Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 15 martie 2011

ro

15 Mar, 2011 11:29 2124 Marime text

154822-horoscop.jpgBerbec

Luna este plasata in Rac, in zona sufletului si caminului. Este un prilej excelent pentru a-ti oferi putina intimitate, pentru a te ocupa de nevoile sufletului tau. Familia si viata personala ar trebui sa fie in centrul atentiei, pentru ca doar asa reusesti sa-ti pastrezi echilibrul intr-o perioada agitata cum este aceasta. De asemenea, este un moment favorabil pentru inceperea unei colaborari pe termen lung, mai ales daca propunerea vine de la o persoana mai in varsta.

Taur

Ziua de astazi poate aduce vesti bune, o invitatie la un eveniment sau o intalnire cu persoane agreabile. Solutiile pe care le cauti de mai multa vremepot veni acum prin intermediul unui prieten. In orice caz, te bucuri de viata sociala activa, intalniri fructuoase, comunicare eficienta. In zona profesionala, un proiect decurge mai bine decat te asteptai si nu e exclus sa primesti propuneri avantajoase.

Gemeni

Luna in Rac, in zona banilor proveniti din munca proprie, si aspectele frumoase pe care astrul le realizeaza cu zona carierei iti pot aduce oportunitati de castig. De exemplu, se poate ivi sansa de a discuta cu un sef si de a-i face acestuia niste propuneri foarte inspirate. In urma acestor discutii sau in urma valorificarii unui talent, iti poti spori veniturile. Insa pentru asta, e nevoie sa ai curaj sa te exprimi si sa ceri ce ti se cuvine.

Rac

Luna prezenta in zodia ta iti aduce ipostaze benefice si o stare de spirit buna. Poti primi vesti bune de departe sau poti avea parte de conjuncturi norocoase. Fii foarte atent la toti oamenii cu care vorbesti astazi si la revelatiile pe care le ai. Ceva se schimba in constiinta ta si in viziunea asupra unor proiecte. Deodata, un drum, un proiect sau un obiectiv pare mai luminos si mai clar. Pe de alta parte, te bucuri de niste avantaje materiale sau favoruri.

Leu

Poate ca astazi cel mai bine ar fi sa nu-ti incarci foarte mult agenda, ci sa te ocupi doar de activitatile urgente, care nu suporta amanare. Asta pentru ca atitudinea ta este mai degraba una receptiva, pasiva, discreta, rezervata, decat activa, entuziasta si deschisa. Fii atent la mesajele care ajung la tine, triaza informatiile, ia totul asa cum vine, fara sa judeci si sa pui etichete. Lucrurile se aseaza mai frumos decat sperai, mai ales in privinta unei colaborari.

Fecioara

Zona prietenilor si relatiilor sociale este foarte frumos aspectata, semn ca poti primi o invitatie la un eveniment , poti cunoaste oameni generosi, te poti revedea cu prieteni vechi. Ideile oamenilor din preajma pot fi o adevarata sursa de inspiratie pentru tine si un real sprijin, asa ca asculta-le cu atentie. In plus, la locul de munca lucrurile se stabilizeaza, iar un proiect nou promite beneficii materiale frumoase pe termen lung.

Balanta

Chiar daca tinzi sa fii destul de impulsiv si capricios in aceasta perioada, ziua de astazi vine sa-ti aduca satisfactii de natura profesionala, dar si in ce priveste viata afectiva. Pe de o parte, poti avea parte de recunoastere, laude si aprecieri din partea unor sefi sau colaboratori, iar pe de alta parte, este posibil sa traiesti momente minunate alaturi de o persoana draga. Relatiile afective si proiectele incepute acum au toate sansele sa fie de durata.

Scorpion

O zi frumoasa, in contextul in care vin vesti bune, revezi o persoana draga sau faci ceva ce-ti bucura inima. Luna plasata in Rac iti stimuleaza imaginatia, intuitia si creativitatea. Poate fi vorba si despre vise profetice, clarviziune sau premonitii. Sfatul meu este ca maine sa lasi intuitia sa aleaga pentru tine si sa dai voie creativitatii sa "lucreze" in favoarea ta. Idei nemaipomenite pot veni, in sprijinul unui proiect.

Sagetator

Pentru tine, Luna in Rac activeaza zona resurselor altora, secretelor si tabu-urilor. Asadar, pe de o parte, stii foarte bine sa te folosesti de ocaziile care apar, de resursele si calitatile celor din jur, iar pe de alta parte, poti afla informatii greu accesibile sau poti deconspira un secret. Este o zi favorabila si pentru activitati care tin de camin, pentru investitii si negocieri. Unele colaborari se clarifica si se stabilizeaza, iar unele tensiuni relationale dizolva.

Capricorn

Luna in zona relatiilor si imaginii sociale te invita sa fii mai receptiv, atent la reactiile celor din jur si la nevoile lor. Este o zi care te ajuta sa clarifici niste nelamuriri in cadrul unor relatii si colaborari, cu diplomatie si concesivitate. Pe de alta parte, in zona carierei si finantelor, exista sanse de afirmare, succes, castig financiar semnificativ pe termen lung.

Varsator

Luna in Rac activeaza zona muncii si trimite raze benefice catre zona finantelor. Asadar, astazi te poti bucura de oportunitati frumoase in acest sens. S-ar putea ca o propunere de colaborare mai veche sa se materializeze intr-un contract ferm, avantajos, pe termen lung. Demersurile juridice, examenele, interviurile, studiile sau planurile de calatorie decurg cu usurinta si eficienta.

Pesti

Desi te afli intr-o perioada destul de agitata si ai tendinta sa te ingijorezi foarte usor pentru tot felul de lucruri, ziua de astazi, prin aspectele favorabile de pe cer, este ceva mai linistita, mai ales daca alegi sa te implici in activitati care-ti fac placere. Poti, de exemplu, sa petreci timp cu persoana iubita sau cu cineva drag. Sau poti dedica mai mult timp unui hobby. Sufletul ar fi bine sa castige teren in fata ratiunii.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii