Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 22 - 23 ianuarie 2011

ro

22 Jan, 2011 12:44 3457 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

O zi a harniciei sambata pentru tine. O fi prima zi de weekend, insa Luna in Fecioara nu prea te lasa sa te relaxezi. Sunt atatea treburi de facut prin casa, ai atatea restante de achitat incat s-ar putea sa nu-ti mai vezi capul de ocupat ce esti. Vestea buna e ca Luna e sustinuta de Mercur, asa ca poti sa comunici usor si sa te misti in voie, in asa fel incat sa gasesti rezolvarile favorabile. De duminica, intri in centrul atentiei. Jupiter se instaleaza la tine acasa si, pana pe 4 iunie, plutesti cumva peste toate zodiile. Ai cea mai mare capacitate de transformare, cel mai mare spirit de initiativa si cele mai mari sanse sa iesi in fata. Nu uita ca, macar din cand in cand, sa nu te arunci chiar cu capul inainte! E bine sa mergi, de asemenea, si pe mana altora, pentru ca altfel, curajul tau nebun s-ar putea sa te atraga si in capcane.

Taur

Sambata ar trebui sa fii cu atentia incordata la maxim si sa iei aminte la ce au de spus partenerul de viata si copiii. E posibil sa primesti o lectie de la ei. Luna in Fecioara sustinuta de Mercur te poate aduce la un alt grad de intelegere in privinta unei probleme. Cumva, poti vedea lucrurile altfel si poti sa it schimbi pozitia in raport cu ceva ce credeai pana acum. Ar fi bine sa-ti ridici palaria in fata noilor descoperiri. De duminica incolo, pana pe 4 iunie, Jupiter se asaza in zona izolarii si a introspectiei. Ai la dispozitie aproape o jumatate de an in care sa te uiti in sufletul tau si sa vezi ce iti doresti de la viata. Vei fi pus in fata unor consecite din trecut, iar daca ai semanat ceva mai de mult, fii convins ca vei primi roadele. Incepe o perioada de asteptare, in care va trebui sa accepti tot ceea ce vine in viata ta.

Gemeni

Sambata, parca ai avea o problema de constiinta. Cine stie ce ai tu pe suflet, dar astazi s-ar putea sa te simti cumva dator fata de cei de acasa. E ca si cum ai vrea sa speli niste pacate. Prin urmare, esti pe deplin devotat familiei, aproape ca un mielusel, mai degraba ca o zana gata sa indeplineasca orice dorinta. S-ar putea sa surprinzi prin firea ta extrem de voluntara, gata sa repare ceva, sa aduca o imbunatarire sau sa faca un serviciu. Duminica, Jupiter trece in Berbec, iar pentru tine se schimba atmosfera generala pana in vara. De nicaieri, pot aparea oameni care sa puna o vorba pentru tine sau sa te sprijine. Te poti ridica prin altii si poti fi propulsat inainte de vointa unui grup sau a unor oameni de bine. Asa ca, daca ai avut impresia ca te-ai luptat cu niste mori de vant, de duminica incolo, bucura-te! Nu te vei mai simti singur impotriva tuturor.

Rac

Prima zi de weekend s-ar putea sa te prinda intr-o stare de agitatie. Parca niste drumuri nu se mai termina, parca niste discutii nu ajung la un punct de echilibru. Cum Mercur sustine insa Luna, e posibil sa vina si acel moment de respiro mult asteptat. In primul rand, ai puterea de a-ti convinge partenerul de viata sau un colaborator sa adopte o anumita conduita. Esti plin de argumente, iar cuvintele tale ajung acolo unde trebuie. Te exprimi bine si poti trece cu bine un fel de test, daca nu chiar un examen adevarat. De duminica incolo, devii cea mai avantajata zodie la capitolul cariera si afirmare sociala. Pana in iunie, Jupiter in Berbec iti poate aduce o schimbare favorabila de statut social. Iti faci un renume, sau chiar iti poti schimba efectiv numele. Cert e ca iti recladesti reputatia din temelii. In paralel, e posibil ca pasii tai sa fie indrumati spre o cariera care sa reprezinte pentru tine adevarata vocatie.

Leu

Sambata esti preocupat de bani, mai degraba de cheltuirea lor. Poate o investitie iti face cu ochiul sau niste cheltuieli curente, oricum e putin probabil sa nu scapi printre degete o suma azi, asa ca tine bine de portofel! Daca esti tentat sa iti evaluezi starea de sanatate, sa faci niste analize sau sa incerci un tratament alternativ, neconventional, atunci chiar merita sa bagi mana in buzunar. De duminica incolo, incepe aventura. Aventura ca forma si cunoastere, dar si ca explorare a departarilor. Jupiter in Berbec iti da pana la vara o sete de informatie, o nevoie de a-ti restructura filosofia de viata, de a te imbogati cu tot mai multe experiente. Vei dori sa stii cat mai multe din domenii tot mai diferite. De asemenea, vei dori sa te alegi cu niste diplome sau sa vanezi titluri si distinctii. In plus, relatiile cu strainatatea pot sa sara in aer. Poti fi tentat sa pleci peste granita, fie sa te stabilesti acolo, fie doar in vizita sau la studii. Poti sa iti perfectionezi cu succes una sau mai multe limbi straine.

Fecioara

Weekendul acesta, Luna este in zodia ta si iti da chef de viata, energie si vitalitate. Ce mai, esti in forma si te simti plin de initiativa, asa ca poti sa te apuci de ceva nou. Sambata, mai cu seama, cand Luna face trigon cu Mercur, te simti generos si gata sa impresionezi. Mintea ta merge brici, poti sa convingi usor, sa seduci si, daca e cazul, chiar sa manipulezi. Calitatile tale ies usor in valoare, iar capacitatea de exprimare este la nivel inalt. Duminica, prezenta lui Jupiter vine pentru tine ca o mana cereasca! Iar aspectul nu e valabil o zi-doua, ci e activ pana in vara. In tot acest timp, e bine sa te astepti la favoruri, recompense, cadouri, avantaje, daca nu chiar mosterniri, bani pe filiera altora, prin mijloace indirecte. Asteapta-te la ce te astepti mai putin!

Balanta

Prima zi de weekend te scoate putin din peisaj. Chiar e bine sa stai de vorba cu tine si sa fii mai pasiv in relatii. Daca te izolezi si incerci sa te detasezi, concluziile pe care le tragi ar putea avea harul unor revelatii. Asadar, incearca sa cauti niste raspunsuri la anumite framantari legate de viata familiei tale. Vei putea fi mult mai lucid si iti vei putea vindeca anumite rani. Iti vei sa seama ca sunt situatii pe care nu le poti controla si in care cel mai bine e sa nu te implici. De duminica, Jupiter poposeste in zona relatiilor si a parteneriatelor. Pana in vara, sa te tii bine! Vor rasari oameni peste oameni in calea ta, vei primi oferte de colaborare, vei fi tras de maneca. Relatiile se restructureaza in viata ta, poti renunta la oameni vechi si poti face loc altora noi. Multe aliante sau desfaceri de parteneriate se pot produce intr-un cadru legal, nu doar verbal.

Scorpion

Sambata, se pare ca tocmai tu esti cea mai dinamica dintre zodii. Mercur face trigon cu Luna si te cam pune pe drumuri. Ai de revazut oameni dragi, ai de schimbat multe informatii, asa ca ar fi bine sa mergi in vizita sau sa primesti oaspeti. Este o zi favorabila comunicarii si prieteniei. Oamenii din jurul tau se deschid, asa ca fii pregatit sa le asculti pasurile si sa intervii cu o vorba buna! De duminica incolo, s-ar putea da peste cap niste planuri legate de viata profesionala. S-ar putea sa ti se pregateasca o avalansa. Volumul de lucru este in crestere, poate inclusiv responsabilitatile si beneficiile tale. De asemenea, o zona de interes este sanatatea. Multe afectiuni care te-au chinuit se pot ameliora, mai ales daca ele au vizat zona capului. Incepe o perioada buna pentru vindecarea fizica, dar totul pleaca de la confortul pe care incepi sa-l resimti la serviciu. Poti fi un factor motivational pentru colegi. S-ar putea sa mai resimti si o crestere a apetitului, asa ca atentie la kilograme!

Sagetator

Sambata, desi e zi de weekend, s-ar putea sa ai parte de surprize in ceea ce priveste banii proveniti din munca proprie. Fie lucrezi chiar si astazi, fie iti vin idei despre cum sa faci bani. Asa ca e o zi minunata sa te gandesti la acea latura a personalitatii pe care ai putea sa o pui cel mai bine in valoare astfel incat sa atragi bunastarea. Anumite calitati ale tale vor fi oricum remarcate astazi si contabilizate de unii superiori, astfel incat te poti alege macar cu laude, daca nu chiar cu un bonus. De duminica incolo, dragostea si norocul parca dau peste tine! Cu Jupiter in Berbec, pana in vara, fie te indragostesti, fie duci actuala relatie pe noi culmi, fie faci un copil sau iti exprimi creativitatea realizand ceva durabil, pe care sa-l lasi generatiilor urmatoare. Sagetatorul, care e oricum zodia norocului, devine dublu avantajata pe segmentul speculatiilor si al jocurilor de noroc.

Capricorn

Sambata ar putea fi pentru tine ziua revelatiilor: "Stai asa, ca nu-i asa". E ca si cum ti s-ar lua un val de pe ochi si gandesti acum mai limpede decat niciodata. Poti sa pui cap la cap niste informatii si sa intelegi cum se leaga lucrurile intre ele. In mintea ta, binele se alege de rau, iar deciziile de ezitari. Pentru ca vei gandi altfel despre un subiect care te preocupa, vei fi in masura sa impartasesti si celorlalti punctul tau de vedere, care va fi bine primit. De duminica incolo, Jupiter aterizeaza in zona familiei. Pana in vara, ai parte de o perioada de constructie si de reconstructie a relatiilor de familie. Mai mult, vei fi pus pe capatuiala. Acumularea materiala va fi o prioritate, dar banii nu vor fi un scop in sine. Te va interesa sa ai o locuinta, un teren, un bun imobiliar, mai pe scurt, un loc pe care sa-l numesti din tot sufletul "acasa".

Varsator

Misterioasa pare pentru tine prima zi de weekend! E posibil sa iasa la suprafata niste secrete bine ascunse. Chiar tu ai aerul unui detectiv care, pornit pe un drum, este condus catre niste adevaruri pe care nici tu nu sperai sa le intalnesti. Contextul astral favorizeaza accesul tau la asemenea deconspirari. "Ia uite cum stateau de fapt lucrurile!" sau "Ia uite ce se ascundea sub masca!" pot fi pentru tine exclamatii autentice. S-ar putea sa afli si ca ti se pregateste ceva, ca cineva a intervenit sau urmeaza sa intervina in folosul tau. Identitatea bienfacatorului iese si ea la iveala. De duminica incolo, pana in vara, cu Jupiter in Berbec, e putin probabil sa poata cineva sa iti inchida gura. Mintea ta va merge simultan in zeci de directii, iar cuvintele vor tasni suvoi. Incepe o perioada extrem de dinamica, in care poti sa arati ce stii, sa comunici eficient, sa te misti in voie, sa perfectezi intelegeri, sa semnezi contacte si sa te repozitionezi in relatia cu fratii, surorile, vecinii si rudele apropiate.

Pesti

Weekendul acesta, Luna sta in Fecioara, asadar in zona relatiilor si a parteneriatelor. Te poti bucura de atentia celorlalti, care iti cauta compania. Neintelegerile cu partenerul de viata ori cu un asociat sau colaborator pot ajunge astazi la un numitor comun. Mai mult, poti face planuri de viitor benefice atat pentru tine, cat si pentru jumatatea ta sau un asociat. Esti convingator, popular, asa ca ar trebui sa iti valorifici astazi din plin farmecul personal in plan social. De duminica, rasare soarele pe strada ta. Nu, nu intram in zodia Pesti, dar vestea e inca si mai buna! Jupier ajunge in zodia Berbec, care pentru tine inseamna sectorul banilor. La ei te vei gandi pana in vara, cum sa-i faci, cum sa-i sporesti si cum sa-i investesti. Fii atent la propuneri si nu rata imensele oportunitati care iti apar in cale. Fa-ti curaj sa iesi in fata cu un talent special pe care il ai si vei atrage in viata ta oamenii care sa iti dea pe urma si cifrul seifului din care sa te infrupti!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii