Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 14 decembrie 2010

ro

14 Dec, 2010 11:22 1778 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

Sunt posibile tensiuni in relatiile profesionale. Se pare ca ai o problema in a accepta autoritatea cuiva, mai ales daca este manifestata brutal. Asadar, poate fi vorba despre conflicte cu sefii sau cu autoritatile datorita incapacitatii tale de a accepta niste reguli sau anumite schimbari care au loc. O zi incordata, in care diplomatia nu este punctul tau forte, iar inversunarea iti poate da dureri de cap la propriu. Totusi, este momentul potrivit pentru a spune ce nu-ti convine, mai ales daca ai tacut multa vreme, dar atentie la ton si limbaj.

Taur

Pentru tine, ziua de astazi poate fi destul de obositoare, cu experiente care-ti pun la incercare atat rezistenta emotionala cat si pe cea fizica. Se pare ca simti acumularea oboselii din ultima vreme si ti-e destul de greu sa te mobilizezi, ba chiar ai tendinta sa vezi totul mult mai pesimist decat e cazul. Asadar, incearca sa-ti conservi energia, evita sa te suprasoliciti si acorda mai multa atentie sanatatii.

Gemeni

Luna plasata in Berbec, in zona prietenilor, tensionata de planetele din Capricorn, poate aduce ceva tensiuni pornite de la bani sau impartirea unor sarcini si profituri. Cert este ca esti foarte transant, direct si gata sa scoti la iveala adevarul despre oricine si orice. Nu mai e loc si timp de secrete si jumatati de masura, sau cel putin tu nu mai esti dispus sa le accepti. Ai ocazia acum sa descoperi adevarata fata a unor oameni si sa vezi cum stau lucrurile in realitate in relatiile tale.

Rac

O zi destul de complicata la nivelul relatiilor parteneriale. Poti intampina o serie de piedici in derularea unui proiect ori poti intra foarte usor in polemici cu un sef sau cu autoritatile. In orice caz, suporti foarte greu autoritatea altora si tinzi sa-ti aperi punctul de vedere cu orice pret. In acest context, cel mai indicat este sa incerci sa privesti ambele fatete ale fiecarei probleme si abia apoi sa tragi concluzii. Cu alte cuvinte, fii ceva mai flexibil.

Leu

Ai parte in continuare de munca multa, proiecte solicitante, sarcini numeroase la serviciu si responsabilitati de tot felul. Tensiunea este destul de mare, dar esti hotarat sa duci totul la capat, chiar cu pretul sanatatii. Insa astazi, tensiunile de pe cer ar putea crea un context conflictual la locul de munca, datorat modului diferit in care vezi lucrurile fata de cei cu care lucrezi. Asadar, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa fii flexibil, dar fara a-ti incalca principiile si convingerile. Pe de alta parte, ai mai multa grija de sanatate, pentru ca exista riscul recidivarii unor afectiuni mai vechi.

Fecioara

Ziua de astazi poate incheia un capitol din viata afectiva. Daca esti intr-o relatie in care ai facut multe compromisuri sau in care nu te mai simti demult confortabil, acum s-ar putea sa simti ca ai ajuns la limita rabdarii. Asadar, cei din jur ar putea fi surprinsi in aceste zile de atitudinea ta transanta si ferma, mai ales ca au fost obisnuiti sa vorbesti mai mult decat faci, cel putin in domeniul sentimental. Pe de alta parte, zona banilor altora este tensionata, asa ca e posibil sa fie sistate niste finantari sau sa pierzi niste bani, in urma unor decizii impulsive. Tocmai de aceea, iti recomad prudenta in toate chestiunile care vizeaza banii.

Balanta

Cu aspectele tensionate din zona familiei si cu Luna plasata exact in zona partenerului de viata, se pare ca astazi ai tendinta sa-i pui la punct pe toti cei care-ti stau in cale. Pe de alta parte, daca exista tensiuni mai vechi in familie, acum te erijezi in judecator si esti gata sa imparti dreptatea. Cu alte cuvinte, o zi in care vrei sa pui piciorul in prag si sa restabilesti normalitatea, mai ales in cadrul familiei. Vei sanctiona probabil destul de aspru tot ce ti se pare nedrept.

Scorpion

Luna in Berbec activeaza zona muncii si responsabilitatilor cotidiene. Aspectele sunt tensionate, ceea ce inseamna ca nervozitatea si agitatia sunt prezente, mai ales atunci cand nu esti lasat sa faci lucrurile cum vrei. Asadar, relatiile cu colegii si cu subalternii pot fi incordate, presiunea numeroaselor sarcini este pe umerii tai, deci ai nevoie de rabdare si cooperare pentru a duce totul la bun sfarsit. Pe de alta parte, sanatatea iti poate da de furca, dar nu e momentul potrivit pentru investigatii, intrucat acestea pot da rezultate eronate.

Sagetator

In cazul tau, se poate vorbi despre chef de distractie si aventura. Insa e nevoie de prudenta, pentru ca toate excesele si extravagantele te pot costa scump: fie bani, fie tensiuni in cuplu. Prin urmare, gandeste-te de doua ori inainte sa scoti bani din buzunar, mai ales daca e vorba de sume mari. De asemenea, evita speculatiile financiare si jocurile de noroc, care sunt un mijloc sigur de paguba in aceste zile. Cel mai indicat este ca maine sa dedici timp si energie unui hobby sau relatiei sentimentale.

Capricorn

E clar ca aceasta saptamana este de o importanta majora pentru tine, prin deciziile radicale pe care urmeaza sa le iei si care au impact major asupra vietii tale. Astazi, poti simti foarte puternic presiunea acestor schimbari pe care stii ca e nevoie sa le faci, indiferent daca apropiatii sunt sau nu de acord cu tine. Asadar, nu te astepta sa primesti acordul familiei si nici nu intra in polemici pe tema asta, ci intelege ca nu toata lumea intelege framantarile tale. In schimb, primeste sprijinul neconditionat, pe care un prieten e gata sa ti-l ofere.

Varsator

Ziua de astazi iti poate pune la incercare relatiile. Fie afli lucruri compromitatoare despre oameni din anturaj, fie vestile primite nu sunt tocmai pe placul tau. In orice caz, ziua de astazi si intreaga saptamana au o puternica incarcatura emotionala si un urias potential transformator, mai ales la nivel spiritual. Cu alte cuvinte, ia totul asa cum vine si incearca sa identifici mesajele subtile, de dincolo de materie. Lasa-te in voia planului divin, mult mai amplu si mai frumos decat poti vedea cu ochii fizici.

Pesti

Luna prezenta in Berbec activeaza pe de o parte imaginea de sine si pe de alta parte zona finantelor. Asadar, esti tentat sa te vezi intr-un mod distorsionat, sa te indoiesti de potentialul tau si de darurile pe care le ai. Tocmai de aceea, probabil ca ai asteptari mult prea mari de la prieteni si cunostinte, care speri sa-ti redea increderea in tine. Acest lucru nu se va intampla insa si e mai bine asa, pentru ca in felul acesta vei fi fortat sa te bazezi din nou pe tine. In plan material, se poate vorbi despre stres si ingrijorare, tot din cauza pierderii increderii in tine si in ce poti sa faci. Asadar, nu este decat o alta ocazie de a-ti redescoperi talentele, abilitatile, increderea in fortele proprii.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii