Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 16 noiembrie 2010

ro

16 Nov, 2010 11:27 1824 Marime text

horoscop-foto.jpgBerbec

O zi frumoasa. Luna in Pesti iti confera o blandete usor atipica, generozitate, nevoia de a-ti oferi intimitate si tihna. Gesturile generoase pe care ai ocazia sa le faci astazi fata de cineva drag ti se vor intoarce inzecit. De fapt, s-ar putea sa ai parte de un dar providential, de o mana de ajutor neasteptata sau un noroc venit din senin. Darurile primite pot fi in egala masura spirituale sau materiale.

Taur

Luna in Pesti activeaza foarte frumos zona prietenilor, relatiilor sociale, protectorilor si aspiratiilor. Intr-un fel sau altul, se poate spune ca primesti protectie divina. Fie o persoana fascinanta pe care abia o cunosti te inspira sa te implici intr-o activitate complet noua, fie gasesti suport pentru aspiratiile si proiectele tale acolo unde nici nu te asteptai. In plus, fii atent la oamenii pe care-i intalnesti in aceste zile, pentru ca ei iti vor arata un nou drum in viata.

Gemeni

O zi minunata din punct de vedere profesional, dar si din punct de vedere al recunoasterii sociale. Este un moment de succes, care trece dincolo de toate fricile si blocajele tale legate de proiectele pe care le ai in derulare. Practic, astazi te prinzi care este directia de urmat, care este rolul tau intr-un context social mai larg, ce poti aduce ca si contributie in lume. Cum s-ar spune, poti simti cum se risipeste ceata.

Rac

Luna in Pesti este de bun augur pentru tine si anunta o zi cu inspiratie, intuitie fabuloasa, puterea de a-ti crea realitatea prin proiectii mentale pozitive, capacitatea de a face alegeri in acord cu inima ta. Asadar, astazi fii atent la ce simti si ce-ti doresti cu adevarat. De asemenea, fii atent la mesajele pe care le primesti, la informatiile care ajung la tine, la oamenii pe care-i intalnesti. Fii atent inclusiv la ce visezi.

Leu

Astazi ai parte de daruri, avantaje materiale, favoruri. Este o zi in care pare ca toata lumea este gata sa-ti ofere ceva, sa te recompenseze pentru ceva, sa-si arate recunostinta. Tot astazi se pot rezova pe neasteptate o serie de probleme sau blocaje de natura financiara. Poti fi scutit de o datorie sau de niste taxe. Pe de alta parte, ai ocazia sa cumperi ceva pentru casa sau familie, un bun pe care ti-l doreai demult.

Fecioara

E posibil sa fii surprins in mod placut de reactiile si gesturile unor persoane apropiate. Fie cineva isi cere iertare pentru ceva, fie doreste sa refaca o relatie de colaborare cu tine. In tot cazul, ziua de astazi pare sa fie dedicata reconcilierilor neasteptate, surprizelor placute si rasturnarilor de situatie in sens favorabil. Prin urmare, nu e nevoie decat sa fii pe faza si sa te adaptezi din mers la tot ce apare nou.

Balanta

Ai noroc in demersurile financiare. Stii sa fructifici fiecare noua oportunitate si sa-ti rotunjesti veniturile, fara sa faci cine stie ce efort, doar valorificand ocaziile care-ti ies in cale. Asa ca profita de aceasta zi, fii vigilent, accepta propunerile noi chiar daca nu esti convins ca poti sa le onorezi. Este o zi buna si pentru consolidarea unor relatii cu rudele sau cu persoane din anturaj.

Scorpion

Iata o zi pe care o poti trai dupa pofta inimii. Luna in Pesti te face foarte afectuos, protectiv si romantic. Unii nativi pot chiar sa inceapa o poveste de dragoste, in timp ce altii isi revigoreaza o relatie mai veche prin impartasirea sentimentelor. De asemenea, creativitatea este la cote maxime si iti permite sa realizezi lucruri exceptionale, cu conditia sa-i lasi frau liber. Se intelege ca cei care se exprima prin arta sunt in mod deosebit avantajati.

Sagetator

Desi noaptea trecuta pare sa fi fost cam agitata, chiar cu insomnii, reusesti sa-ti recapeti tonusul in urma unor vesti bune pe care le primesti de la cineva din familie. De asemenea, astazi ai putea fi nevoit sa-ti abandonezi programul, pentru a sarbatori ceva in familie sau pentru a te dedica unor activitati casnice. Pe de alta parte, e bine de stiut ca prietenii si anturajul joaca un rol important in aceasta perioada, pentru ca te pot incuraja si sustine sa te implici in proiecte noi. Asa ca fii receptiv la sugestiile lor.

Capricorn

Comunicarea cu cei din jur sufera astazi niste modificari, in sensul ca unii prieteni retracteaza brusc ce au spus la adresa ta sau iti fac impartasiri socante, dar frumoase. Cu alte cuvinte, astazi iti poti schimba in mod neasteptat parerea despre unii oameni, la fel cum si ei o vor face in ce te priveste. Este ca si cum se creeaza un context in care puteti lasa toate resentimentele la o parte, lasand loc doar lucrurilor frumoase sa apara in relatiile tale.

Varsator

Iata o zi in care ai ocazia sa stralucesti in plan social si profesional, prin ideile originale, ingeniozitate si inteligenta. Asadar, nu ezita sa-ti faci cunoscute parerile, mai ales daca e vorba despre o afacere sau un proiect de anvergura. Nu ar fi exclus ca inspiratia de astazi sa se si materializeze intr-o suma de bani frumoasa sau macar intr-o promisiune de acest gen. In tot cazul, singura recomandare de facut este sa ai curaj sa te exprimi!

Pesti

Tranzitul Lunii prin zodia ta iti reactiveaza niste ganduri si dorinte mai vechi de schimbare. Te gandesti la viitor si la unele dorinte pe care le ai, si s-ar putea sa constati ca exista un dezechilibru intre ceea ce-ti doresti si ceea ce faci sau manifesti in prezent pentru asta. De aceea, e posibil sa schimbi brusc ceva in atitudine, in felul de a face lucrurile sau de a gandi. Prin urmare, indrazneste sa-ti asculti inima si sa schimbi ce e de schimbat.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii