Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 27-28 noiembrie 2010

ro

27 Nov, 2010 12:05 1437 Marime text

Berbec

Sambata, Luna le activeaza Berbecilor zona afectivitatii. Acesti nativi pot clarifica o serie de neintelegeri cu persoana iubita sau pot pune acum bazele unei colaborari pe termen lung. Destul de dimplomati si de impaciuitori Berbecii astazi, ceea ce nu poate fi decat de bun augur pentru ei. Ei pot surprinde prin puterea lor de judecata obiectiva. Sambata seara, Luna in trigon cu Marte ar putea sa le aduca vesti bune de departe, poate chiar din sau despre strainanate. Duminica, in schimb, cuadratura dintre Mercur si Uranus ii cam pune pe ganduri pe Berbeci. Ei s-ar putea sa vada clar ca au gresit undeva, ca au avut niste asteptari care nu pot fi satisfacute. E momentul ca ei sa renunte definitiv la un mod de a privi lucrurile. Berbecii pot fi stapani pe orice situatie si pot da dovada de un excelent management al oricarui conflict. Dupa-amiaza, Luna trece in Fecioara si le muta Berbecilor atentia pe segmentul sanatate. Ei ar trebui sa fie atenti la ce mananca si la cat beau, pentru ca indigestia poate aparea si ea in meniu.

Taur

Weekendul incepe cu chef de munca pentru Tauri. In prima parte a zilei, sextilul dintre Luna si Saturn ii face pe acesti nativi excelenti organizatori. Ei pot initia acum un hei-rup, ii pot mobiliza pe ceilalti, le pot trasa sarcini. Ce mai, Berbecii pun astazi biciul pe cei de acasa, pentru ca vor curatenie, ordine si disciplina. A doua parte a zilei aduce o atmosfera de liniste domestica, de impacare si, posibil, chiar niste recompense, atentii sau favoruri din partea celor dragi. Duminica dimineata, Taurii s-ar putea sa se convinga ca au avut asteptari prea mari de la anumite persoane, care nu pot sa-si duca la indeplinire promisiunile. In rest, dimineata zilei de duminica ii face pe Berbeci sociabili, deschisi si chiar mai putin critici si exigenti. A doua parte a zilei marcheaza trecerea Lunii in Fecioara care, in trigon cu Pluto, le aduce Taurilor un foarte bun control al emotiilor, asa ca ei pot primi cu bratele deschise gesturi romantice sau dovezi de dragoste la care nu se asteptau.

Gemeni

O sambata extrem de dinamica pentru Gemeni. In prima parte a zilei, Luna din Leu in sextil cu Saturn le da multa intelepciune in rezolvarea unor probleme ce tin de relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Gemenii pot aborda orice situatie cu intelepciune si pot folosi vorba buna ca pe o arma foarte eficienta. Sambata dupa-amiaza, chiar le-ar fi indicat Gemenilor sa mearga undeva cu partenerul. Poate o petrecere sau o iesire in oras in doi ar putea reimprospata viata de cuplu. Duminca, Mercur face o cuadratura cu Uranus. Gemenii s-ar putea sa dea putin cu batul in balta, sa spuna lucruri pe care le regreta, sa respinga pe cineva. Ei pot avea o criza de independenta, vor sa demonstreze ca pot sa faca un anumit lucru de capul lor, fara niciun fel de asistenta. Gemenii sa aiba grija la aceasta predispozitie spre stricare de relatii parteneriale. Ei s-ar putea simti vulnerabili, de aceea contraataca, pentru a-si ascunde o slabiciune. Atentie mare la ironii si la cuvintele sarcastice care ar putea sa lase rani adanci! Gemenii sa se abtina cat pot de la comentarii acide!

Rac

Luna in zona banilor nu ii lasa pe Raci sambata sa vada ca in viata mai sunt si alte sentimente in afara de nevoia de siguranta materiala. Racii vor dori sa calculeze fiecare banut, in numele economiei si al chibzuintei. Mai mult, ii vor lua si pe ceiallti la bani marunti, fie ca au dreptul sau nu sa se amestece in treburile lor administrative. Exista aceasta tentatie de intruziune a Racilor in veniturile celorlalti, sa vada cat castiga, pe ce cheltuiesc banii, sa socoteasca ei, sa stie ei tot despre bani. Sfatul pentru Raci este sa se abtina totusi... sa dea sfaturi despre ce sa faca fiecare cu banii lui. Duminica le poate da Racilor o indispozitie legata de ordine si disciplina. Ei pot sa faca comentarii usturatoare despre lucruri nepuse la locul lor, despre scamele de pe covor sau despre neglijenta cuiva. E o forma de agresivitate pe care Racii ar trebui sa si-o sesizeze! In rest, cum Luna trece in Fecioara in a doua parte a zilei, Racilor le-ar fi indicata o iesire, un drum, o gura de aer sau un pahar de vorba cu cineva drag pentru a se destinde. Atentionare pentru Raci, valabila tot weekendul: nu va bagati nasul unde nu va fierbe oala!

Leu

Sambata, Luna este inca de partea lor si le da Leilor eficienta si putere de convingere. Ei pot sa vorbeasca clar, la obiect, sa convinga si sa faca adepti prin ceea ce spun. Mai sunt posibile drumuri, deplasari sau conversatii indelungi, fie la distanta, fie fata in fata. Sambata seara, Leii ar putea beneficia de expunere publica, ei intra in atentia cuiva, se fac remarcati, imaginea lor are numai de castigat. Duminica, Leii ar putea intampina oarece dificultati. Ei vor sa se afirme intr-un fel anume, dar nu le prea iese. Vor sa se prezinte cumva, dar nu sunt tocmai inspirati. De aceea, tot ce trebui sa faca Leii este sa fie naturali, spontani. Sa nu incerce sa impresioneze pe nimeni, sa nu forteze lucrurile. Dupa-amiaza, cu Luna in zona banilor, Leii ar putea fi rasplatiti cu varf si indesat pentru o munca, o activitate, o prestatie. Sa nu aiba nicio teama, pentru ca, daca au un talent special pe care il exploateaza, el ii va scoate cu bine la liman si poate le va pune si ceva si in pusculita.

Fecioara

Sambata, Luna sta in Casa meditatiei si a introspectitiei pentru Fecioare. Nativii acestei zodii ar putea avea parte de o prima jumatate de weekend linistita, in care sa prefere sa stea singuri cu gandurile lor, sa nu participe la evenimente zgomotoase. Parca totul in jur ii lasa indiferenti. Ei nici nu trebuie sa faca ceva anume, pentru ca situatiile le le ies ele in intampinare. Apar pe negandite oameni si evenimente care le pot dezvalui Fecioarelor calitati ascunse ori abilitati de autovindecare. Fecioarele pot invata astazi sa accepte o suferinta si sa afle cum se pot vindeca de niste rani. Duminica, Fecioarele sunt direct lovite de cuadratura Mercur - Uranus. Parca viata relationala a Fecioarelor fierbe, iar acesti nativi nu gasesc cheia de redresare a lucrurilor. Parca partenerul le scapa printre degete sau le vine lor sa ia distanta de el. Dupa-amiaza, cand Luna vine in zodia lor, nativii Fecioara vor putea sa scape de niste prejudecati, sa corecteze niste disfunctii si sa schimbe niste obiceiuri in ceea ce priveste viata lor afectiva.

Balanta

Balantele sunt ferite de turbulente weekendul acesta, dat fiind ca cele doua planete locatare ale acestei zodii, Venus si Saturn, primesc de la Luna aspecte favorabile. Balantele pot primi sambata semnale pozitive legate de niste planuri a caror concretizare se poate intrevedea. Apar oameni gata sa sustina initiativele Balantelor, indeosebi femei. Mai mult, familia este acum alaturi de Balante, ale caror planuri sunt incurajate si sustinute. Duminica, Balantele ar trebui sa aiba grija in trafic, sa-si pastreze cumpatul la volan. De asemenea, sa o lase mai moale cu viteza. Limbajul Balantelor trebuie de asemenea supravegeheat, ironiile fara perdea putand fi foarte usor descifrate de receptor. Balantele s-ar putea gasi intr-o dispozitie glumeata, asa ca vor reusi totusi sa se faca placute, chiar daca mai intrec pe alocuri limitele. A doua parte a zilei de duminica le poate pune pe Balante in fata unui proces de autoevaluare. Balantele trebuie sa deruleze acum filmul, sa faca niste conexiuni, sa mearga la cauzele unor lucruri care s-au intamplat. Acesti nativi pot intelege acum mai pe larg un context in care au avut de suferit mai de mult.

Scorpion

Sambata, Scorpionii pot sa actualizeze proverbul "obrazul subtire cu cheltuiala se tine". Chiar daca nu are cum sa mai fie ziua lor (poate doar a celor ce poarta numele Andrei), Soarele fiind deja in Sagetator, Scorpionii ar putea fi pusi in situatia de a face cinste, de a da bani sau poate de a face chiar ei un cadou. Se intrevede oricum o scurgere in bugetul Scorpionilor. Scorpionii isi asuma aceasta cheltuiala, pentru ca altfel risca sa sufere un deficit de imagine. Ei vor "sa dea bine" intr-un anumit context. Duminica, Scorpionii s-ar putea sa ia incalcul problema independentei financiare. Careul care se deseneaza intre Marte si Uranus ii pune intr-o situatie dificila in raport cu copiii sau cu persoana iubita. Scorpionii ar putea sa fie nevoiti sa dea niste bani pe care n-ar fi vrut totusi sa-i dea, asa ca pot spune partenerului: "Gata, de azi banii mei sunt banii mei si banii tai sunt banii tai. Faci ce vrei cu ei". Mai mult, Scorpionii ar putea sa resimta o lipsa acuta care ii impiedica sa isi ajute mai mult copiii sau pe cineva drag. Sa aiba rabdare Scorpionii si sa nu dramatizeze!

Sagetator

Weekendul acesta, Sagetatorii pot fi chiar simpatici. Desi Mercur aflat pe semnul lor da de cap celorlalte zodii prin cuadratura pe care o face cu Uranus, el poate sa ii stimuleze pe Sagetatori. Sagetatorii vor dori sa se afirme, vor vorbi mult si bine, chiar daca nu-i asculta nimeni, vor vrea sa puna ordine in jur, sa organizeze treburile in familie. Ce mai, Sagetatorii fac acum pe sefii fata de sot/sotie, copii, parinti, rude. Autoritatea lor poate sa nu convinga, insa am spus ca Sagetatroii pot fi acum simpatici. Asa ca ceilalti, mai in gluma, mai in serios, isi asuma rolul si sarcinile trasate de Sagetator. Viata de familie devine pentru Sagetatori ca un joc pe care ei il controleaza. Sagetatorii chiar ii pot distra si detensiona pe cei de langa ei. In rest, sambata Sagetatorii ar putea sa-si puna toate eforturile la bataie ca sa isi atinga un scop. Ei nu cedeaza, muncesc pe branci, dar fac ce si-au propus. Duminica, Sagetatorii pot sa iasa in lume si sa faca impresie pe oriunde trec.

Capricorn

Sambata, Capricornii se bucura de protectie din umbra. Ei sunt luati sub aripa ocrotitoate a cuiva si e posibil ca ei nici macar sa nu-si dea seama de asta. Asa ca, atentie Capricorni! Vi se pregateste ceva! Cineva munceste pentru voi, va vrea binele si face ceva concret, va sustine sau va pune o vorba buna din culise. Per total, e o zi in care Capricornii pot sa profite de pe urma unor favoruri, servicii, avantaje pe care le faciliteaza ceilalti. Ziua de duminica ii poate tine pe Capricorni in corzi. Pe de o parte, Mercur in careu cu Uranus ii face sa spuna lucruri pe care n-ar fi dorit sa le spuna. Exista la Capricorni o furie reprimata, niste sentimente inabusite, care nu mai pot fi tinute sub capac. Capricornii pot sa se descarce pentru a se elibera, pentru a se simti mai usurati. Sa speram ca suflul exploziv in care vor iesi cuvintele va fi atenuat prin autocontrol! In rest, duminica dimineata, Capricornii pot fi pusi intr-o lumina favorabila: sunt admirati, complimentati, dati ca exemplu. In a doua parte a zilei, cand Luna e deja in Fecioara, Capricornii pot avea o noua viziune asupra asteptarilor lor si isi pot reconfigura modul in care se raportau la ceva sau la cineva.

Varsator

Ziua de sambata ar putea fi dedicata de catre Varsatori partenerului de viata. Doar merita si el o zi pe saptmana in care sa fie rasfatat! Varsatorul e gata sa isi ofere sprijinul fata de jumatatea sa. Mai mult, se vor mai gasi si altii care sa aiba nevoie de sfatul si incurajarile Varsatorului, care va fi nevoit sa prioritizeze vizitele, convorbirile si timpul acordat. Varsatorii sunt astazi foarte convingatori si foarte implicati in concretizarea unor planuri de viitor ce tin de viata de cuplu. Ei sunt hotarati sa demonstreze partenerului ca au dreptate si ca se poate. Duminica, cuadratura dintre Uranus si Mercur ii pune pe Varsatori in situatii cam delicate. Ei trebuie sa dea explicatii, sa se justifice, sa vorbeasca despre bani, ceea ce nu prea le face acum placere. Confruntarea de idei este inevitabila, asa ca ar trebui sa puna problema cu calm si sa priveasca lucrurile obiectiv. Dupa pranz, Luna trece in Fecioara si le poate aduce Varsatorilor niste avantaje nesperate: o surpriza, un cadou, un beneficiu sau chiar bani pe care nici nu prea contau.

Pesti

Ziua de sambata poate fi pentru Pesti o zi plina. Plina de munca. Pestii pot fi astazi harnici, eficienti, se pot afirma prin ideile bune, prin sprijinul pe care-l pot oferi altora. Exista la ei o nevoie de a vedea ca lucrurile merg bine acasa ori la seviciu. Indiferent unde s-ar afla, ei sunt responsabili cu organizarea si buna desfasurare a lucrurilor. O atentionare se leaga de nevoia Pestilor de a lua asupra lor mai mult decat e cazul. Ei trebuie sa aiba incredere in ceilalti si sa mai delege din sarcini. Duminica, cuadratura Uranus - Mercur ii afecteaza direct. Pesii pot fi cumva provocati, se atenteaza la imaginea lor. De aceea, ei trebuie sa intervina in forta pentru a-si apara reputatia. Pasivitatea nu li se potriveste acum, Pestii trebuie sa argumenteze un punct de vedere, sa se apere, sa se detaseze de niste acuzatii ce li se aduc. Poate fi vorba de o tentativa de discreditare, de care pot sa afle si pe care pot sa o combata. In urma noilor evenimente, Pestii ar putea sa iasa dintr-o asociere, sa se indeparteze de niste oameni care i-au inselat, alegand o noua cale, alaturi de alti parteneri sau chiar pe cont propriu.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii