Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 19-20 februarie 2011

ro

19 Feb, 2011 11:51 1566 Marime text

Berbec

Weekendul aduce trecerea Soarelui din Varsator in Pesti. Pentru tine, incepe o perioada in care e bine sa stai pe ganduri si sa vorbesti mai mult cu tine. Ar fi bine sa meditezi mai mult, sa lasi orgoliul deopatre si sa sari mai mult in ajutorul celorlalti fara sa astepti recompense. Ele vor veni, cu siguranta, insa in alta forma decat cea in care te-ai fi asteptat. Sambata, Luna in Fecioara face trigon cu Venus si iti poate aduce o imbunatatire a starii generale de sanatate, direct legata de imbunatatirea imaginii tale sociale. Pe masura ce esti mai multumit de tine si de modul cum te percep ceilalti, s-ar putea sa simti ca probleme mai vechi cu intestinele sau cu bila trec de la sine. Duminica, cum Luna face opozitie la Jupiter, s-ar putea sa simti nevoia sa te bazezi mai mult pe ceilalti. Poate astepti sa ti se confirme din exterior valoarea pe care o ai, de care s-ar putea sa te cam indoiesti.

Taur

Intrarea Soarelui in Pesti iti aduce incepand cu acest weekend o crestere a implicarii tale in viata sociala. Dintr-o data, s-ar putea sa fii cautat, contactat de tot mai multi oameni. Numeroase planuri pe care ti le-ai facut in ultima vreme vor prinde contur tot mai mult. Vei reusi sa atragi oamenii de care ai nevoie pentru a aduce viitorul in prezent. Sambata, Luna in Fecioara s-ar putea sa te apropie mai mult de partenerul de viata. Puteti discuta impreuna de la suflet la suflet si puteti pune cap la cap idei care sa materializeze niste aspiratii comune. Duminica, Luna traseaza o opozitie spre Jupiter si atrage atentia asupra unor probleme de sanatate. Poti avea dureri de cap, de mijloc, de rinichi. De aceea, ar fi indicat sa te hidratezi corect, sa eviti excesul de sare si de bauturi carbogazoase.

Gemeni

Soarele intra in Pesti in noaptea de vineri spre sambata, asa ca imaginea ta sociala si perspectivele de avansare profesionala intra in linie dreapta. Oportunitatile ar putea sa apara la tot pasul, de aceea e bine sa fii atent la tot ceea ce iti trece pe la ureche, ca sa nu treci peste lozul cel mare. E foarte important sa nu subestimezi pe nimeni si sa nu ratezi niciun eveniment social, nicio intalnire, pentru ca undeva, acolo, te astepata un mesaj din care s-ar putea dezvolta ceva maret. Sambata, cu Luna in trigon cu Venus, poti umple niste goluri in relatiile de familie. De aceea, e bine sa acorzi maxima atentie celor dragi si problemelor domestice. Duminica, Luna ajunge in Balanta si arunca o opozitie spre Jupiter. S-ar putea s ate indoiesti de niste setimente pe care le ai. E bine sa nu judeci acum persoana iubita si copiii dupa asteptarile pe care le ai de la ei!

Rac

Trecerea Soarelui in Pesti la primele ore ale zilei de sambata te poate duce cu gandul peste mari si tari. Cum ingresul se face noaptea, e posibil ca aceasta spargere a barierelor sa se faca in somn. Asa ca, daca visezi complex si memorabil in noaptea de vineri spre sambata, sa stii de unde ti se trage. De la niste aspiratii si idealuri care se actualizeaza acum pe toate caile. O luna de zile de acum inainte, vei dori sa stii mai mult, sa vezi mai mult ca sa intelegi mai bine. Intorcandu-ne strict la weekend, sambata, trigonul dintre Luna si Venus iti poate indulci limbajul. Asadar, te vei putea convinge ca vorba dulce mult aduce. Duminica, Luna in Balanta face opozitie cu Jupiter si te face sa iti evaluezi locul si rolul in cadrul familiei. Daca te simti respins sau neapreciat, e bine sa te gandesti la ceea ce oferi la randul tau si la ceea ce faci tu singur pentru a schimba ceva ca sa ai liniste si armonie in jur.

Leu

Pentru tine incepe o perioada excelenta sa faci un salt in evolutia spirituala. Soarele intra in Pesti si te poate pune cu burta pe carte, dar nu pe orice fel de carte. Vei manifesta un interes aparte sa faci un pas inainte pe calea intelegerii psihologice sau ezoterice. Vrei sa intelegi cum se leaga lucrurile intre ele, care e misterul din spatele coincidentelor, de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla. Asteapta-te, de asemenea, la favoruri din partea celorlalti! Sambata, trigonul dintre Luna si Venus este de bun augur pentru venituri si pentru starea materiala. Se pot coace niste proiecte profesionale intr-o forma avantajoasa. Duminica, Luna in Balanta face opozitie cu Jupiter. De aceea, este indicat sa ceri mai mult sfatul oamenilor pe care te bazezi. S-ar putea sa ai niste ezitari in comunicare, sa fii reticent in fata exprimarii unor opinii.

Fecioara

De sambata, Soarele in Pesti iti activeaza sfera relatiilor. Ai in fata o luna de zile in care popularitatea ta este in crestere. Prin urmare, fii pregatit sa intampini oameni noi in viata ta, oferte de colaborare si propuneri de orice fel. Viata de cuplu iti va solicita si ea atentia, insa din acest punct de vedere e bine sa nu te dovedesti excesiv de autoritar si sa pui toata presiunea pe jumatatea ta! Sambata, Luna aflata la tine acasa face trigon cu Venus. E de asteptat o infuzie de optimism. Relatia de iubire si copiii iti confera un sentiment de siguranta, asa ca dragostea, sentimentul ca esti iubit, iti da aripi. Duminica, Luna ajunge in Balanta si face opozitie cu Jupiter. Atentie mare la cheltuielile exagerate si nenecesare! Exista si alte moduri de a-ti demonstra afectiunea, nu e nevoie sa faci risipa de bani. Fii cumpatat!

Balanta

Soarele intra in Pesti la inceput de weekend si te face atent pentru urmatoarele saptamani la starea de sanatate. E chiar indicat sa iti vezi de niste probleme mai vechi, sa faci analize si sa consulti un specialist. Favorizate vor fi, in principal, terapiile alternative. De asemenea, dietele pot da acum rezultate bune. Viata profesioanla incepe si ea sa se anime. Se poate rupe un lant de ghinioane, se pot debloca anumite situatii care nu credeai ca se vor mai sfarsi vreodata. Sambata, trigonul dintre Luna si Venus iti poate aduce o stare de liniste sufleteasca. Poti sa te impaci mai usor cu anumite evenimente si persoane, poti ierta mai usor si iti poti regasi locul in mijlocul familei. Duminica, Luna ajunge la tine acasa, dar face opozitie cu Jupiter. Atentie la relatia cu ceilalti! S-ar putea sa acorzi prea mult atentie unor oameni care nu merita si chiar sa fii generoasa cu cine nu trebuie. Nu strica orzul pe gaste!

Scorpion

Cu Soarele in Pesti incepand din acest weekend, vei simti o nevoie tot mai mare de afirmare. Vrei ca ceilalti sa iti vada calitatile si sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Vei fi tot mai creativ, mai norocos si mai pus pe distractie. Si chiar e bine ca, in urmatoarele saptamani, sa faci mai mult ceea ce iti place. Poti sa te indragostesti, iar daca esti deja, poti iubi tot mai mult viata, omul drag si copiii. Sambata, Luna din Fecioara in trigon cu Venus te poate pune intr-un context social. Poti pleca la drum, poti schimba impresii placute si poti face planuri de viitor cu prieteni sau cu persoane care revin acum in viata ta. Duminica, Luna ajunge in Balanta si trimite o opozitie spre Jupiter. Atentie mare la digestie si la durerile de cap! Incearca sa fii cat mai calm, sa te relaxezi si sa te odihnesti! Evita excesele alimentare si nu te incarca cu emotii negative!

Sagetator

Intrarea Soarelui in Pesti in noaptea de vineri spre sambata te va pune timp de patru saptamani de acum inainte in situatia de a remedia niste lucruri care nu functioneaza tocmai corect acasa. Pe de o parte, se impune nevoia unor reparatii in locuinta. Poate vrei sa schimbi ceva, sa redecorezi, sa faci investitii, tranzactii, sau chiar sa te muti. De asemenea, ai de rezolvat niste treburi neterminate cu unii membrii ai familiei. Parintii si persoanele in varsta s-ar putea sa-ti solicite tot mai mult atentia. Sambata, trigonul Luna-Venus te poate pune intr-o lumina favorabila. Esti apreciat si respectat, privit ca pe un om de incredere, de valoare. Meritele tale pot iesi la suprafata. Duminica, Luna ajunge in Balanta si face opozitie cu Jupiter. Ai grija la oamenii care intra acum in viata ta si la intentiile lor! Incearca sa te implici cat mai putin in viata altora si sa nu iei asupra ta probleme care nu te privesc!

Capricorn

Incepand din acest weekend, poti incepe sa fredonezi cu succes melodia "Drumurile noastre toate...". E clar ca intrarea Soarelui in Pesti te va pune pe drumuri. Esti din ce in ce mai dinamic, nu-ti vine sa stai prea mult intr-un loc si simti nevoia de miscare. Daca nu te deplasezi fizic, atunci intri intr-un joc al ideilor. Vorbesti din ce in ce mai mult, convingi mai usor si formezi relatii cu o nonsalanta iesita din comun. Poti incheia tranzactii si iti poti pune in urmatoarele patru saptamani semnatura pe acte si documente. De asemenea, poti rezolva chestiuni spinoase cu fratii, surorile, vecinii sau rudele apropiate. Sambata, trigonul dintre Luna si Venus e purtator de noroc pentru tine. S-ar putea ca, de nicaieri, sa sara un iepure. Iti vine o idee sau prinde contur in mintea ta o aspiratie. Duminica ar trebui sa fii mai rezervat si sa stai in banca ta. Abtine-te de la investitii si nu astepta prea mult de la ceialti, pentru ca s-ar putea sa fii intr-o dispozitie cam pretentioasa.

Varsator

Tu ai avut timp sa sedimentezi in ultima luna anumite directii si sa-ti construiesti o imagine. De acum incolo, in urmatoarele patru saptamani, asteapta-te sa culegi ceea ce ai semanat. Cat timp Soarele sta in Pesti, cresc sansele tale de prosperitate. E indicat sa ai incredere in tine, in ceea ce esti si ce stii sa faci, daca vrei sa vina si recompensele. Cu cat iesi in fata si iti demonstrezi valoarea, cu atat banii vor trage la tine! Sambata, trigonul dintre Luna si Venus poate sa iti aduca suprize. Cineva poate pune o vorba buna pentru tine, iti deschide o usa sau iti face chiar un dar. Duminica, opozitia dintre Luna in Balanta si Jupiter in Berbec te indeamna sa fii mai rezervat in comunicare. Evita sa dai sfaturi care nu ti se cer si renunta la conceptia ca, ceea ce ar fi bine pentru tine, e neaparat bine si pentru altul!

Pesti

Incepe luna ta! Soarele ajunge sambata la primele ore in Pesti si te scoate din hibernare. Pentru tine, parca primavara vine mai devreme. S-ar putea sa simti ca, pur si simplu, scapi de o povara. Ti se ia o piatra de pe suflet. Esti mult mai increzator in fortele tale, mai pregatit sa privesti spre viitor, mai vesel si mai hotarat sa te afirmi asa cum esti tu cu adevarat. Cu cat vei fi mai autenic si mai sincer cu tine, cu atat iti vei dezvalui potentialul in ochii celorlalti. Poti aborda orice situatie cu energie si cu pofta de viata. Sambata, trigonul dintre Luna si Venus iti armonizeaza relatiile. Se schimba ceva in bine in relatia de cuplu, intr-o colaborare, intr-o organizatie din care faci parte sau in raporturile cu prietenii. Te bucuri de respect si de apreciere in cadrul grupului. Duminica, opozitia dintre Luna in Balanta si Jupiter in Berbec te predispune la risipa. S-ar putea ca ce iei cu o mana sa dai cu alta, asa ca fii chibzuit!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii