Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 14 ianuarie 2011

ro

14 Jan, 2011 11:46 2199 Marime text

horoscop_2010.jpgBerbec

Luna in Taur iti creeaza astazi o relatie speciala cu banii. Pe de o parte, s-ar putea sa ai parte de niste venituri, sa incasezi o suma. Pe de alta parte, e posibil sa accesezi un fond pus deoparte. Asadar, pe de o parte vin bani, pe de alta parte pleaca la fel de usor. De aceea, in loc sa-i faci sa circule, poate ar fi mai bine sa-i strangi. Sextilul pe care tot azi Marte il face cu Jupiter te poate impinge sa dai o lovitura de imagine. Daca de mult tineai ascuns un priect profesional sau o simpla idee, astazi e o zi potrivita sa iesi cu ele in fata si sa faci impresie.

Taur

Luna este la tine acasa si nu este stresata astazi de aspecte cu alte planete. Prin urmare, nici tu nu ar trebui sa ai motive sa te stresezi. E chiar indicat sa privesti totul cu lejeritate, cu detasare si sa accepti modul in care arata viata ta in acest moment. Atitudinea "Fie ce-o fi!" s-ar putea sa te puna in legatura cu indemnul "Traieste clipa!". Asadar o zi domoala, pasnica, in care ar trebui sa te gandesti la tine si sa pui accentul pe ceea ce te multumeste. Sextilul Marte-Jupiter ar putea sa te faca sa te gandesti si la viitor, poate chiar sa porti o discutie cu cineva despre niste planuri si aspiratii.

Gemeni

Luna in Taur te predispune astazi la o dulce delasare. De aceea, nici nu e bine sa-ti bati capul cu probleme cotidiene si sa incerci sa faci schimbari majore. E o zi buna sa te detasezi putin de tot ceea ce se intampla si sa-ti privesti viata cu ochi obiectivi. E o zi buna sa sa intri in atmosfera de weekend, sa te destinzi si sa te retragi cumva din tumultul exterior. Sextilul pe care Jupiter il face cu Marte s-ar putea sa iti aduca si vesti bune despre niste bani sau avantaje pe filiera altor persoane. Invata sa primesti si fii recunoscator!

Rac

Ziua de azi vine pentru tine ca o usurare, poate ca un strop de liniste intr-o mare destul de furtunoasa. Luna in Taur te indeamna sa te gandesti foarte serios, cu responsabilitate, la ceea ce ai de facut pe mai departe. Te poti hotari sa lasi trecutul In urma si sa-ti reconstruiesti viitorul incepand chiar de maine sau, de ce nu, chiar de azi. Gandurile tale sunt mai linistite si poti lua hotarari intelepte cu seninatate. La baza deciziilor, e de asteptat sa pui confortul personal si stabilitatea emotionala. In planurile tale de viitor, partenerul de viata s-ar putea sa joace un rol nou.

Leu

De cand n-ai mai avut o zi destinsa la serviciu? Astazi ar trebui sa te bucuri din plin de o asemenea oportunitate. Luna in zona imaginii sociale iti induce o stare de liniste, de calm, daca nu chiar de apatie, de detasare si de indiferenta. Important este ca astazi reusesti sa nu pui la suflet nicio frictiune care poate te-a deranjat in ultima vreme. S-ar putea sa constati ca, uneori, lipsa de implicare lasa lucrruilor ragazul de a se aseza de la sine. Sextilul dintre Marte si Jupiter lucreaza si el in favoarea ta si iti creeaza contexte profesionale in care te bucuri de protectie.

Fecioara

Astazi, mai mult ca sigur, ai ceva de invatat. Fie afli informatii noi si incitante, fie citesti mai mult, fie urmaresti un documentar interesant, fie poti profita la maxim de pe urma unor cursuri si seminarii. Luna in Taur indica o zi excelenta pentru imbogatirea cunostintelor si pentru extinderea viziunii asupra vietii. Poate fi si o zi a contactelor cu strainii, a planificarii unor calatorii lungi sau a comunicarii intr-o limba straina. Vei dori probabil sa arati persoanei iubite si copiilor ca nivelul tau de pregatire a crescut, prin urmare s-ar putea sa incerci sa-i convingi sa adere si ei la ideile tale.

Balanta

Cum o fi sa nu prea faci mare lucru si sa-ti vina totul de-a gata, iar lucrurile sa se aseze in favoarea ta? S-ar putea ca astazi sa-ti dai seama, pentru ca Luna in zona beneficiilor obtinute de pe urma altora este de partea ta. Fie castigi niste bani, fie vin niste promisiuni, fie apar oameni care iti creeaza contexte favorabile de pe urma carora sa ai tu de profitat, in mod indirect. Marte fiind in sextil cu Jupiter, singurul domeniu in care ai putea fi tentat sa preiei initiativa este familia. Cu putin efort, ai putea sa pui la punct astazi niste chestiuni ce tin de investitii sau de patrimoniu in general.

Scorpion

Astazi, s-ar putea sa ai impresia ca lucrezi la un birou de informatii. Oamenii vin si trec prin viata ta, se asaza pe telefon, iti cer parerea, vor sfaturi de la tine, iti fac propuneri, vin cu idei, te baga cumva in seama. Luna pe terenul relatiilor atrage in jurul tau persoane dintre cele mai diferite si mai pline de intentii. Este pentru tine o zi a popularitatii, asadar nu ai de ce sa te plangi. Te poti bucura acum de recunoastere si de constiinta propriei importante. Ai grija sa nu se transforme in aroganta si sa ai impresia ca numai tu ai dreptate! Fii conciliant cu persoana iubita si cu copiii!

Sagetator

 

Cine stie ce planuri aveai tu pentru astazi, dar daca intentionai sa faci schimbari majore, sa rastorni lumea cu susul in jos, ar fi bine sa-ti iei din start gandul de la obiectivele marete. Ziua de astazi pare destul de banala, dominata de rutina si nu incurajeaza deloc transformarile profunde. In acest cointext astral, cel mai bine ar fi sa te ocupi de treburile obisnuite, atat de activitatile domestice, cat si de munca de zi cu zi la birou. E o zi potrivita sa te ocupi de nevoile celorlalti si sa iti oferi sprijinul. S-ar putea sa rezolvi tot azi obligatii ce tin de cheltuieli curente (facturi, rate etc.) .

Capricorn

Cum Marte inca aflat in zodia ta arunca un sextil catre Jupiter, nu e deloc indicat sa stai astazi cuminte in banca ta. Ar fi bine sa comunici, sa dai telefoane, sa te intalnesti cu cat mai multa lume, sa pleci la drum, pentru ca te poti pune foarte bine in valoare. In urma discutiilor, pot sa rasara intelegeri, contracte sau chiar colaborari, parteneriate avantajoaste pe termen lung. Beneficiile, deocamdata, sunt de natura contractuala, banii fiind undeva in perspectiva. Altfel, Luna in zona creativitatii si a exprimarii de sine te face sa radiezi. Te simti generos, esti dispus sa faci favoruri si sa lasi de la tine, pentru ca toata lumea sa aiba de castigat.

Varsator

Luna sta foarte confortabil in zona familiei, a caminului. Asta iti doresti si tu de la ziua de azi: cat mai mult confort. Nevoia de liniste in sanul familiei este astazi pe primul loc. Oriunde ai fi, tanjesti dupa locul pe care tu il numesti "acasa", acolo unde simti ca iti sunt radacinile si te simti cel mai bine cu cei apropiati, cu tine si cu sufletul tau. Poti face chiar investitii in camin sau te poate preocupa chiar o schimbare de domiciliu. Imbunatatirea conditiilor de locuit reprezinta pentru tine o prioritate. S-ar putea arata si niste bani, mai multi decat sperai, din nou din surse la care nu te-ai fi gandit.

Pesti

Luna in Taur te face astazi dornic sa te asezi la un pahar de vorba si sa flecaresti vrute si nevrute cu cineva drag, poate cu o ruda pe care nu ai mai vazut-o de mult. Tonul discutiei nici nu trebuie sa fie serios. Azi s-ar putea sa ai chef sa vorbesti doar de dragul de a vorbi, de a face schimb de idei si de a diseca realitatea inconjuratoare. Comunicarea are pentru tine efecte terapeutice. Nu sunt excluse nici drumurile, calatoriile scurte, vizitele. Sextilul pe care Jupiter il face astazi cu Marte arata ca poate fi pentru tine o zi in care poti sa-ti dezvolti relatiile si planurile de viitor.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PISCES 14 Jan, 2011 09:28 ZODIA PESTI ESTE ZODIA CEA MAI INTERESANTA DINTRE TOATE ZODIILE, FARA DISCUTIE!