Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 11 ianuarie 2011

ro

11 Jan, 2011 11:31 1844 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

Cu Luna prezentă in zodia ta, dispui de suficienta energie incat sa iei initiativa intr-o serie de schimbari pe care le-ai tot amanat, mai ales in privinta parteneriatelor. Zona profesionala este frumos sustinuta in aceasta perioada, astfel ca e momentul cel mai bun pentru a actiona in sensul consolidarii pozitiei si obtinerii unui succes vizat de mai multa vreme. Numai ca e necesar sa fii atent la toate demersurile care tin de acte oficiale, de examene sau calatorii. Aici ai putea intampina unele dificultati, datorate mai ales nerabdarii si neatentiei.

Taur

Luna prezenta in Berbec, implicata in aspecte tensionate care vizeaza mai ales zona sanatatii, indica o stare fizica nu tocmai stralucita sau tendinta de a-ti face tot felul de ganduri negre, legate mai ales de locul de munca si relatiile din aceasta zona. Apropo de loc de munca, este posibil sa fii constrans sa faci lucruri pe care nu le vrei, cu alte cuvinte sa faci compromisuri. In concluzie, ziua de astazi poate fi delicata, asa ca ai nevoie de intelepciune si detasare pentru a extrage beneficii din ea.

Gemeni

O zi dinamica. Luna in Berbec activeaza zona prietenilor si relatiilor sociale si chiar daca aspectele sunt destul de tensionate, mai ales in a doua parte a zilei, se pare ca nu esti foarte afectat de acestea. Cu alte cuvinte, poti socializa in voie, poti cunoaste oameni interesanti si poti chiar sa aderi la un grup sau un club. Atentie la informatiile care ajung la tine, pentru ca ele pot reprezenta semintele unor proiecte noi care se vor materializa in primavara.

Rac

In cazul tau, Luna activeaza zona puterii si afirmarii socio-profesionale, asa incat maine e posibil sa ia nastere noi ambitii si initiative. Doresti sa-ti cresti credibilitatea, sa fii mai vizibil si sa-ti intaresti autoritatea, mai ales in fata subalternilor si colaboratorilor. Spre seara, e posibil sa apara ceva frictiuni in familie, generate de rezerva cu care cei dragi intampina unele alegeri ale tale. Asadar, ia in calcul parerile celor din jur si fii flexibil, pentru a pastra armonia.

Leu

Ziua de astazi este potrivita pentru a te ocupa de chestiuni administrative, de clarificarea sau reformularea termenilor unui contract, completarea unui dosar sau trimiterea unor documente la diverse institutii. De asemenea, este o zi buna pentru examene, studii sau inscrierea la un curs. Nu e exclus sa programezi o excursie in strainatate, chiar daca pentru asta va trebui sa-ti modifici programul pentru urmatoarea perioada.

Fecioara

O zi potrivita pentru a te ocupa de chestiuni financiare, care tin de administrarea bugetului, de returnarea unor imprumuturi sau plata unor taxe si impozite. Faptul ca te vezi nevoit sa scoti destul de multi bani din buzunar te poate frustra, dar ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune. In curand, se va crea un context favorabil pentru castiguri facille, asa ca ai rabdare. Pana atunci, rezuma-te la cheltuielile strict necesare si evita orice extravagante sau activitati riscante.

Balanta

Luna plasata in zodia de peste drum, respectiv in Berbec, te invita sa fii mai receptiv la nevoile celorlalti, la parerile si sfaturile lor. Este o zi in care ai de invatat lectia cooperarii, dincolo de eventualele tensiuni care pot aparea in cadrul relatiilor parteneriale. Pe de alta parte, este posibil sa beneficiezi de mai multa expunere publica, si e bine sa fii atent cum te exprimi si ce declaratii faci, pentru ca ai tendinta sa te pripesti si sa mai faci si gafe.

Scorpion

Ziua de astazi se anunta destul de agitata la locul de munca. Poate fi vorba de noi sarcini pe care le preiei din mers sau schimbari la care trebuie sa te adaptezi. Totusi, se pare ca toate acestea sunt in avantajul tau, mai ales din punct de vedere al remuneratiei. Pe de alta parte, in aceasta perioada este posibil sa apara noi surse de castig sau noi mijloace prin care sa-ti valorizezi niste aptitudini. Totusi, si tendinta catre cheltuieli impulsive este prezenta, asa ca nu strica sa fii ceva mai cumpatat.

Sagetator

Pentru tine, Luna in Berbec poate aduce entuziasm, bucurie, sinceritate in exprimarea sentimentelor si nevoia de a fi in centrul atentiei sau de a-ti manifesta creativitatea intr-un mod inedit. Unii Sagetatori vor face si excese sau isi vor permite tot felul de extravagante, cheltuind mai mult decat isi pot permite. Altii vor neglija cu buna stiinta sarcinile profesionale si afacerile, dedicandu-se unor hobby-uri sau altor activitati care le bucura sufletul.

Capricorn

Relatiile de familie, casa, caminul, atmosfera domestica sunt cele mai importante pentru tine. Mai ales daca framantarile pun stapanire pe tine sau temerile se accentueaza, familia este cea care te poate sprijini. Este un moment de retragere din aglomeratie si cotidian, pentru a te ocupa mai mult de tine si de sufletul tau. Asadar, ar fi bine sa-ti reduci cat poti programul de lucru si sa iti rezervi mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat: sufletul tau!

Varsator

In cazul tau, Luna in Berbec dinamizeaza relatiile, comunicarea, deplasarile. Ziua de astazi poate aduce vesti, informatii noi, ganduri de calatorie. Curiozitatea este stimulata si este posibil chiar sa te manifesti cu indiscretie fata de unele persoane din anturaj. Cu alte cuvinte, daca ai nevoie de vreo informatie, nu te lasi pana nu o obtii, iar aceasta atitudine poate fi interpretata ca fiind lipsita de politete. Asadar, fii atent cum gestionezi relatiile cu cei din jur, pentru ca pot aparea foarte usor tensiuni.

Pesti

Luna activeaza zona banilor proveniti din munca proprie, asa ca maine prioritatea ta va fi gasirea unor mijloace noi de castig. Poate fi vorba si despre renegocieri salariale sau despre propuneri pe care acum le poti face sefilor in aceasta privinta. Totusi, se pare ca exista surprize, in sensul ca lucrurile nu decurg asa cum te astepti, ci pot aparea schimbari care te provoaca sa te adaptezi din mers. De aceea, ai nevoie de flexibilitate si rabdare.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii