Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 13 ianuarie 2011

ro

13 Jan, 2011 11:28 1497 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Dupa vestile contradictorii si razgandirile din ultima vreme, in sfarsit, incepand de astazi, lucrurile incep sa se lamureasca si sa se stabilizeze, mai ales in plan profesional. Mai mult decat atat, e posibil sa obtii si niste roade concrete, materiale, in urma unei promovari sau a unor proiecte finalizate cu succes. Unii nativi pot lua decizii importante in urmatoarea perioada, legate de statutul profesional.

Taur

Luna va fi prezenta in zodia ta, facandu-te atent la nevoile tale. Aspectele sunt frumoase si indica tendinta de a te gandi foarte serios la viitor, la o calatorie sau o relatie cu cineva din strainatate. Este o zi care-ti poate schimba unele convingeri sau te motiveaza sa-ti urmaresti cu mai multa ambitie scopurile si interesele personale. Este un moment excelent pentru a te inscrie la un curs de specializare sau pentru a pune la punct termenii unui contract, eventual cu strainatatea.

Gemeni

Luna plasata intr-o zona a discretiei si introspectiei te invita sa fii ceva mai rezervat, sa iti indrepti atentia catre interior si sa fii atent la semnele divine si raspunsurile launtrice pe care le vei primi in aceste zile. Este posibil sa ai sentimentul ca te separi de tot ce se intampla in jurul tau, fiind un spectator la propria viata. Cu alte cuvinte, lucrurile se intampla aparent fara inteles, ca si cand o mana nevazuta le aseaza cum e mai bine pentru tine.

Rac

Relatiile sociale sunt maine in prim plan. Luna prezenta in Taur trimite raze benefice inspre zona parteneriatelor, marcand inceputul unei perioade de negocieri, intalniri, discutii legate de noi propuneri de colaborare pe care le vei primi. Cu alte cuvinte, incepand de astazi, beneficiezi de o mare expunere sociala si ai sansa sa-ti redefinesti si consolidezi relatiile. Pe de alta parte, se pot relua discutii incepute in noiembrie-decembrie anul trecut si se pot concretiza in parteneriate pe termen lung.

Leu

Ori de cate ori Luna trece prin Taur, urmarim un castig. In cazul tau, acest castig vizeaza recunoasterea sociala si profesionala, afirmarea, cresterea credibilitatii si autoritatii. Aspectele fiind armonioase, se pare ca te vei bucura de succes din acest punct de vedere. Pe de alta parte, Mercur revine in Capricorn, in zona muncii, si anunta decizii importante, clarificari, discutii fructuoase la locul de munca, semnarea unor contracte ferme in urmatoarele saptamani.

Fecioara

Pentru tine, ziua de astazi poate fi fructuoasa, cu rezultate foarte bune in toate demersurile legate de studii,documente si relatii oficiale, colaborari cu strainatatea. Nativii care vorbesc in public sau sunt persoane publice pot avea parte de recunoastere si aplauze la scena deschisa. Exista si posibilitatea ca, incepand de maine, un proiect la care tii foarte mult sa inceapa sa se materializeze. De asemenea, unii nativi se pot gandi sa oficializeze o relatie sentimentala.

Balanta

In cazul tau, Luna in Taur activeaza zona banilor si resurselor altora. Intr-un fel sau altul, te poti alege cu un castig, un bonus sau un cadou. Daca nu primesti ceva concret din punct de vedere material, macar ai parte de niste favoruri: de exemplu, cineva pune o vorba buna pentru tine undeva sau te scuteste de o plata sau o datorie. In orice caz, este o zi a beneficiilor obtinute de la si prin altii.

Scorpion

Prezenta Lunii in zona relatiilor, parteneriatelor si imaginii proiectate in afara, iti poate aduce ipostaze benefice, propuneri interesante, recunoastere si apreciere de la cei din jur. Este o zi excelenta pentru a negocia termenii unei colaborari si a semna un contract, mai ales dupa pranz. De asemenea, incepe o perioada favorabila pentru redefinirea relatiilor, discutii clarificatoare, decizii importante legate de studii sau colaborari.

Sagetator

Dupa cateva zile tensionate, in care ai intampinat tot felul de piedici si amanari, iata ca vine Soarele si pe strada ta. Luna in Taur, in zona muncii, si aspectele frumoase pe care le formeaza cu planetele din zona banilor, anunta satisfactii legate de un proiect, rezultate bune, beneficii materiale. De altfel, ziua de astazi marcheaza inceputul unei perioade de negocieri, reformulari, decizii legate de administrarea cat mai avantajoasa a finantelor. O problema de sanatate se poate ameliora simtitor.

Capricorn

Ziua de astazi vine ca o binecuvantare pentru tine. Pe de o parte, pentru ca reusesti sa-ti clarifici sentimentele fata de cineva si incepi sa stii ce vrei, iar pe de alta parte, pentru ca multe din gandurile negre dispar incet, incet. Asadar, o zi frumoasa, in care poti avea parte de gesturi frumoase, chiar declaratii de iubire din partea unei persoane dragi. Pentru unii nativi, ziua de maine poate insemna si un prim pas spre materializarea unui proiect creativ.

Varsator

Cu Luna prezenta in Taur, in zona sufletului, si aglomerarea planetelor din Capricorn care invita la izolare si discretie, e clar ca urmeaza o perioada de reconfigurare interioara, de schimbare a prioritatilor si confruntare cu consecintele unor alegeri din trecut. Probabil vei simti din ce in ce mai puternic nevoia de a lasa ambitiile profesionale si viata sociala in plan secund, pentru a te ocupa mai mult de tine si de sufletul tau.

Pesti

In ce te priveste, castigul adus de Luna in Taur consta in informatii valoroase, vesti bune, relatii benefice. Asadar, comunicarea este foarte importanta maine, pentru ca iti poate aduce noi cunostinte, sustinatori, idei excelente in privinta unor proiecte. Relatiile cu rudele sau cu prietenii se pot imbunatati, iar discutiile, negocierile si intalnirile programate pentru astazi se pot incheia in mod avantajos pentru tine. Unii nativi pot face scurte excursii agreabile.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii