Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 14 martie 2011

ro

14 Mar, 2011 11:25 1878 Marime text

zodiac.jpgBerbec

Astazi, cele mai bine sustinute activitati sunt cele gospodaresti. Poti face curatenii generale, te poti debarasa de lucrurile inutile sau poti achizitiona obiecte decorative. Se recomanda o verificare atenta a surselor de apa din spatial locativ. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de controversate, dar asta datorita faptului ca atentia si eforturile tale sunt indreptate mai mult spre domeniul profesional. Organizeaza-ti timpul, astfel incat sa impaci pe toata lumea.

Taur

Se pare ca astazi vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri. Intalnirile sau dialogurile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente. Vin catre tine informatii deosebite legate de cei dragi tie, insa fii prudent si nu lua de bun chiar tot ce auzi. Altii se pot ocupa de forme de instruire necesare domeniului profesional in care activeaza. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica reuniune agreabila. Atentie la sanatate!

Gemeni

Cheltuielile cotidiene sunt preocuparile tale din aceasta zi. Cumparaturi, lista bugetului de venituri si cheltuieli, remuneratia primita la un loc de munca, toate se invart astazi in jurul banilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot pune in discutie conditiile de munca. Se pare ca ai noroc la banii si bunurile altora, insa fii cu bagare de seama, intrucat rastunarile de situatie se pot petrece oricand. In a doua parte a zilei, indreapta-ti atentia si catre domeniile spirituale ale vietii.

Rac

Este o zi minunata pentru tine. Te simti bine, ai chef de actiune, iar farmecul pe care il emani astazi va bucura pe toata lumea. Recomandabil este sa te ocupi pe indelete de propria-ti persoana si sa eviti conflictele cu ceilalti. Astrele te indeamna sa faci vizite la saloanele de intretinere corporala sau sa iti programezi cursuri de dezvoltare pesonala. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Leu

Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult astazi. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile, sa te ocupi doar de activitatile de rutina si sa fii cat mai discret in anturaj. Colegii de serviciu nu te sustin, iar sefii parca nici nu exista. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparat digestiv si sistemul articulatiilor. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil! Rezerva-ti timp pentru odihna, fa o plimbare in aer liber sau mediteaza in locuri sfinte.

Fecioara

Prietenii si protectorii sunt personajele importante de astazi pentru tine. Sunt posibile intalniri, dialoguri de taina si sfaturi benefice, dar si divergente de opinii. Asculta cu atentie ce iti spun ceilalti. Unele informatii sunt neplacute, dar selecteaza cu prudenta totul. Pe de alta parte, granita dintre o relatie de prietenie si una sentimentala este destul de subtire. Nu amesteca lucrurile si ramai la stadiul de prietenie si protectorat.

Balanta

Prima zi a saptamanii iti aduce mult dinamism in domeniul profesional. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un sef, iar colegii de munca il vor sustine pe acesta. Fii atent la imaginea ta in ochii celorlalti! Sunt momente propice de a-ti imbunatati statutul social si de a remedia divegentele de opinie intre tine si ceilalti. Raspunde la provocari cu tact si diplomatie.

Scorpion

Relatiile cu strainatatea sunt la ordinea zilei pentru tine. Demersurile specifice calatoriilor in afara granitelor tarii sunt bine sustinute de astre si recomandabil ar fi sa profiti. Pentru altii se pot pune probleme legate de studiile pe termn lung. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. In a doua parte a zilei viziteaza o galerie de arta, vizioneaza un film bun sau invita-ti prieteni la o reuniune pe teme spirituale.

Sagetator

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor de orice fel se pot face astazi mai usor. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli legate de documentele financiare, de aceea verificarea acestora este binevenita. Spre seara detaseaza-te de aspectele materiale ale vietii si indreapta-ti atentia si eforturile catre cele sfinte.

Capricorn

Relatiile parteneriale alcatuiesc subiectul principal al zilei pentru tine. Sunt posibile neintelegeri si reprosuri din partea partenerului de viata. Prudenta si discernamantul te pot feri de multe neplaceri. Incearca sa asculti ce iti spune partenerul si corecteaza-ti atitudinea fata de el. Datorita farmecului personal pe care il emani in aceasta zi, cu siguranta vei reusi sa aplanezi orice conflict.

Varsator

Se anunta multa forfota la locul de munca astazi pentru tine. Relatiile colegiale sunt intr-un con de umbra, asa incat bazeaza-te doar pe propriile tale forte. Ocupa-te de activitatile de rutina si fii cat mai discret in anturaj. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparat digestiv si sistem osos. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Foloseste remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Pesti

In cazul tau. cheful de distractii si aventuri este la cote inalte astazi. Relatiile sentimentale sunt destul de tensionate, dar cu prudenta si discernamant poti depasi neplacerile ivite. Pentru altii, copiii si problemele lor sunt temele principale ale zilei. Talentele native iti sunt bine aspectate de catre astre, asa incat foloseste-le din plin. Spre finalul zilei organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii