Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 15 decembrie 2010

ro

15 Dec, 2010 11:31 1670 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Aspectul dinamic dintre Luna aflata in zodia ta si Saturn in Balanta poate da nastere la indoieli in privinta unor relatii. Desi o schimbare majora profesionala bate la usa, ti-e foarte frica de ce ar putea spune cei din jur, de cum ai putea fi judecat sau de cum s-ar putea schimba statutul tau social. Este un moment dificil, mai ales ca nu te simti sprijinit si inteles. Si totusi, e un pasaj important in viata ta, in care trebuie sa inveti sa gasesti in tine resursele si sa ai incredere in ce-ti spune inima sa faci.

Taur

E posibil sa te simti coplesit de sarcinile de la serviciu sau sa ai un sentiment de lehamite datorat unor activitati pe care le desfasori dar care nu-ti plac si nu te implinesc. Asadar, cata vreme te complaci in situatii inconfortabile, pe care nu ti le doresti, e imposibil sa obtii rezultate de exceptie. Pe de alta parte, organismul ar putea da semne de oboseala si chiar de boala, dorind sa-ti atraga atentia ca l-ai cam neglijat. De fapt, unul dintre cele mai intelepte lucruri pe care le poti face acum este sa te ingrijesti mai mult de trupul si sufletul tau.

Gemeni

Luna plasata in Berbec activeaza zona prietenilor si sustinatorilor. Aspectele sunt dinamice, tensionate, ceea ce inseamna ca, fie asteptarile nu-ti sunt satisfacute, fie unele relatii se racesc dintr-odata, fie nu reusesti sa comunici cum ti-ai dori cu cei din jur. Este o zi in care iti da tarcoale sentimentul de vinovatie, odata cu contientizarea unor greseli pe care le-ai facut, fie cand ti-ai ales prietenii, fie in ce priveste atitudinea fata de ei. Asadar, relatiile ar trebui privite cu mai multa luciditate si detasare, pentru ca mai apoi sa poata fi triate corespunzator.

Rac

Luna aflata in zona puterii si autoritatii, tensionata de Saturn din zona sufletului, poate naste sau reactiva niste frustrari mai vechi legate de statutul tau, de pozitia ta sociala si profesionala. Probabil constati ca nu esti multumit deloc de locul in care te afli, ca ti-ai fi dorit mai mult sau, de ce nu, ai fi meritat mai mult. Acesta este momentul care, desi frustrant, te ajuta sa vezi ce vrei cu adevarat pe mai departe, cum vrei sa te manifesti si sa te exprimi de acum incolo, ce rol social ti-ar placea sa-ti asumi.

Leu

Luna este plasata in zona convingerilor, crezurilor si principiilor. Aspectele sunt tensionate si te pot pune la incercare. Poti realiza acum ca in anumite privinte nu ti-ai respectat propriul adevar, ca te-ai complacut in a satisface asteptarile altora, si nu te simti deloc confortabil. Desi este un moment frustrant, el creeaza terenul propice pentru revigorarea imaginii si statutului socio-profesional, incepand de joi.

Fecioara

Dificultatile financiare nu mai sunt o noutate pentru tine. Cu aspectele tensionate de pe axa posesiunilor materiale, este posibil sa se acutizeze un impas si sa se adanceasca frustrarile aferente acestuia. Asadar, fie e nevoie de eforturi mari sa te achiti de niste datorii, fie cineva refuza sa-ti acorde un imprumut sau sa te pasuiasca in ce priveste returnarea unei sume de bani. Dupa ce epuizezi toate optiunile, se pare ca sprijinul vine tot dinspre familie.

Balanta

S-ar putea sa ai senzatia ca toata lumea vrea ceva de la tine sau ca esti constrans sa faci ori sa spui lucruri pe care nu le simti. Intr-un fel sau altul, te confrunti cu propriile compromisuri facute in relatii, mai bine zis cu consecintele acestora. De aceea, simti ca a venit momentul sa pui capat unei atitudini prin care doar ai facut pe plac, in loc sa te exprimi pe deplin. Cu riscul de a-i uimi pe ceilalti, iti dai seama ca singura cale de a te elibera de constrageri este sa pui capat relatiilor de conjunctura.

Scorpion

Se mentine incordarea de la locul de munca. Luna se afla in continuare in Berbec, in zona serviciului. Aspectele sunt tensionate, semn ca faci fata cu greu tuturor sarcinilor, cu atat mai mult cu cat nu prea mai gasesti satisfactie si bucurie in ce faci acum. Unii nativi se pot confrunta cu migrene la propriu sau cu alte probleme de sanatate, din cauza oboselii, suprasolicitarii sau frustrarilor acumulate. Altii se pot simti constransi, neavand prea multe de spus in derularea unor activitati profesionale. Vestea buna este ca toate aceste experiente sunt trecatoare.

Sagetator

In cazul tau, aspectele tensionate de astazi se situeaza in zona iubirii, creativitatii, relatiei cu copiii. S-ar putea ca o serie de asteptari sa fie blocate, adica sa nu primesti ce asteptai de la persoane dragi. Pe de alta parte, un proiect la care tii foarte mult se poate impotmoli, din cauza lipsei de comunicare si cooperare cu persoane care au promis sa te sustina. Cu alte cuvinte, ti se inchid niste usi, ti se refuza niste cereri sau ti se intoarce spatele la propriu. Prin urmare, maine poti constientiza, daca poti ramane detasat, care este rolul tau in toate astea, cum ai ajuns aici si cum poti schimba lucrurile.

Capricorn

O zi cu multe framantari interioare, agitatie si nervozitate. Esti mai constient ca niciodata de nemultumirile din plan personal, poti sa vezi ce lipseste si cum ai ajuns sa neglijezi atat de mult aceasta zona din viata ta. Cu toate acestea, nu poti schimba nimic in acest moment, ba chiar te vezi nevoit sa pastrezi tacerea in legatura cu toate aceste trairi. Altfel spus, ai de invatat rabdarea si acceptarea a tot ce este. De joi, va veni Soarele si pe strada ta.

Varsator

Si pentru tine este o zi destul de tensionata la nivel de comunicare. Se pot accentua niste frustrari legate de relatiile cu cei din jur. Sunt lucruri pe care ai vrea sa le spui, dar nu poti. Sunt constrangeri pe care trebuie sa le suporti si nu-ti place deloc. Ca si cand nu te poti exprima si inghiti in sec ori de cate ori ai vrea sa-ti exprimi o parere. De asemenea, este posibil ca unele informatii sa ajunga la tine distorsionate sau sa nu ajunga deloc. Documentele se pot rataci. De aceea, e bine sa fii foarte atent in aceasta privinta.

Pesti

Zona banilor se afla sub influenta directa a Lunii in Berbec. Aspectele sunt insa tensionate, semn ca astazi e posibil sa te confrunti cu un impas financiar, provocat de asocierea cu un prieten intr-un proiect sau pur si simplu de nerespectarea unei neintelegeri de catre acesta. Oricum, nu sunt recomandate investitiile sau deciziile importante care vizeaza finantele. De asemenea, stai departe de compromisuri sau de imprumuturi.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii