Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 15 februarie 2011

ro

15 Feb, 2011 11:36 1943 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

In cursul zilei de astazi, pot aparea ciocniri emotionale in sfera profesionala. Probabil nu esti de acord cu pretentiile si regulile impuse de sefi sau ti-e foarte greu sa impaci in acelasi timp si sarcinile profesionale si responsabilitatile familiale. Solutia este sa accepti sprijinul unei persoane apropiate care e gata sa-ti dea o mana de ajutor. In familie, incearca sa gasesti o cale de comunicare si fii ceva mai concesiv.

Taur

Luna este tensionata in Rac, in zona comunicarii, si te face extrem de sensibil, capricios, irascibil. Este posibil ca relatiile cu colegii sa aiba de suferit sau termenii unei colaborari sa nu te mai multumeasca. Se intelege ca hotararile importante sau negocierile e bine sa fie amanate, iar in cazul in care intampini piedici in cadrul unor demersuri juridice, apeleaza la parerea unui specialist sau la o persoana cu autoritate in domeniu.

Gemeni

Luna in Rac activeaza zona finantelor. Aspectele sunt tensionate, ceea ce inseamna ca se accentueaza niste nemultumiri legate de modul in care esti remunerat pentru munca depusa, mai ales ca in aceasta perioada esti nevoit sa faci fata unor cheltuieli semnificative. Exista insa o parte buna si in asta, in sensul ca nemultumirile te motiveaza sa privesti spre noi orizonturi si sa vezi noi posibilitati. Spre finalul saptamanii, lucrurile se vor clarifica, iar tu vei sti ce ai de facut.

Rac

O zi destul de incordata si solicitanta din punct de vedere emotional. Luna se afla in semnul tau zodiacal, insa aspectele zona parteneriatelor si familiei sunt tensionate, ceea ce inseamna ca poti avea sentimentul de blocaj in comunicare, de stagnare, de nemultumire in ce priveste atitudinea celor dragi. De asemenea, te poti simti constrans, datorita asteptarilor pe care ceilalti le au de la tine. Asadar, e foarte important sa nu iei totul personal si sa te concentrezi mai mult asupra ta si mai putin asupra celorlalti.

Leu

O zi destul de incordata si solicitanta din punct de vedere emotional. Luna se afla in semnul tau zodiacal, insa aspectele zona parteneriatelor si familiei sunt tensionate, ceea ce inseamna ca poti avea sentimentul de blocaj in comunicare, de stagnare, de nemultumire in ce priveste atitudinea celor dragi. De asemenea, te poti simti constrans, datorita asteptarilor pe care ceilalti le au de la tine. Asadar, e foarte important sa nu iei totul personal si sa te concentrezi mai mult asupra ta si mai putin asupra celorlalti.

Fecioara

Este posibil sa ai parte de dezamagiri de la prieteni sau cunostinte. Persoane pe care contai e posibil sa fie de negasit. Sau prietenii de la care sperai sa obtii ceva si care te asteptai sa te inteleaga, acum au o atitudine cel putin bizara, in sensul ca nu mai sunt dispusi sa-ti dea dreptate, sa-ti sara in ajutor sau sa fie langa tine. Asadar, ziua de maine iti ofera lectia renuntarii la asteptari si acceptarii tuturor asa cum sunt.

Balanta

Astazi poti avea sentimentul de plafonare, stagnare, blocaj, in ce priveste relatiile cu superiorii si colaboratorii sau domeniul profesional in care activezi. Este o zi care te provoaca sa te intrebi ce iti doresti cu adevarat de acum incolo si care naste in tine dorinta de a schimba ceva, de a incepe ceva nou. Totusi, pentru moment e bine sa nu fortezi lucrurile, ci sa observi evenimentele si sa ai rabdare. In a doua jumatate a saptamanii, se va face lumina.

Scorpion

S-ar putea sa realizezi ca obiectivele tale de pana acum, precum si unele principii de viata nu mai sunt de actualitate. Este un moment important, in care esti indemnat sa rupi niste legaturi cu trecutul, sa renunti la unele credinte, sa schimbi modul de a privi viitorul. O zi in care multe convingeri se dau peste cap, iar viziunea despre viata poate suferi transformari profunde. Este binevenit orice demers de rafinare spirituala: lectura, conversatii cu persoane intelepte si cu o experienta bogata, inscrierea la un curs.

Sagetator

Luna plasata in zona resurselor altora si aspectele tensionate in care este implicata vorbesc despre contrangeri si limitari, mai ales din punct de vedere financiar. Faptul ca depinzi de cineva sau te vezi nevoit sa reduci cheltuielile nu-ti place deloc. De asemenea, unele fonduri se pot sista sau cineva isi incalca o promisiune. Asadar, o zi in care ai nevoie de detasare pentru a gasi solutiile cele mai bune de redresare financiara si a-ti reconfigura bugetul.

Capricorn

Nevoia de recunoastere, atentie si confirmari este foarte puternica, deci asteptarile de la cei din jur sunt foarte mari. Avand in vedere ca esti si destul de sensibil si tinzi sa iei totul personal, relatiile cu sefii sau cele parteneriale pot fi incordate. In acest context, conflictele nu sunt o solutie, ci un deserviciu, mai ales in prima parte a zilei. Atitudinea constructiva este bazata pe sinceritate, comunicare deschisa si onesta, curajul de a spune adevarul si asumarea responsabilitatii.

Varsator

Pare sa fie o zi dedicata muncii. O munca destul de obositoare si lipsita de eficienta pe care ti-ai dori-o. Aspectele sunt tensionate si sugereaza o lipsa de cooperare la locul de munca, strecurarea unor greseli, blocarea unor demersuri in cadrul unui proiect. Cert este ca ai sentimentul ca bati pasul pe loc, ceea ce te face sa-ti cam pierzi rabdarea. Totusi, este o ocazie buna pentru a ajusta, repara, modifica ceva. Cu conditia sa ai rabdare si sa iei totul incet.

Pesti

Se pare ca esti foarte emotiv, hipersensibil si tentat sa construiesti mental tot felul de scenarii pesimiste, mai ales din punct de vedere sentimental sau al relatiei cu copiii. Poate ca e momentul sa te intrebi daca nu cumva asteptarile pe care le ai in ce-i priveste pe cei mai dragi oameni din viata ta, nu sunt un pic cam mari. Lectia de invatat astazi este aceea a acceptarii, generozitatii si iubirii neconditionate.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii