Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 4-5 decembrie 2010

ro

04 Dec, 2010 09:42 1575 Marime text

Berbec

Prima zi de weekend ar putea sa le aduca Berbecilor o crestere a increderii in fortele proprii. Ei pot privi lucrurile cu mai multa detasare si pot sa afiseze un entuziasm contagios. Starea lor de bine atrage din exterior persoane pregatite sa raspunda nevoilor lor. Berbecii pot primi un sprijin nesperat, pot conta pe oameni la care nici nu se gandeau. Desi li se pare ca au un noroc chior, Berbecii ar trebui sa isi dea seama ca ei singuri atrag sansa de partea lor, prin felul lor de a fi. Ziua de duminica e marcata de Luna Noua in Sagetator. Berbecii pot sa isi deschida ochii spre noi orizonturi. Aspiratiile lor prind aripi, Berbecii putand sa imbratiseze acum mult mai usor perspectiva unui nou stil de a vedea lucrurile. Ei se pot apropia cu inca un pas de atingerea unui ideal. De asemenea, Berbecii pot declansa contacte cu persoane aflate in strainatate sau pot pune la cale drumuri lungi.

Taur

Sambata, cand Luna sta in zodia opusa lor, Taurii au timp sa isi redreseze relatia conjugala. Taurii isi pot surprinde partenerul de viata printr-un gest, o propunere sau o invitatie. Ar fi bine ca Taurii sa socializeze cat mai mult, sambata fiind o zi propice revederii unor prieteni. In egala masura, Taurii pot avea sansa de a pune pe roate un proiect ce se poate dovedi definitoriu pentru viitorul lor. Acesti nativi pot pune baza unor parteneriate sau colaborari pe termen lung. Duminica, Luna Noua din Sagetator ii acopera cu o gratie divina. Universul parca raspunde cererilor lor, asa ca Taurii nu trebuie decat sa se abandoneze. Daca reusesc sa se detaseze si sa lase in urma scepticismul, gandurile negative si temerile, Taurii pot asista la inteventia miraculosului in viata lor, la concretizarea a ceea ce li s-ar putea parea un semn de la Dumnezeu.

Gemeni

Sambata, Gemenii chiar ar trebui s-o lase mai moale. Sunt atatea treburi de rezolvat acasa, la serviciu ar mai fi sarcini de dus la bunn sfarsit, numai ca Gemenii nu au nici timpul, nici cheful si nici disponibiliattea de a se implica. De aceea, ziua de sambata ar trebui sa-i prinda intr-o atmosfera cat mai populata, fie ca e vorba de un eveniment sau de o plimbare intr-un loc aglomerat. Gemenii trebuie sa se detaseze de griji si sa combata stresul printr-o baie de multime. Luna Noua de duminica ii aduce pe Gemeni in pragul unui nou inceput in domeniul relatiilor. Poate fi vorba de o impacare cu partenerul de viata, de o armonizare a relatiei. Gemenii care nu sunt implicati intr-un cuplu, pot sa porneasca acum la drum impreuna cu cineva. De asemenea, sunt favorizate parteneriatele si asocierile de orice alta natura, inclusiv pe linie profesionala.

Rac

Ziua de sambata le activeaza Racilor la maxim cea mai dezvoltata latura a personalitatii lor: sensibilitatea. Racii sunt iubitori si vor face tot posibilul sa demonstreze celor dragi cat de mult tin la ei. Poate fi pentru Raci si o forma de exprimare a unei arogante, a unui complex de superioritate. Racii parca simt nevoia sa isi demonstreze importanta in mijlocul celor dragi, lasand impresia ca, indirect, transmit mesajul: "Vezi? Nu te descurci fara mine.". Duminica, Luna Noua poate veni pentru Raci cu o imbunatatire a starii de sanatate. Un tratament mai vechi da roade sau chiar inceperea unei noi terapii este de bun augur. Racii pot sa isi amelioreze problemele cu ficatul, stomacul, pieptul, aparatul genital si sanii (cazul femeilor). Ziua de azi declanseaza o etapa de doua saptamani in care, de asemenea, Racii pot munci mai usor, cu mai multa implicare, pasiune si eficienta.

Leu

Leii sunt sambata "protectorii" sau, mai bine zis, "alinatorii zodiacului". Ei se gandesc foarte mult la cei de acasa, la familie, in incercarea de a armoniza relatiile si de a crea o stare de bine. Leii se pot da peste cap, pot accepta chiar concesii, numai sa fie bine acasa. In incercarea lor de a-i obloji pe altii, Leii trebuie sa se uite mai intai la nevoile lor si sa incerce sa isi vindece ranile, sa-si accepte emotiile. Nimeni nu poate ajuta pe cineva daca nu se poate ajuta mai intai pe el. Duminica e o zi minunata pentru Lei in ceea ce priveste viata afectiva. Leii pot invata pur si simplu sa iubeasca si isi pot revarsa asupra celorlalti sentimente mult mai potolite, mai calde si mai invaluitoare. Leii ar trebui sa ofere foarte mult persoanelor dragi, in special iubitului/ iubitei si copiilor, fara sa astepte la fel de mult in schimb. Leii pot trai bucuria de a darui, ei fiind in masura sa isi exerseze generozitatea.

Fecioara

Fecioarele nu ar trebui sa stea sambata in casa. Macar o vizita la cineva apropiat (frate, sora, vecin, var), daca nu o excursie sau un drum mai lung. Fecioarele au nevoie de o evadare, de o iesire din rutina. Ele trebuie sa faca terapie prin comunicare, prin impartasirea ideilor, daca vor sa scape de presiunea si de stresul care s-au acumulat in timp. Mai mult, Fecioarele au un aer de independenta in cuplu. Acesti nativi parca nu vor si nici nu trebuie sa depinda de partener pentru a se pune in miscare. Duminica, Luna Noua in Sagetator le poate transforma din nou pe Fecioare in fiinte domestice. Gata cu evadarea, gata cu fuga de raspundere, gata cu vizitele. Fecioarele se intorc cu fata spre familie si spre nevoile celor de acasa. Acesti nativi vor tine de acum o legatura tot mai stransa cu persoanele pe care le considera "de suflet". E o zi potrivita pentru planuri legate de schimbari in camin. De asemenea, unele Fecioare isi pot schimba acum locuinta.

Balanta

Sambata, Balantele pot fi percepute din exterior drept niste persoane usor egoiste. Dar acesti nativi ar trebui sa afle ca nu e rau deloc ca, din cand in cand, sa se gandeasca si la ei. Iar prima zi de weekend ii poate face atenti la propriile nevoie. Balantele vor sa se simta bine, vor sa aiba o incredere sporita in fortele proprii, isi doresc o stima de sine mai ridicata. Pentru a atinge aceste obiectivbe personale, ar putea fi nevoie ca Balantele sa cheltuiasca niste bani. Aceasta poate fi forma prin care acesti nativi simt ca isi permit un mic rasfat. Duminica, Luna Noua din Sagetator ar trebui sa le scoata pe Balante din casa. Incep doua saptamani in care Balantele au de facut drumuri, in care trebuie sa se vada cu o multime de oameni, intr-un cuvant, in care au de recuperat. De asemenea, pot incepe o serie de negocieri, tratative, dezbateri, care le pot aduce pe Balante in situatia de a incheia o tranzactie, de a semna un act sau un contract.

Scorpion

Sambata, Scorpionii sunt poate cea mai exuberanta dintre zodii. Ei zburda, sunt pusi pe glume, au o dispozitie interioara pe care nu si-o pot explica nici ei. Starea de spirit ar fi cea din veselul cantecel "Floricele pe campii, hai sa le adunam, copii.". Persoana iubita poate fi coplesita cu atentie, Scorpionul fiind astazi seducator si pus pe fapte mari. Acesti nativi sunt disponibili sa implineasca poftele iubitului/ iubitei si pe cele ale copiilor, lasandu-i de-a dreptul perplecsi: "Ce-o fi azi cu mama/ tata/ iubitul meu/ iubita mea?". Duminica, Luna Noua se formeaza tocmai in sectorul banilor, asa ca Scorpionii pot sa-si frece mainile de bucurie. In urmatoarele doua saptamani, Scorpionii se pot bucura de bani sau avantaje materiale in urma muncii prestate. Inainte de Sarbatori, Scorpionii par a fi cea mai recompensata zodie pentru meritele personale. De asemenea, Scorpionii care au un anumit talent pe care si-l pun in practica, pot incasa venituri frumusele si de pe aceasta linie.

Sagetator

Ziua de sambata este potrivita pentru meditatie, introspectie si autoanaliza. Sagetatorii pot sa evalueze corect, obiectiv, o situatie in care au fost implicati sau la care au asistat din postura de martori. Sagetatorii pot sa recunoasca deschis ca au fost raniti, ca sufletul lor nu s-a simtit in largul lui, ca au trait clipe de izolare, de respingere, in care au fost dati la o parte de cineva foarte apropiat. Chiar daca Sagetatorii nu discuta cu nimeni pe aceasta tema, ei pot fi sinceri cu ei insisi si isi pot confrunta propriile emotii. Duminica, Sagetatorii ies de sub carapace si isi recapata verva. Luna Noua se produce chiar in zodia lor, asa ca sunt semne pentru un nou inceput. Sagetatorii pot sa se afirme mult mai usor, pot sa fie naturali si spontani. Acesti nativi isi recapata optimismul, pofta de viata si capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalti. Ei vor fi mai putin influentabili si mai insensibili la griji si la emotii engative. In sinteza, incepand de duminica, Sagetatorilor le mai vine inima la loc.

Capricorn

Ziua de sambata ar trebui sa-i scoata pe Capricorni din casa. Acesti nativi simt o dorinta intensa de a socializa, de a comunica, de a sta de vorba pe teme dintre cele mai banale, de a gusta din binefacerile prieteniei si ale companiei agreabile. Capricornii sunt cautati, contactati, solicitati, telefonul suna, sfaturile pe care le dau curg pe banda rulanta. Viitorul poate fi si el, dintr-o data, mult mai luminos. Interventia cuiva, a unui om de bine, le poate reda speranta intr-un proiect pe termen lung, le poate aduce confirmarea ca totul va fi bine. Duminica, Luna Noua in Sagetator ii aduce pe Capricorni in situatia de a se replia in interior. Nu inseamna deloc ca acesti nativi vor deveni posaci, pesimisti si ca vor cadea in butoiul cu melancolie. Inseamna doar ca ei pot privi atent si onest in sufletul lor. Ei pot constata de unde li se trag anumite traume, suferinte si pot gasi noi metode de a trece peste ele. Este o zi minunata pentru vindecare interioara si pentru iertare.

Varsator

Sambata, Varsatorii pot face cu succes ceea ce stiu ei mai bine: sa se ocupe de nevoile altora. In acest sens, ei vor fi dispusi sa isi puna la bataie toate rezevele, de timp, de efort fizic si chiar de bani. Totul pentru ca ceilalti sa fie multumiti si fericiti. Aceasta daruire de sine ii poate face sa se simta utili si impliniti. Din partea celorlalti, atitudinea lor este primita cu recunostinta, ceea ce atrage dupa sine o crestere a popularitatii, a capitalului lor social. Duminica, Luna Noua din Sagetator poate apasa pentru Varsatori pe butonul de pornire a unui proiect. Viitorul se poate reconfigra pentru acesti nativi, care gasesc culoarul favorabil si oamenii pregatiti sa le ofere sprijin pe un nou drum care li se deschide. Dintr-o data, aspiratiile Varsatorilor nu mai par atat de utopice, de irealizabile. Printr-o interventie divina, sperantele Varsatorilor prind contur. Varsatorii sa-si scoata totusi din vocabular replica "Vezi? Am avut dreptate." si sa se bucure de ceea ce li se intampla aproape in chip miraculos, fara sa faca reprosuri scepticilor care nu prea credeau in ei.

Pesti

Prima zi de weekend le poate combate Pestilor o serie de prejudecati. Un adevar poate sa iasa la iveala despre cineva sau despre o anumita situatie. E ca si cum, din senin, ar aparea o noua piesa de puzzle de a carei existenta Pestii habar nu aveau. In lumina acestei dezvaluiri neasteptate, Pestii ar putea sa se convinga ca lucrurile au stat sau ca stau altfel decat credeau ei. Acesti nativi ar putea sa exclame: "Ia uite, dom'le, cu sta treaba de fapt!". Credintele lor se pot zdruncina, la fel si aspiratiile legate de cineva sau de ceva. Pestii pot vedea totul dintr-o perspectiva mult mai larga. Duminica, Luna Noua in Pesti le sustine puternic Pestilor imaginea sociala si cariera. Pestii pot pune acum bazele unui proiect profesional, ei pot sa se prezinte la cel mai inalt nivel, au puterea de a se pune in valoare. Reputatia Pestilor intra pentru doua saptamani de acum incolo intr-o ascensiune marcata de optimism, curaj si spirit de initiativa.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii