Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 5-6 februarie 2011

ro

05 Feb, 2011 12:30 1554 Marime text

Berbec

Luna sta in Pesti tot weekendul si iti propune sa te izolezi, sa stai cuminte si sa nu te implici in activitati sociale. Ai doua zile sa reflectezi la tine si la drumul pe care se afla viata ta. Te poti dedica celorlalti, asa ca e posibil sa pui interesele si nevoile lor mai presus de ale tale. Orice activitati ai avea planificate, e imperativ sa te ingrijesti de sufletul tau, ba poate chiar si de trupul tau. S-ar putea sa lucrezi la imaginea proprie si e posibil sa treci pe la un salon de cosmetica ori pe la o frizerie. Mintea ta functioneaza foarte bine, asa ca te poti gandi cu luciditate la viitor. Anumite informatii pe care le primesti sambata si duminica s-ar putea sa iti dea sperante. O femeie ti-ar putea marca viata si cariera zilele acestea, ori e posibil sa te gandesti la o cariera intr-un domeniu in care sa lucrezi cu femeile.

Taur

Sambata si duminica - doua zile simetrice si armonioase. Venus, guvernatoarea zodiei tale, face conjunctie cu Destinul. Simti nevoia sa iti imbogatesti cunostintele, sa iti luminezi mintea. Prin urmare, cursurile, lectura, vizionarea unor documentare ar putea fi pentru tine optiuni serioase. Poti sa acumulezi informatii sau noi perspective in domenii precum religia ori filosofia. De asemenea, s-ar putea sa iti doresti sa indrepti ceva in viata ta, simti nevoia sa te purifici de anumite ganduri, obisnuinte sau tipare de gandire. Vrei sa atingi starea de fericire si e posibil sa iei in calcul niste studii sau chiar calea strainatatii. Cu Luna in Pesti, beneficiezi de sustinerea prietenilor. Fii atent la mesajele pe care le primesti, poti accesa idei despre cum sa-ti relansezi cariera.

Gemeni

De parca n-ai fi deja suficient de instruit, weekendul acesta e posibil sa ti se puna pata pe alte studii. Mintea ta zboara spre cursuri de specializare, de perfectionare, spre reorganizarea filosofiei de viata. Esti de un idealism iesit din comun, iar pentru asta numai sextilul dintre Mercur si Jupiter e de vina. Tot el iti aduce planuri de viitor care pot prinde acum contur. De asemenea, relatiile cu strainatatea si comunicarea cu strainii iti pot deschide noi perspective. Poate intri in contact cu persoane din afara granitelor care iti lanseaza invitatii. Luna in Pesti te provoaca oricum sa te gandesti serios la cariera si la imaginea ta. E posibil sa iti doresti anumite schimbari. Vizualizeaza-le, concentreaza-te pe ele si s-ar putea sa apara oameni-surpriza cu favoruri sau daruri pentru tine.

Rac

Venus face weekendul acesta conjunctie cu Destinul in zona relatiilor. Sub acest imbold astral, e de asteptat sa ai parte de o stare de acalmie. Tot ce se intampla acum in viata ta, trebuie sa ai incredere ca este spre binele tau. Acalmia nu provine neaparat din impacare, din rezolvarea unor conflicte, ci dintr-o stare de multumire pe care o ai fata de tine. In raport cu ceilalti, poti lua decizii care sa te reprezinte, fara sa te mai lasi manipulat ori calcat in picioare. Chiar daca pierzi acum pe o parte, castigi pe alta. Apar oameni noi in viata ta cu oferte de colaborare, cu propuneri de parteneriat, cu sanse de stabilitate afectiva si chiar de prosperitate. Luna in Pesti te face sa renunti la prejudecati si sa-ti scoti din minte niste idei preconcepute. Weekendul acesta, incearca sa pui problema altfel, sa gandesti diferit!

Leu

Mercur aflat in Varsator face weekendul acesta sextil cu Jupiter. Relatiile tale sunt in continua expansiune. Fie diversifici liniile de colaborare cu oamenii care deja exista in viata ta, fie intervin propuneri surprinzatoare din partea unor persoane noi. Trebuie sa ai insa grija la nuantele idealiste ale ideilor care se nasc acum si sa te concentrezi pe ceea ce se poate implementa la nivel concret. Conjunctia dintre Venus si Destin intareste perspectiva unor cooperari minunate pe linie profesionala. De asemenea, e posibil sa ai un weeekend in care sa iti doresti sa iti rasfeti simturile, sa-ti bucuri ochii cu un spectacol sau papilele cu delicatesuri. Sambata si duminica, rasfata-te!

Fecioara

Mercur in sextil cu Jupiter te poate transforma weekendul acesta intr-un spiridus pus pe tachinari. Culmea e ca ai mari sanse de a obtine ceea ce intentionezi prin manevrele tale abile si prin jocuriule de cuvinte. Poti forta mana cuiva sa isi duca la capat o promisiune sau sa iti ofere ceva ce de mult timp asteptai din partea lui. Chiar e indicat sa fortezi acum mana norocului. Daca vezi ca anumite avantaje sau castiguri nu vin singure, trage de maneca pe cine trebuie! Luna in conjunctie cu Destinul anunta o relatie armonioasa in cuplu. Daca nu ai pe cineva alaturi, intinde-ti antenele, s-ar putea sa te indragostesti! Te gandesti tot mai mult la o familie, poate si la un copil. Abordeaza orice problema cu creativitate si originalitate si vei creste in ochii celorlalti!

Balanta

Venus, planeta guvernatoare a zodiei tale, face conjunctie cu Nodul Nord in Capricorn. Aspectul se produce in sfera caminului si a familiei. Probabil iti doresti sa faci imbunatatiri, sa faci achizitii care sa iti infrumuseteze locuinta, sa decorezi, sa redecorezi, sa vezi mai multe flori sau obiecte de valoare in jur. Poti rezolva chestiuni ce tin de patrimoniu si te poti gandi serios fie la o achizitie, fie la o tranzactie, fie la o schimbare de nume pe niste acte de proprietate. Ai idei bune si reusesti sa iti convingi jumatatea de necesitatea intentiilor tale. Vrei sa convingi si sa te faci auzit, dar incearca totusi sa nu te pui de fiecare data in centrul atentiei! Risti sa monopolizezi scena.

Scorpion

Luna sta in Pesti atat sambata, cat si duminica. Ar fi bine sa acorzi atentie totala persoanei iubite si copiilor! Pentru asta, e posibil sa fii nevoit sa iesi dintr-o stare de comoditate. De pilda, poate esti fortat sa pleci undeva, sa faci o excursie. Trebuie sa te misti mult weekendul acesta si ai multe subiecte care asteapta sa fie discutate. Comunici eficient si, in toiul conversatiilor, se pot naste idei care sa aiba pentru tine caracterul unr revelatii. Este un weekend in care inima ta iti cere sa faci ceea ce iti place tie. De aceea, nu e rau sa-ti satisfaci mici capricii, sa te distrezi mai mult, sa te joci, sa practici un sport sau sa te dedici unui hobby. Jocurile de noroc sunt si ele avantajate acum.

Sagetator

Weekendul acesta, s-ar putea sa iti descoperi niste talente de a face bani. Poate te gandesti la afacerea proprie, poate te gandesti sa iti valorifici mai bine un talent. Cert este ca siguranta materiala te preocupa in cel mai inalt grad. Parca vezi numai bani, bani si iar bani in fata ochilor. Luna in Pesti iti spune si ce ai face cu ei: i-ai investi in locuinta, in redecorarea caminului, in achizitia unor bunuri sau chiar a unei proprietati. S-ar putea sa evaluezi foarte bine ce trebuie sa faci cu ceea ce ai deja, dar si cum ai putea sa rezolvi probleme spinoase legate de patrimoniu, de titluri de proprietate etc. Framantarile tale au parte de un context armonios, pasnic, esti pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. De aceea, astrele te indeamna sa spui ce ai pe suflet, sa faci marturisiri, fara teama de a fi respins sau neinteles.

Capricorn

Conjunctia dintre Venus si Destin are loc chiar pe zodia ta, ceea ce inseamna ca vrei tot ce e mai bun de la viata. Ambitiile tale ating acum apogeul. Te gandesti numai la binele tau si al familiei, la confortul material, la linistea caminului. Vrei sa te simti in siguranta si, pentru ca ai si noroc, e posibil sa materializezi in viata ta oameni care sa vina in intampinarea nevoilor tale. E bine sa te bucuri de tot ceea ce ti se intampla si sa nu iei lucrurile prea in serios. E bine sa dedici zilele de sambata si duminica unei vieti sociale active, asa ca e indicat sa revezi prieteni vechi, sa iei parte la evenimente, sa intri intr-o atmosfera de sarbatoare! Din aproape in aproape, din discutie in discutie pot aparea idei despre cum sa faci bani si sa iti implinesti aspiratiile sufletului.

Varsator

Conjunctia dintre Venus si Destin se produce pentru tine in zona izolarii si a proceselor de constiinta. Ti se pot intampla tot felul de lucruri care nu fac decat sa reactualizeze anumite evenimente din trecut. Incerci sa faci conexiuni intre elemente, iar intrebarile pe care ti le pui s-ar putea sa te duca la acelasi raspuns. Te-ai cam neglijat pe tine in ultima vreme sau i-ai neglijat pe altii. De aceea, te poti hotari sa te implici mai activ in viata celor din jur. Poate vrei sa ii ajuti mai mult sau sa le fii alaturi. Asa ca ai in fata doua zile in care poti sa comunici mult, sa faci drumuri si planuri pentru a oferi servicii si a acorda atentie persoanelor dragi din viata ta. Inevitabil, esti constrans sa rulezi si niste bani.

Pesti

Luna iti ocupa, pe toata durata acestui weekend, segmentul de zodiac care iti revine de fapt si de drept. Asadar, ar trebui sa cauti sa iesi in lume si sa iti intretii buna dispozitie. In mijlocul oamenilor ai putea sa te simti cel mai bine, mai ales ca tot acum se produce conjunctia dintre Venus si Destin in Capricorn. Impreuna cu niste prieteni sau cu niste oameni cu greutate, poti lucra la punerea in aplicare a unor ambitii personale. Sunt doua zile minunate in care viitorul tau se poate tese cu fire multe si rezistente, desi pe moment ele s-ar putea sa para invizibile. E rost si de castiguri materiale la mijloc, cu o mentiune speciala. Ar trebui ca discutiile pe care le porti sambata si duminica sa aiba un caracter privat, sa le pastrezi intre patru ochi. Ideile care apar pot fi atat de valoroase, de inedite si de profitabile, incat concurenta sau vreun rauvoitor abia ar astepta sa puna mana pe ele!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii