Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 10 februarie 2011

ro

10 Feb, 2011 11:25 1788 Marime text

ist2_4827287-horoscope-birth-zodiac-star-signs.jpgBerbec

O zi in care rigiditatea si incapatanarea pot duce la dispute si tensiuni in relatia cu un prieten sau cu cineva din anturajul apropiat. Pe de alta parte, aspectele dinamice intre zona banilor si cea a aspiratiilor se pot traduce prin teama de a te arunca in necunoscut si de a incepe ceva nou. Cu alte cuvinte, ai multe idei, iti doresti sa te implici intr-un proiect nou, dar te descurajeaza fundurile insuficiente sau lipsa increderii in fortele proprii. Cu alte cuvinte, reusita depinde de imaginea de sine, mai mult decat de latura materiala.

Taur

S-ar putea sa te simti neputincios in fata regulilor stabilite de un sef, si asta pentru ca, desi nu-ti convin, nu vezi cum ai putea schimba lucrurile. Cert este ca ziua se anunta destul de tensionata, mai ales sub aspectul zonei profesionale. Simti ca esti tratat ca o cantitate neglijabila, unele persoane luind decizii peste capul tau, chiar daca acestea te privesc direct. In acest context, e bine sa fii ceva mai flexibil, dar fara a renunta la valorile tale, cu alte cuvinte, fara a face compromisuri.

Gemeni

Probabil ca vei avea senzatia ca asisti la un film mediocru. Vin spre tine tot felul de informatii gresite, de parca cineva doreste sa te induca in eroare. Ai sentimentul ca nimic nu are sens, ca au loc tot felul de evenimente care nu au legatura cu tine, ca totul se intampla pe dos. Adevarul este ca nici nu trebuie sa te straduiesti sa intelegi ceva, ci cel mai bun lucru de facut este sa te extragi din context si sa privesti, detasat, de pe margine. Si, cel mai important, fii discret, adica nu impartasi tuturor intentiile tale.

Rac

Ai posibilitatea sa demasti interesele ascunse ale unor prieteni, prin aflarea unor informatii compromitatoare despre acestia.. De fapt, unele suspiciuni mai vechi se transforma acum in adevaruri. Oricum, fii precaut in ce priveste afacerile facute cu prieteni si nu lua de bun chiar tot ce ti se promite. Este o zi tensionata, dar extrem de utila, pentru ca afli cine merita sa ramana langa tine si cine nu. Dai la o parte relatiile care te tineau pe loc.

Leu

Ziua de astazi poate fi destul de tensionata la nivelul parteneriatelor, colaborarilor, relatiilor cu superiorii. Se pare ca viziunea ta in ce priveste un proiect este diferita de a celor cu care colaborezi, asa ca va trebui sa gasesti o cale de mijloc. Avand in vedere configuratia astrala a zilei, nu prea se poate vorbi despre flexibilitate, si totusi, incearca sa privesti lucrurile din mai multe unghiuri, inainte de a te lansa in vreo disputa.

Fecioara

Unele activitati in care te implici la locul de munca ti se par o adevarata corvoada. Mai ales ca apar tot felul de schimbari la care trebuie sa te adaptezi din mers sau greseli care trebuie corectate. Prin urmare, abordeaza totul cu rabdare si orienteaza-te spre solutii, in loc sa te plangi. Daca activitatea ta implica legaturi cu strainatatea, fii atent cum transmiti informatiile. Investigatiile medicale ar trebui amanate.

Balanta

Luna este plasata in Taur, in zona resurselor altora. Aspectele sunt tensionate, ceea ce inseamna ca nu e momentul sa fortezi lucrurile, in cazul in care doresti sa obtii o sponsorizare, un imprumut sau o favoare de la cineva. Pe de alta parte, speculatiile financiare si orice demers riscant sunt de evitat, intrucat exista riscul unor pagube. Iar din punct de vedere sentimental, evita scenele de posesivitate si gelozie.

Scorpion

Luna in Taur activeaza zona imaginii sociale si parteneriatelor. Aspectele tensionate din aceasta zona vorbesc despre neintelegeri care pot aparea in cadrul relatiei conjugale sau in relatia cu un partener de afaceri. Esti destul de sensibil la remarcile si observatiile primite de la cei din jur, mai ales daca au iz de critica. Asadar, sfatul meu este sa nu dai lucrurilor o amploare mai mare decat au, ci sa le iei asa cum vin.

Sagetator

Activitatile profesionale sunt in centrul atentiei. Aspectele tensionate de pe cer vorbesc despre eventuale incurcaturi care tin de documente sau despre impulsivitate in relatiile cu colegii. Este o zi in care poti avea senzatia ca vorbesti alta limba fata de cei din jur, ca trebuie sa depui mari eforturi pentru a te face inteles si a convinge. Adevarul este ca e necesar sa fii ceva mai flexibil, sa asculti si parerile celorlalti si sa ai mai multa rabdare. In cazul in care pleci la drum, fii prudent.

Capricorn

Se pare ca esti interesat in primul rand de propriul confort. Asa ca esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite, pentru a-ti satisface niste placeri si capricii, de aceea iti recomand sa fii atent la extravangante si excese pe care le-ai putea regreta. Mai ales ca pot aparea si cheltuieli neprevazute legate de necesitatile copiilor sau persoanei iubite, asa ca e bine sa-ti pastrezi niste rezerve.

Varsator

Luna in Taur nu priveste cu ochi buni planetele aflate in Varsator, asa ca ziua de astazi ar putea fi incordata. Se pare ca e destul de greu sa-ti intre cineva in voie, esti capricios, tinzi sa iei totul personal si consumi multa energie incercand sa demonstrezi mereu ca ai dreptate. Prin urmare, incearca sa-ti temperezi impulsivitatea, mai ales fata de persoane apropiate, sa accepti ca e posibil sa te inseli uneori si sa fii mai ingaduitor fata de greselile altora.

Pesti

Cu Luna tensionata in Taur, in zona comunicarii, pot aparea conflicte in relatiile cu rudele sau colegii sau te poti simti neinteles. In plus, maine apar informatii care te fac sa te indoiesti de niste relatii sau de calitatea unor oameni in care ai investit incredere. Nu e exclus sa afli ca esti tinta unor invidii sau ca cineva incearca sa-ti submineze autoritatea si credibilitatea. Cu toate acestea, nu e momentul sa actionezi, ci e bine sa ai rabdare, pana capeti toate datele si se decanteaza lucrurile.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii