Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 12 ianuarie 2011

ro

12 Jan, 2011 11:32 1543 Marime text

horoscop.jpgBerbec

O zi destul de solicitanta si obositoare. Se pare ca e nevoie sa depui mari eforturi pentru a rezolva o problema profesionala persistenta sau pentru a clarifica niste neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri sau chiar cu partenerul de viata. In orice caz, relatiile sunt supuse testelor de tot felul, dar acestea se vor dovedi foarte utile, pentru ca te vor ajuta sa pui lucrurile la punct. Din punct de vedere financiar, fii atent la intentiile ascunse ale unor persoane care vin cu tot felul de propuneri.

Taur

Este posibil ca astazi sa-ti fie date peste cap niste planuri de vacanta, sa se amane niste intalniri, sa se contramandeze un eveniment. Toate acestea din cauza ca esti chemat la serviciu pentru a rezolva o problema sau primesti vesti care te fac sa devii mai precaut in privinta cheltuielilor. Sanatatea nu ar trebui neglijata, mai ales ca maine exista predispozitie catre insomnii, agitatie, dureri de cap.

Gemeni

Pentru tine, lucrurile sunt amestecate. Pe de o parte, in plan profesional lucrurile merg bine, esti sustinut si ai sanse de succes. Insa, pe de alta parte, relatia cu persoana iubita sau cu un prieten poate avea de suferit, din pricina unor neintelegeri persistente. Totusi, toate acestea se pot rezolva daca accepti sprijinul cuiva din exterior, care poate privi detasat intregul context. In acelasi timp, ziua de maine iti ofera prilejul de a ajusta ceva la un proiect gandit in urma cu o saptamana.

Rac

Luna prezenta in Berbec activeaza zona carierei si puterii. Aspectele sunt tensionate, indicand nemultumiri, piedici, stagnari sau amanari ale unor proiecte profesionale. Este posibil sa te simti dat la o parte sau sa fii dezamagit de atitudinea unui partener de afaceri. In orice caz, acum e momentul sa privesti cu luciditate situatia ta profesionala si sa iei niste decizii ferme, chiar radicale, in sensul imbunatatirii rezultatelor.

Leu

Poti primi vesti legate de unele schimbari care urmeaza sa aiba loc la locul de munca. Se schimba regulile de ordine interioara, programul sau modul de lucru. Insa orice ar fi, incearca sa accepti totul cu mai multa seninatate, chiar daca esti luat prin surprindere iar realitatea nu coincide cu asteptarile tale, pentru ca se va dovedi ca aceste schimbari sunt in avantajul tau. In ce priveste sanatatea, acorda-i mai multa atentie, intrucat e posibil sa fii ceva mai sensibil mai ales la nivelul oaselor si pielii.

Fecioara

Luna tensionata in Berbec, in zona banilor altora, indica aparitia unor probleme de natura financiara, mai ales in prima parte a zilei. Fie o suma de bani asteptata si meritata nu vine la timp, fie unele decizii pe care le iei atrag dupa sine cheltuieli mari. Recomandarea mea pentru tine este sa fii ceva mai permisiv si mai adaptabil la schimbarile care apar. Spre seara incep sa apara si solutiile potrivite.

Balanta

O zi destul de complicata, in care e nevoie de calm si rabdare. Stresul generat de problemele de la locul de munca este destul de crescut, iar comunicarea cu partenerul de viata si in general cu membrii familiei este dificila, datorita constrangerilor impuse de acestia sau divergentelor de opinie care sunt tot mai frecvente. Totusi, nici atitudinea ta nu pare sa fie prea constructiva, asa ca cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa fii rezervat si permisiv.

Scorpion

Luna este prezenta in Berbec si activeaza zona muncii si sanatatii. Aspectele sunt dinamice, semn ca pot aparea nemultumiri legate de relatiile cu colegii, modul de lucru sau volumul mare de munca. Cu alte cuvinte, o zi destul de incordata, cu dureri de cap la propriu, prin urmare incearca sa iei totul asa cum vine si ai rabdare. Eforturile iti vor fi rasplatite cu varf si indesat, in curand.

Sagetator

Si pentru tine, ziua de astazi poate fi destul de incordata. Asta pentru ca esti nevoit sa faci o serie de compromisuri, lucru care, se stie, nu-ti face deloc placere, mai ales cand e vorba de libertatea ta de expresie. Poate fi vorba despre renuntarea la un capriciu sau o placere personala, din lipsa de bani sau de teama sa nu ajungi la fundul sacului. In orice caz, cumpatarea este binevenita, avand in vedere ca in aceasta perioada pot aparea tot felul de cheltuieli neprevazute.

Capricorn

O zi potrivita pentru introspectie, retragere din forfota cotitidiana, izolare de tot ce te-ar putea agita. Este posibil sa retraiesti o serie de experiente trecute sau sa revii asupra unor ganduri si intentii care au fost prezente in jurul datei de 4 ianuarie, la eclipsa de Soare si Luna Noua in semnul tau zodiacal. In orice caz, acum ai ocazia sa depasesti o serie de temeri si inhibitii, privindu-le in fata.

Varsator

Prezenta Lunii tensionate in Berbec, in zona schimbului de informatii, sugereaza sa fii foarte atent cum comunici cu cei din jur. Lipsa de diplomatie, indiscretia sau ascunderea unor informatii te pot costa scump, pe termen lung. De asemenea, daca nu ai datele complete intr-o problema, asteapta sa te lamuresti, inainte sa transmiti mai departe vreun mesaj alterat si sa creezi o tensiune inutila in jurul tau. Discretia ar trebui sa fie cuvantul cheie al acestei zile.

Pesti

Pana la sfarsitul acestei saptamani, se tot schimba lucruri in sfera profesionala. Primesti tot felul de vesti, care mai de care mai confuze, care-ti creeaza un sentiment de instabilitate si chiar de teama pentru viitor. Ziua de astazi poate aduce intarzieri, amanari si blocaje in zona finantelor. Niste fonduri se pot sista sau un ajutor promis intarzie sa apara. Orice s-ar intampla, nu forta lucrurile, ci ai rabdare pana joi, cand lucrurile au sanse sa se limpezeasca.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii