Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 15 - 16 ianuarie 2011

ro

15 Jan, 2011 13:22 1385 Marime text

Berbec

Weekendul incepe pentru tine cu incredere in fortele proprii. S-ar putea sa-ti descoperi astazi noi calitati care sa te faca sa te simti bine in prorpia piele. Imaginea ta este foarte bine perceputa in exterior, prin urmare s-ar putea sa iti exprimi foarte bine anumite talente din dotare. Mai mult, se poate arata la orizont o suma consistenta de bani. S-ar putea sa faci planuri in ceea ce priveste relansarea incariera. Ziua de duminica il aduce pe Marte in Varsator. Incepand de azi, vei putea sa privesti lucrurile cu mai mult optimism. Viitorul ti se poate parea mai accesibil. Sunt de asteptat oameni care sa iti ofere sprijinul. De asemenea, vei fi mai combativ si s-ar putea sa iti doresti sa lupti pentru o cauza, sa imparti dreptatea in numele altora, al grupului din care faci parte.

Taur

Weekendul incepe favorabil, cu Luna in zodia ta bine sustinuta de planetele din Pesti si de Marte aflat pe ultima suta de metri in Capricorn. Ar trebui sa fii in verva si sa te preocupe aspiratiile personale. E o zi excelenta sa demarezi la nivel concret o serie de actiuni care te pot aduce mai aproape de un ideal. Cunostintele tale se pot imbogati astazi cu informatii noi si interesante, asa ca documentarea iti poate deschide noi perspective. Duminica, Marte trece in Varsator si incepe sa iti dinamizeze zona puterii. Dintr-o data, s-ar putea sasimti mai acut impulsul de a te afirma, de a iesi in fata, de a-ti cere niste drepturi. Combativitatea te-ar putea caracteriza de acum pentru mai bine de o luna de zile, asa ca ai puterea de a te mobiliza in vederea accelerarii progresului in cariera.

Gemeni

In prima parte a weekendului, Luna se gaseste in zona izolarii si a introspectiei. Aspectele pozitive pe care le face te imping sa conspiri din umbra la binele altora. S-ar putea sa fii nevoit sa-ti oferi sprijinul neconditionat, asa ca ar fi bine sa vezi in aceasta oportunitate un prilej de a-ti evalua bunatatea si devotamentul. De unde dai, Dumnezeu s-ar putea sa-ti dea inapoi astazi pe alta parte. Duminica esti suveran! Luna se instaleaza cu drepturi depline in zodia ta si iti confera vitalitate, te face vorbaret si extrem de dinamic. Cu alte cuvinte, poti fi tu insuti. Marte instalandu-se de azi in Varsator, te predispune pentru o buna perioada de acum inainte la invatatura, la acumularea de cunostinte, dar si la filosofare. Incet-incet, vei observa ca esti tot mai interesat de idealuri, de principii si de cunoastere. Strainatatea ar putea ocupa, de asemenea, un loc in centrul atentiti tale.

Rac

Foarte frumoasa prima zi de azi pentru tine pe segmentul relatiilor. Daca au existat pana acum conflicte, neintelegeri, adevaruri nerostite intre tine si partanereul de viata sau un asociat/ colaborator, astazi aveti ocazia sa clarificati niste detalii. Ziua de azi poate fi denumita "sambata reconcilierii". Indiferent de consecintele unei posibile dezbateri, vei putea sa te simti foarte bine cu tine insuti, acceptand cu responsabilitate decizia ta finala. De mentionat ca reconcilierea se produce cu ceilalti, dar mai ales cu tine. Incepand de duminica, Marte in Varsator va agita putin spiritele in ceea ce priveste anumite drepturi care ti se cuvin. Poate incepe o perioada in care sa ai de impartit ceva cu partenerul de viata sau de afaceri. Bunurile detinute in comun risca sa devina pentru mai bine de o luna de zile obiect de disputa.

Leu

Sambata pare a fi o zi a puterii pentru tine! Luna din Taur este foarte bine sustinuta si iti da, in primul rand, forta de a duce la bun sfarsit niste proiecte incepute mai demult, sau chiar de a demara noi initiative. Pasii pe care ii faci acum se pot dovedi decisivi pentru viitor. Cert este ca te bazezi pe fortele proprii si chiar ai suficienta energie acum sa te inhami la orice, indiferent cat de greu sau riscant ar putea sa para din exterior. Tu stii ce vrei si mergi la tinta! Duminica, Marte poposeste in Varsator si mai bine de o luna de zile iti va zgudui relatiile. S-ar putea sa reactionezi mai impulsiv decat de obicei si sa te lansezi intr-o continua competitie, cu ceilalti sau cu tine insuti, de parca ai ceva de demonstrat. Incepe o etapa in care va trebui sa iti testezi capacitatea de cooperare si puterea de a face mici compromisuri. Va trebui sa iti mai domolesti orgoliul, pentru a nu strica aliante greu de refacut pe urma.

Fecioara

Weekendul te poate prinde intr-o ipostaza visatoare. S-ar putea sa iti faci planuri marete, in care incerci sa-ti atragi inclusiv persoana iubita sau copiii. De aceea, e bine sa revii putin astazi cu picioarele pe pamant. Scopurile tale trebuie sa fie realiste. Daca planifici vreo calatorie lunga sau vreo deplasare in strainatate, asigura-te ca ai spatele acoperit din toate punctele de vedere! Duminica, Marte care intra in Varsator are grija sa te traga de maneca. Pentru mai mult de o luna, te poti concentra tot mai bine pe munca de zi cu zi. Ai forta, muncesti cu spor, insa incepe o perioada in care, din cauza suprasolicitarii fizice, risti sa cedezi. Sistemul nervos poate avea de suferit, la fel si micile accidente la picioare (gambe, glezne). Asa ca atentie foarte mare la starea ta de bine incepand de astazi! Nu uita sa te odihnesti si sa mananci cat mai sanatos! Inceperea unei diete este de bun augur incepand de astazi.

Balanta

Ziua de sambata poate sa iti aduca o sete de a face dreptate. Luna din Taur in trigon cu Marte pe picior de plecare din Capricorn te mobilizeaza si te face sa ti doresti sa pui la punct acum, in ceasul al doisprezecelea, niste relatii de familie. Sunt lucruri care trebuie indreptate si sunt chestiuni de patrimoniu care trebuie discutate in amanunt. Ai forta de a intreprinde astazi actiuni in aceasta directie. Puterea ta este inclusiv fizica, deci poti sa muncesti azi cu spor pentru ca locuinta ta sa arate mai bine. Incepand de duminica, parca te lansezi intr-o campanie de cucerire. Marte in Varsator iti aduce o mare dorinta de a face numai ceea ce-ti place. Orice te plictiseste va fi taiat de pe lista. Vei fi mult mai creativ si inovator in viata de zi cu zi, reusind sa-ti surprinzi partenerul de viata. Daca nu exista un partener, nu ar fi exclus ca, pana la sfarsitul lunii februarie, sa te indragostesti.

Scorpion

Se anunta o sambata a relatiilor. Luna in Taur deseneaza aspecte asa de frumoase cu planetele din Pesti si din Capricorn, incat e aproape imposibil sa nu remarci o ameliorare in viata de cuplu. De aceea, ar fi indicat sa iti programezi o activitate comuna cu partenerul de viata, fie o iesire in oras, fie o vizita, fie o mica excursie. Vei fi dornic sa le faci pe plac celorlalti si, mai ales, jumatatii tale. Aceasta nevoie de armonie poate avea pentru tine efectul unei echilibrari psihice. De duminica incolo, cand Marte ia in stapanire Varsatorul, se schimba datele problemei. Vei fi pus pe schimbari in viata de familie. Vei fi tentat sa modifici ceva la conditiile de locuit, fie ca faci reparatii, fie ca vrei sa te muti cu totul. De asemenea, cei de acasa ar trebui sa fie mai toleranti si intelegatori cu tine, pentru ca s-ar putea sa incerci sa te impui de pe pozitii destul de radicale. Aspectul acesta dureaza pana pe 23 februarie, asa ca ar fi bine sa-ti conservi deocamdata energiile!

Sagetator

Din multe puncte de vedere, sambata aduce o continuitate a activitatilor de rutina. Luna din Taur, desi frumos aspectata, e putin probabil sa te scoata de sub impreiul obisnuintelor. Asadar, prima zi de weekend s-ar putea sa nu iti aduca nimic iesit din comun. In plus, ar putea veni cu o suprasolicitare fizica in urma necesitatii de a te ocupa de treburile domestice, de ordine si curatenie. In acest sens, e posibil sa scoti si niste bani din buzunar. De duminica incolo, cand Marte trece in Varsator, iei viteza. Pentru o luna si o saptamana, vei fi aproape de neoprit: mereu pe drumuri, in continua miscare, tot timpul la telefon sau in intalniri fata in fata. Incepe o etapa dinamica a vietii tale, in care trebuie sa fii atent la drumuri si la riscul de a provoca accidente in trafic din cauza vitezei sau a spiritului de concurenta la volan.

Capricorn

In prima zi de weekend, s-ar putea sa te surprinzi in primul rand pe tine. Luna in Taur face trigon cu Marte, care isi ia tot azi ramas bun de la zodia ta. Te poti exprima foarte usor si atragi in jurul tau oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. In plus, s-ar putea sa ai si un acces de generozitate si sa coplesesti mai ales persoana iubita si copiii cu semne ale afectiunii tale. Vei fi extrem de creativ in acest sens, poti face surprize care sa-i dea gata pe ceilalti. De duminica incolo, cu Marte in Varsator, pentru tine incepe o goana nebuna dupa bani, care te va tine mai bine de o luna! Probabil si noaptea vei visa cum sa faci bani si unde sa mai insisti. Ai sansa de a reusi sa atragi bunastarea cu conditia sa fii perseverent si sa nu te dai batut. Mai mult, nu lasa pe maine ce poti face azi!

Varsator

Ar fi cazul sa dedici prima zi de weekend familiei. Probabil ai niste restante si anumite persoane dragi ti-au simtit lipsa in ultima vreme. Luna in Taur bine sustinuta te face sa acoperi tocmai asemenea goluri pe care le-ai acumulat de ceva timp incoace. Oamenii dragi ar trebui sa se bucure astazi de prezenta ta fizica si de implicarea activa in problemele lor. Ziua de duminica este speciala. Se incheie o perioada destul de lunga in care planetele din Capricorn te-au epuizat atat fizic, cat si psihic. Duminica faci primul pas spre eliberarea de constrangeri si de anumite datorii pe care le aveai de platit. Te poti ridica de acum pe propriile picioare, cu mai multa forta, cu vitalitate si cu dorinta de reusita. Incepi sa te afirmi tot mai mult la nivel social, sa iesi in fata si te poti ridica cumva deasupra altora prin ceea ce esti tu.

Pesti

Sambata, Luna in Taur bine sustinuta astral iti poate da un chef nebun de socializare. Mai mult decat atat, s-ar putea sa simti nevoia sa intri cu forta in viata cuiva din anturajul tau. Vrei sa-l aperi, sa-l indrumi, parca stii mai bine decat el ce ar trebui sa faca. Atentie la aceasta tentativa de intruziune in viata celorlalti! Daca ti se cere parerea, nu incerca sa-ti impui convingerile! Fii mai degraba un observator si nu judeca, respectand alegerile celor din jur! Duminica incepe pentru tine o perioada de mai bine de o luna in care te vei confrunta tot mai mult cu consecintele trecutului. S-ar putea sa iti faci planuri ascunse si sa tii anumite secrete fata de altii. Nu e bine sa te retragi in tine, pentru ca astfel acumulezi furie, care cumva o sa izbucneasca. Durerile de cap s-ar putea dubla si ele ca frecventa. Perioada este foarte buna in schimb sa te descoperi pe tine, sa te intelegi si sa afli cum vrei sa te afirmi, cum iti doresti sa fii perceput in societate.

Sursa: http://www.astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii