Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 16 decembrie 2010

ro

16 Dec, 2010 11:04 1679 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Pe fondul acestei perioade incordate, ziua de astazi vine sa aduca un strop de optimism si o raza de lumina, astfel ca reusesti sa vezi tot ce se intampla cu alti ochi. Esti mai pozitiv in ce priveste viitorul, poti sa gasesti si cateva solutii ingenioase la o problema spinoasa sau ai ocazia si disponibilitatea sa-ti imbunatatesti unele relatii profesionale. Vitalitatea creste, iar o problema de sanatate se poate ameliora.

Taur

Ziua de astazi iti poate aduce vesti frumoase, informatii utile si chiar daruri neasteptate sau noroc venit prin intermediul altora. Chiar daca inca esti rezervat si discret, in interiorul tau se petrec schimbari pozitive, in sensul ca incepi sa accepti niste experiente asa cum sunt, ceea ce-ti confera linistea interioara de care aveai atata nevoie. Pe de alta parte, este posibil ca maine sa te reconciliezi cu un prieten.

Gemeni

Dupa cateva zile tensionate in privinta prietenilor si relatiilor sociale in general, iata ca ziua de astazi creeaza contextul favorabil pentru reformularea unor relatii, pentru impacari si clarificari. Se pot relua discutii mai vechi pentru a fi lamurite, se spun lucruri care au fost tainuite, se iarta greseli din trecut. Pe de alta parte, poti cunoaste o persoana care te inspira si te ajuta sa te implici intr-un proiect pe care ti-l doreai.

Rac

O zi frumoasa, in ce priveste zona profesionala si oportunitatile de afirmare sau consolidare a pozitiei profesionale. Ai sansa de a-ti reinstaura integritatea in fata unor parteneri, de a-ti consolida pozitia profesionala, de a te reconcilia cu oameni de care ai nevoie pentru derularea unei afaceri. Se reiau discutii sau negocieri ale termenilor unor contracte. Se revizuiesc coordonatele unui proiect, in sens benefic si in avantajul tau.

Leu

In sfarsit, dupa cateva zile in care te-ai simtit contrans sau ai fost mereu incordat, ai ocazia sa te exprimi liber, sa te faci ascultat, sa-i inspiri pe ceilalti cu initiativele tale indraznete. Gandul iti este mai mult la viitor, poate la o calatorie sau la noi proiecte profesionale pe care vrei sa le demarezi. O zi exceptionala pentru Leii care sustin examene sau vorbesc in public. Ei pot avea parte de succese si recunoastere.

Fecioara

Iti vine inima la loc, dupa cateva zile de framantari legate de zona finantelor. Astazi gasesti sprijinul de care ai nevoie sau primesti o suma de bani cu care acoperi mare parte din datorii. Este o zi in care cei din jur par sa puna la bataie tot felul de resurse pentru tine. S-ar putea ca acum sa-i vezi pe unii oameni altfel decat pana acum, in urma gesturilor lor generoase sau lamuririi unor neintelegeri trecute.

Balanta

Luna se va afla tot in Berbec, insa de data formeaza aspecte frumoase si permite o anume armonizare a relatiilor cu cei din jur si in special cu partenerul de viata sau cu partenerii de afaceri. Daca esti mai atent la ceilalti, vei gasi mai usor puncte convergente si vei ajunge la un numitor comun, mai ales daca iei parte la discutii, intalniri importante sau negocieri. Unele Balante si-ar putea programa o scurta excursie.

Scorpion

Tot munca este in prim plan si astazi, asa ca nu-ti iei gandul de la responsabilitati si sarcini de tot felul. Totusi, este o zi in care lucrurile incep sa se lege mult mai frumos si usor decat in ultimele zile. Asadar, ai mai mult spor, esti mai eficient, ba chiar te poti alege si cu ceva castiguri materiale suplimentare. Insa, apropo de bani, e de preferat sa eviti cheltuielile impulsive sau speculatiile.

Sagetator

Luna prezenta in Berbec este de bun augur pentru tine, activand zona creativitatii, iubirii si bucuriei de viata. Se anunta o zi mult mai linistita si frumoasa decat precedentele, in care ai parte de gesturi frumoase, iti poti imapartasi mult mai usor sentimentele, te poti exprima liber. Intr-un fel sau altul, astazi vei fi in centrul atentiei, iar daca activezi intr-un domeniu artistic, ai parte de recunoastere si aplauze la scena deschisa.

Capricorn

Dupa cateva zile cu framantari interioare si temeri de tot felul, astazi poti rasufla usurat. Se risipesc multe griji si incepi sa te simti sustinut si sprijinit, mai ales de catre familie si oameni dragi. De altfel, este o zi minunata pentru a dedica mai mult timp, pe de o parte ingrijirii personale si pe de alta parte familiei si caminului. S-ar putea ca o persoana apropiata sa aiba nevoie de ajutorul tau. Nu ezita sa-l oferi.

Varsator

In sfarsit, dupa ce in ultimele zile ai intampinat tot felul de dificultati in comunicare, ai din nou sentimentul ca vorbesti aceeasi limba cu cei din jur si ca te poti face inteles. Ai idei de exceptie care sunt bine primite de anturaj, esti deschis, spui lucrurilor pe nume, esti combativ cand vine vorba de apararea viziunii tale. Pe de alta parte, este o zi buna pentru noi cunostinte, pentru deplasari sau studii.

Pesti

Luna se va afla in continuare in Berbec, in zona banilor castigati prin munca proprie. Insa de data aceasta aspectele sunt frumoase si promit clarificarea unor neintelegeri, gasirea unor solutii pentru redresarea financiara sau a unor mijloace de sporire a veniturilor. Este o zi frumoasa din acest punct de vedere, pentru ca, pe langa relatiile armonioase cu sefii sau autoritatile, la finalul zilei, te poti bucura si de castiguri suplimentare.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii