuri de a urma cursuri ce provin din partea celor dragi.

Scorpion

Sambata incepe cu relatii de familie armonioase pentru Scorpioni. Cineva mai in varsta, poate chiar parintii au nevoie de ajutorul sau de prezenta Scorpionilor, care isi vor oferi sprijinul neconditionat. Seara, situatia de acasa s-ar putea sa degenereze totusi. Soarele face cuadratura cu Luna si ii poate impinge pe Scorpioni la gesturi necugetate: reprosuri, certuri etc. Se pare ca una isi doresc Scorpionii si alta se intampla. Lucrurile nu se aranjeaza intocmai dupa cum preconizau ei. Mai muilt, Scorpionii se pot simti raniti in orgoliu. Ei pot fi pusi in fata faptului implinit si, pentru ca nu a fost ideea lor, pentru ca nu au de ales, simt ca nu detin controlul. Iar asta ii poate enerva cel mai tare. Nu atat de tare insa incat sa nu se trezeasca duminica bine dispusi. Venus face de dimineata trigon cu Luna si ii poate lamuri ca au exagerat, ei putand recunoaste in sinea lor ca au fost prea aroganti si prea insetati sa isi arate puterea. Nu vor spune, desigur, dar se vor impaca cu situatia. Dupa amiaza, cand Luna e deja in Pesti, pofta de viata a Scorpionilor este din ce in ce mai mare. Ei sunt pusi pe distractie, sunt romantici, ii fac si pe cei din jur sa se simta bine. In plus, Scorpionii sunt dispusi sa isi asume riscuri si, cine stie, e posibil sa fie inspirati la jocurile de noroc.

Sagetator

Sambata, Sagetatorii parca sunt bagati in priza. Ei nu-si mai vad capul de griji si de treaba, alearga in dreapta si stanga, uneori chiar fara directie, vor sa se dea peste cap, fac drumuri, invart niste hartii si tot asa. E ca si cum cineva ar sta cu biciul dupa ei si, de frica sa nu fie loviti, baga viteza. Dragi Sagetatori, mai domol! Nu va alearga nimeni. Din dorinta de a face prea multe, s-ar putea sa sariti dintr-una intr-alta si, cu toate bunele intentii, sa incepeti multe si sa terminati putine. In plus, sambata seara, de parca agitatia lor interioara nu le era de ajuns, Sagetatorii s-ar putea sa aiba parte de vesti care sa ii puna pe ganduri. Poate starea de sanatate a cuiva din familie ii ingrijoreaza, poate cineva de care tot se roaga nu ii asculta nici acum, in ceasul al doisprezecelea. Sagetatorii ar trebui sa nu aiba remuscari si sa se supere, pentru ca fiecare e responsabil de soarta lui. Duminica, ziua incepe cu totul altfel. Sagetatorii gasesc un prilej de bucurie. Trigonul dintre Luna si Venus ii plaseaza intr-un cadru social, in mijlocul unui grup. Sagetatorii se simt bine, integrati, le place ca sunt cautati, curtati, ca lumea are nevoie de ei. Dupa pranz, cand Soarele se instaleaza in Pesti, devotamentul fata de familie ii caracterizeaza din plin pe acesti nativi. Ei isi iau rolul in serios, vor sa rezolve anumite probleme. De aceea, probabil vor fi pusi in situatia de a face un drum sau de a pune o vorba buna in interesul cuiva drag.

Capricorn

Ziua de sambata continua pentru Capricorni pe linia recompenselor materiale. Noi solutii de a face bhani apar la orizont. In plus, Capricornii chiar pot incasa astazi o suma destul de consistenta, fie si numai sub forma unui imprumut care li se returneaza. Capricornii isi pot cultiva astazi un talent, poate chiar talentul de a face bani. Seara de sambata poate veni pentru acesti nativi cu un sentiment de insecuritate legat de viitor. Totul poate pleca din nou de la bani, care deocamdata nu par a fi suficienti pentru planurile lor marete. E foarte important pentru Capricorni sa nu dea vina pe cineva din familie pentru ceea ce se intampla, ci sa se concentreze pe propriile lor resurse de a spori veniturile. Duminica dimineata, dispozitia Capricornilor fata de seara anterioara se poate dovedi cu totul reversibila. Speranta Capricornilor intr-un mers pozitiv al lucrurilor renaste dintr-o data. Luna in trigon cu Venus le poate aduce un plus de imagine sociala si perspectiva unei redresari profesionale. Mai mult, femeile sustin acum acum eforturile Capricornilor, poate chiar cu o infuzie de capital. Dupa pranz, Luna e in Pesti, iar Capricornii incep sa treaca la actiune. Odata planul conceput, ei trebuie sa inceapa sa discute, sa negocieze, sa deschida usile comunicarii si colaborarii. Capricornii pot face intelegeri profitabile sau drumuri care sa le fie de folos. De asemenea, relatia cu fratii, surorile, verii, vecinii, se poate stabiliza.

Varsator

Forma de varf in care se gasesc Varsatorii e confirmata de verva pe care o afiseaza acesti nativi in prima zi de weekend. Parca nu le pasa de nimic, in sensul ca nimeni nu poate sa ii abata de la drumul lor. Varsatorii isi vad de treaba, indiferent ce crede si zice lumea. Mai mult, nimic nu poate sa ii descurajeze sau sa ii afecteze negativ. Ei se afla intr-un stadiu de constructie a personalitatii si au rabdare sa puna caramida cu caramida la succesul lor. Seara poate fi totusi destul de tensionata, cu presiune venita din partea familiei. Cineva de acasa ii poate tachina pe Varsatori, isi poate etala niste nemultumiri. Efectul cuadraturii dintre Luna si Soare va fi probabil acela de mobilizare. Incoltiti, Varsatorii s-ar putea sa spuna sau doar sa gandeasca: "Lasa, o sa vezi tu de ce sunt eu in stare". Si nu mai departe de duminica dimineata, Varsatorii parca sunt scosi din alt film fata de seara anterioara. Plus ca si oamenii din jur sunt mult mai amabili cu el. Varsatorii devin dintr-o data o sursa credibila de informatie, sunt solicitati pentru sfaturi, experienta si cunostintele lor sunt la mare cautare. Varsatorii se afirma prin ceea ce stiu si prin modul in care trateaza si ajuta oamenii. Dupa pranz, cu Luna in Pesti, s-ar putea ca Varsatorii sa fie chiar rasplatiti financiar pentru serviciile lor. Recompensele materiale se arata de pe urma muncii depuse in folosul celorlalti.

Pesti

Ziua de sambata poate sa aduca Pestilor momente de reculegere, de repliere interioara. Pestii pot sa isi asculte astazi vocea interioara, sa constientizeze anumite erori de judecata pe care le-au facut, sa ierte pe cineva sau sa se ierte pe ei insisi. Ziua e potrivita pentru meditatie, rugaciune sau vindecare, fie pe care medicala, fie pe cale spirituala. Seara de sambata le poate dezgropa totusi Pestilor alte rani mai vechi, legate de viata de familie. Nemultumiri legate de diferenta intre ceea ce isi doreau ei si ceea ce s-a intamplat de fapt ii pot aduce pe Pesti in pragul proceselor de constiinta. E foarte important ca Pestii sa inteleaga legea acceptarii si sa se curete de regrete. Duminica, ziua incepe mult mai promitator, dat fiind trigonul dintre Luna si Venus. Interventia unei femei in viata Pestilor, poate chiar a mamei, poate sa fie ca un balsam. Pestii ar trebui sa vorbeasca cu cineva drag despre sufletul lor, fara sa amplifice suferinta. Atentie mare! Cu cat vorbesti mai mult despre un lucru care nu-ti place, nu faci decat sa-l perpetuezi! Subiectul conversatiilor trebuie sa fie pozitiv, iar tonul optimist. Dupa pranz, Luna vine pe bucatica lor de zodiac si ii vitalizeaza pe Pesti. Ei sunt gata pentru un nou inceput. Semnul cel mai bun este faptul ca Pestii sunt dispusi sa iasa in lume. Prietenii pot veni in sprijinul lor si s-ar putea ca un plan de viitor sa para dintr-o data extrem de viabil.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii