Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 18-19 decembrie 2010

ro

18 Dec, 2010 13:03 1360 Marime text

Berbec

In prima zi de weekend, Luna in Taur este bine sustinuta si le poate aduce Berbecilor satisfactii financiare. Daca nu primesc bani, acesti nativi pot administra excelent resursele de care dispun deja. Este o zi potrivita pentru a merge la cumparaturi, intrucat Berbecii sunt inspirati si pot da banii pe lucruri de calitate, care merita. Daca se gandesc la cadouri, sambataei pot sa faca alegeri bune. Ziua de duminica ii poate pune pe Berbeci pe drumuri. Luna ajunge in Gemeni si ii poate scoate din casa. Poate fi o zi a vizitelor si a comunicarii. Soarele face totusi careu cu Uranus, iar Mercur revine in Sagetator. Asadar, Berbecii s-ar putea sa doreasca sa-si impuna punctul de vedere. De aceea, acesti nativi trebuie sa fie atentionati ca nu le pot sti chiar pe toate si ca nu au dreptate chiar de fiecare data.

Taur

Sambata, Luna la ei acasa este de partea Taurilor. Acesti nativi pot avea parte de o zi care sa le ridice moralul. Prietenii, persoanele apropiate le sunt alaturi. Mai mult, viitorul poate sa li se para mult mai atractiv si plin de speranta. Ameliorarea unor conditii sau imbunatatirea relatiei cu cineva ii poate scoate pe Tauri dintr-o stare de tensiune care i-a chinuit de ceva vreme. Duminica, Soarele face careu cu Uranus le poate da niste planuri peste cap. Taurii trebuie sa fie mai rezervati, pentru ca vor dori sa faca lucrurile numai dupa cum ii taie pe ei capul. Dupa-amaiza, Mercur retrogradeaza in Sagetator si le poate da Taurilor o mare dorinta de a se ocupa de problemele sufletului prin instrumente oferite de psihologie, spiritualitate, ezoterism. E posibil ca Taurii sa afle si anumite secrete despre altii sau chiar sa constientizeze o latura a personalitatii lor pe care si-au tot reprimat-o.

Gemeni

Sambata, Luna ii poate face pe Gemeni mai sensibili, mai visatori si mai blanzi. Acesti nativi pot face acum o retrospectiva a anului care a trecut si pot sa ajunga la niste procese de constiinta. Important este ca Gemenii sa nu inceapa sa se condamne sau sa se invinovateasca pentru anumite decizii pe care le-au luat. Este un moment bun sa se ierte si sa accepte tot ceea ce le-a oferit viata. Duminica, Soarele in careu cu Uranus e posibil sa le afecteze relatiile. Gemenii pot fi impulsivi, exigenti si nu prea accepta sa fie refuzati. Dar ei sunt capabili sa ia totul asupra lor: "Daca tu nu vrei, nu-i nimic, ma descurc si singur". Oricum, e putin probabil ca Gemenii sa renunte la intentiile lor. Li se cere flexibilitate, cu atat mai mult cu cat Mercur revine in Sagetator in mersul sau retrograd. E bine ca acesti nativi sa accepte si ideile celorlalti si sa faca urmatorul exercitiu: sa asculte mai mult si sa vorbeasca mai putin.

Rac

Ziua de sambata le asterne Racilor in cale o atmosfera destinsa. Ei se pot simti impliniti prin sprijinul pe care-l ofera celorlalti. Racii pot sa faca favoruri, sa ajute, sa se dedice persoanelor dragi. Este o zi in care acesti nativi chiar sunt apreciati pentru munca lor. Gestutile lor de generozitate si devotament nu vor ramane nerasplatite. Duminica, Soarele in careu cu Uranus ii poate face pe Raci indiferenti la anumite probleme domestice. E posibil ca Racilor sa nu le pese chiar asa de tare daca e gata sau nu curatenia de Craciun sau daca mancarea are gust bun. Racii pot afisa un aer de detasare, care pare ca spune: "Cine nu e multumit, sa-si faca singur" sau "Cui nu-i place, nu mananca". Revenirea lui Mercur in Sagetator le poate indrepta atentia asupra unor afectiuni medicale mai vechi: probleme cu ficatul, cu circulatia sangelui, cu colesterolul. Multi Raci s-ar putea gandi sa-si faca sau sa repete niste analize.

Leu

Luna in zona imaginii le aduce sambata Leilor o recunoastere a meritelor din partea celorlalti. Leii pot sa aiba astazi parte de o lumina favorabila, ei sunt cautati, solicitati, li se poate cere parerea in calitate de experti. Leii pot primi favoruri, cadouri sau recompense in cele mai variate forme. Leilor li se confirma, pentru a cata oara, ca Dumnezeu ii iubeste. Duminica, cuadratura Soarelui cu Uranus ii face pe Lei sa-si afirme cu tarie punctul de vedere. Leilor nu le prea pasa de ceea ce cred sau simt cei din jur. Ei spun direct ceea ce au de spus, indiferent de consecinte. Poate fi o expresie a tariei de caracter, dar poate fi la ei si o atitudine transanta, o dorinta de a demonta mituri si prejudecati. Dupa-amiaza, Mercur revine in Sagetator si le intareste nevoia de a epata, de a-i impresiona pe cei din jur cu fermitatea opiniilor. Leilor li se recomanda mai multa flexibilitate.

Fecioara

Prima zi de weekend poate face din Fecioare mesageri ai pacii. Fecioarele se pot trezi in situatia de a impaca spiritele. De aceea, sa nu se mire daca devin un fel de mingi de ping-pong intre persoane care parca au ceva de impartit. Fecioarele ar trebui sa se bucure de aceasta misiune diplomatica ce li se incredinteaza. De altfel, este o zi buna pentru ca acesti nativi sa descopere in ceilalti calitati pe care nu le-au vazut pana acum si sa stearga cu buretele anumite retineri. Duminica, Soarele in careu cu Uranus le face pe Fecioare sa se gandeasca mai mult la nevoile lor. Fecioarele isi doresc un ragaz pentru a se ocupa de ceea ce le vizeaza in mod direct si personal. Mai direct, Fecioarele cam ar vrea sa fie lasate in pace ca sa-si vada si de treburile lor. Obligatiile de familie nu le intereseaza pe Fecioare, ba chiar le enerveaza, cu atat mai mult cu cat Mercur revine in Sagetator dupa-amiaza. O stare de iritare ar putea sa ii cuprinda pe acesti nativi. E ceva ce nu le mai place acasa, poate mobila, poate chiar cineva alaturi de care convietuiesc. Fecioarele se vor gandi tot mai serios la niste schimbari in ceea ce priveste locuinta.

Balanta

O sambata relaxata pentru Balante, cum e posibil sa nu mai fi avut de mult. Desi vin Sarbatorile si toata lumea se agita, Balantele s-ar putea sa nu se implice prea mult in pregatiri. De ce? Pentru ca astazi, acesti nativi lasa impresia ca lor le vine aproape totul de-a gata. Atunci, de ce sa nu-i lase pe ceilalti sa munceasca? Balantele pot simti astazi ca Mos Craciun vine la ei mai devreme cu un dar, un favor sau macar o veste buna. Duminica, Soarele in careu cu Uranus atrage Balantelor atentia asupra riscului de a spune ceea ce nu trebuie. Balantele pot fi inoportune, asa ca e bine sa se abtina de la comentarii rautacioase. Mai mult, in impulsivitatea lor, Balantele pot sa provoace accidente in trafic, asa ca atentie la viteza si la orgoliile la volan! Revenirea lui Mercur in Sagetator le mai poate face pe Balante sa se ocupe de niste contracte sau acte care trebuie sa fie revizite. De asemenea, va fi o perioada propice pentru a recladi relatia cu fratii si surorile.

Scorpion

Ziua de sambata ii poate pune pe Scorpioni in centrul atentiei. Luna este in zodia opusa, in sfera relatiilor si este minunat sustinuta astral. Prin urmare, Scoropionii sunt oamenii de care toata lumea intreaba, de care toata lumea parca are nevoie. Ei sunt vazuti ca un fel de salvatori, de persoane indispensabile, de oameni numai buni de pus la rana prin simpla prezenta. Scorpionii pot sa constientizeze astazi cat sunt de iubiti. Duminica, aspectul tensionat dintre Soare si Uranus ii poate baga pe Scoropioni la cheltuiala. Acesti nativi sunt destul de refractari la sfaturi. Chiar daca ceilalti spun ca nu au nevoie de ceva anume, Scorpionii se vor incapatana sa dea banii pe ceva care nu se stie cat merita sau cat e de apreciat. Norocul lor ca Mercur revine in Sagetator si ii face ingeniosi in ceea ce priveste castigarea banilor. Scorpionii pot veni cu noi solutii de a-si suplimenta veniturile, prin valorificarea unor talente pe care le au.

Sagetator

Cum sta treaba cu heirupul inainte de Sarbatori? Sambata, Sagetatorii sunt cei mai in masura sa dea raspunsul la aceasta intrebare. Acesti nativi au puterea si vointa de a rasturna casa cu susul in jos. Totul trebuie sa fie curat, pus la locul lui, iar ghetutele trebuie cremuite bine si asezate langa usa, pentru ca nu se stie cand poate sa apara Mosul. Duminica, Soarele in careu cu Uranus face din Sagetatori persoane foarte directe, care nu se abtin de la comentarii acide. Asadar, acesti nativi ar putea sa aiba o relatie destul de tensionata cu familia, ceilalti simtindu-se cumva respinsi. Sagetatorii pot avea o viziune unica si originala asupra vietii de familie, ei gandind acum ca fiecare e cu treaba lui, pe cont propriu. Aceasta detasare ar putea sa-i lase perplecsi pe cei dragi. Mercur revine dupa-amiaza in zodia lor si le da chef de vorba, dar si o agresivitte in limbaj. Sagetatorii ar fi bine sa-si masoare cuvintele, pentru a nu rani pe cineva doar ca sa-si satisfaca ei orgoliul.

Capricorn

Iubirea pluteste in aer sambata pentru Capricorni. Persoana iubita sau copiii le pot oferi acestor nativi momente de neuitat si o atmosfera extrem de calda, numai buna sa-i introduca in spiritul Sarbatorilor. Satisfactiile vin din aceste doua directii. Capricornii sunt motivati sa ofere gesturi de iubire, sa-i sustina pe cei dragi in initiativele lor. La schimb, ei primesc la fel de multa afectiune. Faptul ca iubesc si ca sunt iubiti face din Capricorni persoane capabile sa treaca peste ego. Duminica, acesti nativi pot fi privati de prezenta anumitor persoane dragi din preajma lor. Ei pot sa se simta cumva izolati, instrainati, chiar insingurati. De asemenea, pentru ca nu are cine sa se ocupe de rezolvarea anumitor sarcini, Capricornii pot avea impresia ca tot greul pica pe umerii lor. In acest context, ei ar trebui sa-si ofere serviciile neconditionat, fara sa se victimizeze. Revenirea lui Mercur in Sagetator ii intoarce pe Capricorni spre nevoile sufletului lor. Capricornii isi pot reviziui gandurile, atitudinile si asteptarile in ceea ce-i priveste pe ceilalti, dar si pe ei insisi.

Varsator

Luna in Taur le da sambata Varsatorilor un sentiment de pace domestica. Varsatorii pot sa se bucure se binefacerile vietii de familie, unde ei gasesc acum cele mai mari satisfactii. Cu toate astea, Varsatorii sunt destul de ocupati. Perspectiva unor cheltuieli iminente ii mobilizeaza si ii pune pe treaba. Asa ca, tot spre binele familiei lor, Varsatorii simt nevoia sa produca, sa-si puna in valoare un talent, asa ca s-a putea sa aleaga sa munceasca, chiar daca e zi de weekend. Duminica, Luna in Gemeni ii face pe Varsatori sa se exprime si sa se afirme. Ei se pot bucura de apreciere, de respect, iar vocea lor este ascultata, chiar daca modul in care rostesc anumite adevaruri poate fi destul de direct, de brutal chiar. Mai mult, Varsatorii pot sa se gandeasca foarte serios la diversificarea surselor de venit, initiativele pe cont propriu fiind avantajate. Revenirea Soarelui in Sagetator le aduce Varsatorilor popularitate si un cerc larg de prieteni, cunostinte si oameni importanti care ii curteaza. Planuri de viitor mai vechi sunt reinviate, in paralel cu noi propuneri tentante.

Pesti

Ziua de sambata poate fi consacrata de Pesti vizitelor si drumurilor. Pestii pot bate astazi la porti deschise, lumea este primitoare, iar problemele lor se pot rezolva. Relatia cu fratii, surorile, vecinii si rudele apropiate se poate ameliora. De asemenea, se pot pune acum bazele uni contract sau se pot semna chiar niste acte, succesul tranzactiei fiind de partea nativului Pesti. A doua zi de weekend aduce ciocnirea dintre Soare si Uranus. Pestii pot intra intr-un conflict cu o autoritate sau pot sa-si strice chiar un cuib pe care si l-au facut. Pestii risca sa dea cu piciorul la ceva pentru care au luptat mult timp. Chiar daca li se mai ofera o a doua sansa, Pestii pot considera ca e prea tarziu si ca nu mai are rost. Revenitea lui Mercur in Sagetator ii face pe nativii Pesti sa vorbeasca mult si sa fie destul de neinduplecati. De aceea, Pestii ar trebui sa nu pozeze tocmai acum, inainte de sarbatori, intr-o nuca tare, foarte greu de spart.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii