Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 13 decembrie 2010

ro

13 Dec, 2010 11:25 1293 Marime text

zodiac.jpgBerbec

Pentru tine este o zi propice unei autoanalize. S-ar putea sa nu ai chef de nimeni si nimc, astfel ca recomandabil este sa faci doar treburile de rutina si sa nu iesi prea mult in evidenta. Sanatatea este destul de incercata, insa evita pe cat posibil, consultatiile sau dialogurile medicale. O plimbare in aer liber sau o muzica de relaxarea te-ar ajuta enorm. Bazeaza-te doar pe tine insuti, deoarece toate tipurile de relatii sunt intr-un con de umbra. Spre seara iti revii, dar ia aminte la cele petrecute astazi.

Taur

Prima zi a saptamanii iti aduce in atentie prietenii sau proiectele de anvergura in care esti implicat sau vrei sa te implici. Exista unele aspecte neplacute legate de aceste subiecte, ce ies la iveala din cand in cand. Unii prieteni sunt falsi sau un proiect la care lucrezi de mult timp nu merge asa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa extragi doar partea frumoasa si utila a situatiilor, deoarece cu siguranta sunt si lucruri bune sau elemente de progres. Se pot ivi controverse in opinii, dar asculta cu atentie ce au de zis ceilalti. S-ar putea sa afli informatii importante, chiar daca unele se pot dovedi alarmante.

Gemeni

Astrele iti recomanda pentru astazi sa pui la punct anumite aspecte legate de cariera sau imagine in societate. Se pare ca la un moment dat ai neglijat aceste capitole, sefii si colegii au observat si iti cer socoteala. Cu toate ca ai realizat si lucruri bune este loc pentru altele si mai bune. Sustinere divina ai din belsug, astfel ca spune ferm ce ai de spus, asuma-ti responsabilitatea celor petrecute si alcatuieste-ti un plan de imbunatatire a situatiei. Este nevoie sa fii mai atent la relatia cu socialul sau la indatoririle tale sociale. Discordia aici isi are salasul deocamdata, si nu are de gand sa plece prea curand.

Rac

Dorinta de rafinare sufleteasca te insoteste intreaga zi. Calatoriile sau studiile in strainatate sunt alte domenii de interes. Se recomanda multa prudenta in tot ce tine de relatia cu strainatatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat sau controlat. Pe de alta parte este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau ascultarea unui concert de muzica specifica sarbatorilor de iarna. Daca ceilalti nu sunt de acord cu dispozitia ta de astazi, lasa-i in pace si urmeaza dorintele sufletului tau.

Leu

Chestiunile legate de banii sau bunurile altora iti deschid saptamana. Dorinta de a castiga mai mult te poate duce cu gandul la investitii sau afaceri riscante. Atentie ca la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniti din activitatea desfasurata aici sunt insuficienti. Totusi, o mana nevazuta te ajuta discret si sunt posibile castiguri sau recompense neasteptate. In alta ordine de idei, ocupa-te si de taxe, impozite sau, functie de logica lucrurilor, de relatiile cu institutiile bancare. Daca ai o datorie catre cineva, indiferent despre cine sau ce este vorba, grabeste-te sa o achiti.

Fecioara

Interesanta zi pentru tine la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. Se pare ca in ultimul timp eforturile tale au fost indreptate catre alte zone ale vietii, neglijand rolul tau intr-o colaborare sau, functie de caz, in relatia de cuplu. Reprosurile primite de la ceilalti sunt reale si ar trebui sa iei aminte. Bogatia ofertelor de colaborare este destul de mare, insa selecteaza cu prudenta doar cele potrivite tie. In partea a doua a zilei organizeaza o mica agapa alaturi de cei dragi.

Balanta

Activitatile de la serviciu iti ocupa intreaga zi. Ai multe de facut, avand senzatia ca parca ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reusi sa te descurci foarte bine. Sigur ca se poate ca ceilalti sa nu vada cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de alta parte, sanatatea este destul de incercata. Recomandabil este sa faci doar treburile usoare, care nu implica prea mult efort. Dorinta ta de a munci mult si bine, de a aduce noul in activitatea depusa iti pot cauza probleme serioase atat cu cei din jur, cat si cu sefii. Dozeaza-ti eforturile si incerca sa te ocupi mai serios de organismul tau.

Scorpion

Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcatuiesc subiectul principal de astazi. Exista anumite lucruri care nu iti sunt pe plac in aceste tipuri de relatii, insa s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac nazbatii, iar tu ai dori sa ii pui la punct pe toti. Incerca sa te detasezi de problemele celorlalti si lasa emotivitatea deoparte. Ar fi bine sa iti indrepti atentia catre un hobby sau sa incerci sa iti gasesti unul. Creativitatea iti este sustinuta de astre si ai putea realiza adevarate opere de arta, indiferent ca este vorba de o prajitura, o pictura sau organizarea unui reuniuni de familie.

Sagetator

Este o zi excelenta de a te ocupa pe indelete de casa, patrimoniu sau, functie de caz, de relatiile cu parintii. S-ar putea ca un membru al familiei sa iti solicite ajutorul, dar ai toate resursele necesare sa te descurci foarte bine. Indicat este sa fii prudent si sa iti rezolvi toate treburile legate de aceaste zone ale vietii, deoarece exista neplaceri ascunse greu de estimat si controlat. Chiar daca apar discutii contradictorii cu ceilalti, legate in mod special de bunurile familiale sau de mutarea intr-o alta locatie, nu este momentul marilor decizii. Recomandabil este sa asculti ce are fiecare de zis, sa faci o analiza atenta a ceea ce trebuie facut, dar sa actionezi intr-o alta perioada mai favorabila.

Capricorn

Pentru tine, cuvantul de ordine al zilei ar fi drumurile. Intalnirile cu rudele sau prietenii apropiati pot fi frecvente. S-ar putea sa afli multe informatii, insa nu asculta chiar tot ce ti se spune. Pentru altii se pot pune probleme legate de formele de scolarizare pe termen scurt. Exista o carenta din punctul de vedere al pregatirii, astfel ca este posibil ca oferta cursurilor sa fie bogata si musai va trebuie sa te orientezi catre una sau sa te ocupi mai indeaproape de cea in care esti deja implicat. Sprea seara alcatuieste un plan de excursii sau vizite la cei dragi, deoarece sezonul sarbatorilor este in plina desfasurare si vei avea nevoie.

Varsator

Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale pentru tine astazi. Este un moment propice de a face o analiza atenta a ceea ce ai si ce vrei sa faci cu ce ai. Desigur ca te nemultumeste situatia materiala, dar incerca sa vezi si partea buna a lucrurilor. In segmentul banilor castigati din munca proprie sau in ceea ce iti poti permite sa cheltui, predomina gustul dulce - amar de multa vreme. Orienteaza-ti eforturile doar catre strictul necesar, deoarece nu este nevoie sa cheltui mai mult decat iti pot permite. Gandirea iti este umbrita si s-ar putea sa nu vezi corect realitatea, asa incat ai rabdare ca vor veni si vremuri mai bune.

Pesti

Minunata zi de a te ocupa de propria fiinta. Te simti bine, astrele iti lumineaza chipul si sufetul, iar cei din jur se vor bucura de farmecul pe care il emani astazi. Indicat ar fi sa iti faci programari la saloanele de ingrijire corporala, planuri de sarbatori sau sa te gandesti la cursuri de dezvoltare persoanala. Totusi, s-ar putea ca din cand in cand sa iti vina sa mai faci remarci nu prea placute celor din jur, dar bine ar fi sa te abtii. Ceilalti nu beneficiaza de energia ta, asa incat poti strica relatii bune. Pe de alta parte ai grija la prieteni. Poate de unii ar trebui sa te debarasezi, deoarece iti incurca mult drumul.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii