Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 20 - 21 noiembrie 2010

ro

20 Nov, 2010 13:58 1610 Marime text

Berbec

Sambata, Berbecii ar putea avea excese de personalitate. Mercur face conjunctie cu Marte si le da un mental de fier, putere de convingere, abilitatea de a manui cuvintele. Problema intervine arunci cand Berbecii incearca sa ii converteasca pe ceilalti pe calea lor. Nativii acestei zodii trebuie sa invete sa isi exprime ideile, dar sa accepte punctul de vedere al celorlalti. Berbecii pot sa dea sfaturi cu succes, dar e bine sa nu se erijeze in mentori care au intotdeauna dreptate. Duminica, e o zi festiva pentru toata lumea, cu Luna Plina. Pe sectorul banilor, insa, tocmai Berbecii sunt cei rasfatati. Berbecii pot trai momente de revelatie, in care sa constientizeze ca trebuie sa lase ceva in urma, sa rupa definitiv un contract, sa intrerupa o activitate, tocmai pentru a putea face loc in viata lor altor posibilitati de a-si mari veniturile. Duminica mai este o zi foarte potrivita pentru ca Berbecii sa isi exprime o serie de talente pe care le au, inclusiv artistice. Poate de pe urma unor astfel de talente pot sa rasara in curand si beneficiile materiale.

Taur

Taurii intind covorul rosu pentru Luna Plina de duminica la ei acasa. In avanpremiera evenimentului, sambata se produce conjunctia Mercur - Marte in Sagetator. Taurii pot sa intre acum in niste carti, pot fi luati in calcul, pot fi bagati in seama. Chiar daca ei nu sunt instiintati de cineva, pe la spate, in culise, numele lor este rostit. Taurilor pare ca li se pregateste ceva, de la niste oameni care vor sa ii ajute. Poate fi vorba de un bine facut in trecut sau de un comportament exemplar care produce rezultate. Duminica, Taurii ar putea sa experimenteze stari contradictorii, de la hiperactivitate la caderi bruste. Ziua poate sa le consume bateriile, ducandu-i in pragul epuizarii. Ei se concentreaza acum asupra locului si rolului lor si s-ar putea sa faca un bilant. In urma lui, Taurii vor sti la ce anume sa renunte si ce sa faca pe mai departe. Sfatul pentru Tauri este sa se compare cat mai putin cu ceilalti, sa aiba incredere in ei si sa tina cont doar de evolutia lor personala in timp.

Gemeni

Sambata, Gemenii au parte de conjunctia Mercur - Marte in casa parteneriatelor. Mai usor cu vorba, acesta ar fi sfatul. Gemenii parca ar fi dati pe repede inainte, nu au rabdare sa asculte, ii intrerup pe ceilalti si risca sa devina chiar enervanti in conversatie. Nu ar fi mai bine sa previna asemenea manifestari? Gemenii ar trebui sa se fereasca sa intre in dispute gratuite doar de dragul de a demonstra cat de isteti sunt si cum au ei intotdeauna dreptate, dupa celebra replica "Vezi? Ti-am spus eu!". Duminica, cu Luna Plina in Taur, Gemenii pot fi mai cuminti, mai rezervati si mai intelepti. Ei se intorc mai mult spre sufletul lor si chiar ar trebui sa le pese tot mai putin de ceilalti. Poate fi o zi a introspectiei, in care acesti nativi sa ierte pe cineva si sa se impace cu ei insisi. Pentru ca sunt dispusi sa elimine gandurile negre, Gemenii isi pot ameliora si starea de sanatate.

Rac

Stiti ce inseamna sa stea cineva intruna cu gura pe tine? Sambata, Racii stiu asta cel mai bine. Iar ei nu sunt deloc in postura de victime sau de executanti. Ei sunt la pupitrul de control. Racii se pot dezlantui astazi in ceea ce priveste treburile marunte de zi cu zi. Mai exact, se pot napusti asupra celorlalti: "N-ai facut aia! Ailalta n-ai facut bine! Uite asa trebuia sa faci!". De aceea, Racii trebuie sa iasa astazi din aceasta criza a egoului care le spune ca numai ei stiu cel mai bine cum se face un anumit lucru. Duminica, Luna Plina din Taur le poate aduce Racilor o viata sociala activa. Ei se pot simti foarte bine in mijlocul prietenilor sau pot atrage compania unor oameni care sa-i sustina pe viitor. Planurile cu bataie lunga se pot relansa acum pentru Raci, care pot sa priveasca cu mai multa incredere spre ceea ce ii asteapta.

Leu

Cu permisiunea voastra, pentru a descrie domeniul de expertiza in care se pot regasi sambata Leii, vom folosi un cuvant deloc elevat, cu iz popular. Leii sunt acum experti in... "vrajeala". Conjunctia Mercur - Marte le da un elan fantastic si o putere de afirmare prin forta ideii si a cuvantului. Leii pot sa suceasca mintile oricui, sunt seducatori, aduc orice discutie in punctul unde vor ei sa ajunga. Iubitul/ iubita nu are nicio sansa sa reziste astazi. Leii pot sa invarta pe oricine pe degete, nu le ia prea mult timp sa-i faca pe ceilalti sa cada efectiv la picioarele lor. Secretul e sa nu se straduiasca. Dimpotriva: sa fie cat se poate de naturali. Duminica, cu Luna Plina in zona carierei, Leii pot sa constientizeze un progres social pe care l-au inregistrat. Leii pot creste in ochii oamenilor, ei se pot afirma acum ca individualitati in cadrul multimii. De asemenea, poate fi pentru ei un moment de cotitura in cariera, de relansare sau chiar de atingere a unui varf de performanta sau de apreciere din partea celorlalti.

Fecioara

Meticulozitatea si atentia pentru detalii, specifice de altfel Fecioarelor, vor atinge cote ridicate sambata, cu ocazia conjunctiei dintre Mercur si Marte. Fecioarele vor avea motivatia, argumentele si forta de a-si impune punctul de vedere intr-o chestiune de familie. In cazul in care exista un litigiu ce tine de patrimoniu, de un teren, de o casa, Fecioarele pot sa profite la maxim sambata. Lucrurile au toate sansele sa se aranjeze in favoarea lor. E ca si cum Fecioarele ar fi declarate castigatoare in urma unui concurs de imprejurari. Duminica, Luna Plina in zona aspiratiilor si a idealurilor superioare le poate intari Fecioarelor niste convingeri. Daca ele nu au vrut sa vada si sa creada anumite adevaruri, ele pot fi puse acum in situatia de a ceda in fata evidentei. O serie de prejudecati si de ezitari se pot transforma acum in noi optiuni, intr-o noua viziune asupra vietii si in hotarare ferma. E un moment de confirmare a unor valori pentru Fecioare si de remodelare a unor credinte profunde.

Balanta

Conjunctia Mercur - Marte le face sambata pe Balante experte in materie de comunicare. Nativii Balanta sunt purtatori de informatie, au ceva de transmis mai departe cu orice pret. Chiar le este indicat sa nu tina in ei nimic si sa discute despre ceea ce au pe suflet. Balantele pot sa convinga si pot sa refaca niste relatii care au fost cam subrede. In dorinta lor de a regla niste conturi cu instrumente verbale, Balantele s-ar putea sa fie dispuse sa faca si un drum. De exemplu, sa mearga la cineva care locuieste mai departe doar pentru a-i transmite un mesaj, considerand ca, fata in fata, comunicarea functioneaza mai eficient decat la telefon. Duminica, Luna Plina in Taur poate veni pentru Balante cu recompense ori promisiuni financiare. Balantele se pot baza acum pe fondurile altora, care s-ar putea sa le fie puse la dispozitie. Daca nu primesc bani, beneficiile pot fi de alta natura. Balantele pot fi luate sub aripa ocrotitoare a cuiva, care le poate crea niste facilitati.

Scorpion

Weekend prielnic pentru Scorpioni. Sambata, Mercur in tovarasie cu Marte le sporeste interesul pentru finante si administrarea bunurilor. E drept ca si o stare de nervozitate poate fi asociata, insa Scorpionii pot sa fie combativi la nivel verbal, sa-si ceara niste drepturi pe care s-ar putea sa le si obtina. Exista un aspect de recuperare a unor venituri sau chiar a unor bunuri care pot trece in posesia lor. Scorpionii pot pune presiune pe cineva si pot avea sorti de izbanda, reusind sa intoarca in favoarea lor o situatie materiala. Duminica, Luna Plina din Taur, cu Soarele lor implicat, ii face pe Scorpioni jucatori de prima liga. Scorpionii par a avea un ascendent asupra celorlalti, ei se pot impune, isi pot demonstra superioritatea punctului de vedere. Scorpionii traverseaza o perioada de popularitate, asa ca ar trebui sa iasa de sub carapace si sa isi activeze cat mai multe relatii. Scorpionii ar putea primi acum confirmarea faptului ca sunt iubiti si apreciati. Ei pot atrage in viata lor oameni, parteneri, asociati sau colaboratori deosebiti.

Sagetator

Sambata, cu Marte conjunct cu Mercur la ei acasa, Sagetatorii pot sa experimenteze sentimentul ca sunt imbatabili. Ei sunt convinsi ca tot ceea ce fac este bine si ca ceea ce cred nu suporta opozitie. De pe aceasta pozitie de forta, Sagetatorii s-ar putea sa ii ia de sus pe ceilalti. De aceea, ei ar trebui sa nu incerce sa se exprime in forta, mai bine sa dea sfaturi in loc de directive. Sagetatorii trebuie sa nu se pripeasca si sa traga concluzii gresite. Mai bine sa asculte si celelalte puncte de vedere, pentru ca risca sa fie perceputi ca persoane arogante, cu idei fixe. Duminica, Luna Plina in Taur le poate da Sagetatorilor certitudini legate de viata profesionala. Daca ultimele doua saptamani au marcat o escaladare a unor presiuni si framantari, Sagetatorii se pot afla acum in fata deznodamantului. Ei vor sti ce au de facut mai departe, vor sti pe cine pot sa conteze, vor putea face o selectie a colegilor de buna credinta. Mai mult, Sagetatorii se pot trezi acum cu o promovare, ca efect al increderii sefilor. Numai ca increderera aceasta s-ar putea sa nu se exprime in bani. Sagetatorii s-ar putea pricopsi cu sarcini suplimentare de lucru, ei fiind dintr-o data cei mai potriviti oameni sa se ocupe de anumite operatiuni.

Capricorn

Ziua de sambata poate manifesta in viata Capricornilor forte ale subconstientului. Conjunctia Mercur - Marte in Sagetator ii poate pune pe Capricorni in fata unor gesturi, replici sau reactii pe care nici ei nu le inteleg prea bine. Toate aceste forme de rabufnire pot sa se materializeze ca o refulare a unei furii acumulate in timp. De aceea, Capricornii trebuie sa lucreze in interior, sa incerce sa se inteleaga, sa vada de unde li se trage, ce anume ii nemultumeste. In exterior, ei pot face victime colaterale. Dar cauza se afla la nivel mental, psihic, acolo unde trebuie sa schimbe ceva, sa se impace cu niste situatii, sa inceapa sa gandeasca altfel, pozitiv. Luna Plina de duminica vine pentru Capricorni cu solutia prin care pot sa-si invinga temerile si sentimentele de insecuritate. Evenimentul astral se produce in zona iubirii. Asadar, Capricornii ar trebui sa se bucure de tot ceea ce le ofera viata in acest moment. Ei trebuie sa profite la maxim de timpul petrecut in compania persoanei dragi si a copiilor, pentru a-si reincarca bateriile. De asemenea, poate fi o zi excelenta pentru activitatile recreative sau pentru practicarea ori descoperirea unui hobby. Speculatiile si jocurile de noroc pot fi, de asemnea, avantajate.

Varsator

Sambata, viata ar putea sa li se para Varsatorilor ca un nod rutier format din autostrazi suspendate. Ei se afla undeva sus si dirijeaza vestile care se intersecteaza din toate partile. Mercur peste Marte in Sagetator nu le da ragaz sa se ocupe de ei. Sunt multi oameni care le solicita prezenta, sfaturile sau care le ofera chiar sprijinul. Telefoanele suna, la fel si soneria de la usa, mesageria electronica se umple. Varsatorii isi pot descoperi harul de consilieri, pentru ca insipra incredere prin puterea exemplului si prin experienta pe care o au. Duminica, Luna Plina in Taur le activeaza segmentul familiei. Varsatorii pot inregistra un succes pe care il vanau de ceva timp. Fie reusesc sa faca o achizitie, sa inlocuiasca un bun in locuinta, ba chiar se pot apropia de atingerea unui vis: cumpararea unei locuinte, stabilitatea caminului, ba, pentru unii, chiar intemeierea unei familii. Ei ar trebui sa-si dedice exclusiv ziua celor de acasa, compania lor fiind acum o binecuvantare pentru Varsatori.

Pesti

Pestii vor sa iasa in fata sambata. Mercur, care isi uneste fortele cu Marte, ii impinge de la spate spre afirmarea sociala, de parca ar spune: "Dati-va la o parte! Faceti loc, trec eu! Am sosit! Nu ma vedeti?!". Ba mai poate veni si completarea: "Ascultati la mine!". Si Pestii chiar pot fi inspirati, chiar pot veni cu idei salvatoare, cu solutii pentru care sa castige respect si apreciere din partea celorlalti. Totul e ca Pestii sa nu se lase manati de orgoliu, de vanitate, in incercarea de a-si demonstra valoarea cu orice pret. Toate faptele lor trebuie sa fie motivate de dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, de a face in asa fel incat tuturor sa le fie bine. Duminica, Luna Plina le aduce Pestilor din nou succes pe linie de comunicare. Pestii pot sa transmita mesaje de suflet, care pot incolti in inimile celor care le asculta. Pestii au ceva de spus, chiar au nevoie de un auditoriu. E posibil chiar sa bata mai multi kilometri pentru a duce cu ei o vorba, pentru a incheia o tranzactie sau a semna niste acte.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii