Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 17 noiembrie 2010

ro

17 Nov, 2010 11:34 2240 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Luna se afla in zodia ta, insa nu este privita cu ochi buni de catre planetele din zona puterii si carierei. Prin urmare, cel mai probabil te vei confrunta cu acele lucruri care nu-ti plac si pe care nu poti sa le schimbi, legate de relatiile cu superiorii sau cu autoritatile. Cu toate acestea, nu e momentul sa fortezi lucrurile si nici sa dramatizezi, chiar daca multe dintre experientele profesionale sunt exact opusul a ce-ti doreai. De asemenea, este foarte important sa eviti sa abuzezi de puterea personala, mai ales daca detii o functie de conducere.

Taur

Este posibil ca evenimentele de astazi sa-ti accentueze niste temeri si inhibitii legate de viitor. Adevarul este ca nici nu e nevoie sa se intample ceva, pentru ca doar gandul la posibilitatea unei schimbari, pe care o simti apropiindu-se din ce in ce mai mult, te face sa intri in panica. De asemenea, ziua de astazi iti poate aduce niste obstacole in privinta relatiei cu o institutie sau a unor demersuri juridice. Insa aceste experiente vin cu scopul de a te invata lectia detasarii, de aceea, lasa lucrurile sa fie si solutiile vor aparea la momentul potrivit.

Gemeni

Ziua de astazi poate aduce tensiuni in relatia cu un prieten, in urma suspiciunilor pe care le ai in privinta acestuia. De asemenea, un proiect pare sa se impotmoleasca din pricina lipsei de fonduri sau a unor neintelegeri intre persoanele implicate. Oricum, nemultumirile din ultima vreme sunt pe punctul de a rabufni spre seara sau in cursul zilei de maine, cand nimeni nu mai e dispus sa se complaca si sa taca. O discutie cu cartile pe fata este pe cat de necesara, pe atat de valoroasa, pentru ca fiecare va sti cum sta si va putea alege in cunostinta de cauza cum sa mearga mai departe.

Rac

Pot reveni in prim plan nemultumiri legate de pozitia ta profesionala, de lipsa autoritatii in relatiile tale. Ai sentimentul ca unele situatii profesionale si parteneriale frustrante sunt fara iesire, ca te invarti in cerc si ajungi mereu in acelasi punct. Numai ca de data aceasta nu prea mai esti dispus sa taci, ci doresti sa pui ordine, punctul pe I si piciorul in prag, chiar daca vei deranja multe orgolii. Este o zi si o perioada cu potential karmic, din care mai ales Racii din prima decada au de invatat lectii pretioase.

Leu

Luna plasata in zona convingerilor, crezurilor si principiilor, te poate pune la incercare. Poti realiza acum ca in anumite privinte nu ti-ai respectat propriul adevar, ca te-ai complacut in a satisface asteptarile altora, si nu te simti deloc confortabil. Daca e vorba despre un proiect pofesional, acum e momentul sa te exprimi liber, sa-ti faci cunoscute ideile, intentiile, principiile. Astfel iti recapeti autoritatea si dai frau liber creativitatii. Chiar cu riscul de a provoca o schimbare majora la locul de munca.

Fecioara

E posibil ca Luna in Berbec, in zona resurselor altora, sa te faca sa constientizezi proportiile unui blocaj, care poate fi de natura sentimentala sau materiala. Fie te afli intr-o relatie careia nu-i mai vezi rostul si in care te simti din ce in ce mai limitat, fie te confrunti cu o situatie dificila in ce priveste un parteneriat. Insa, chiar daca nu vezi nicio cale de iesire acum, asteapta pana deseara sau pana maine, cand solutiile cele mai potrivite vor veni, cel mai probabil cu ajutorul familiei.

Balanta

S-ar putea sa ai senzatia ca toata lumea vrea ceva de la tine sau ca esti constrans sa faci ori sa spui lucruri pe care nu le simti. Intr-un fel sau altul, te confrunti cu propriile compromisuri facute in relatii, mai bine zis cu consecintele acestora. De aceea, nu e exclus sa rabufnesti, sa spui ce crezi cu adevarat, sa-ti exprimi raspicat nemultumirile, sa pui capat atitudinii lipsite de respect a celor din jur.

Scorpion

Ziua de astazi poate fi destul de aglomerata si incordata la locul de munca. Unii nativi ar putea simti ca se afla la capatul unui drum profesional si isi doresc un nou inceput, care sa le aduca mai multe satisfactii, materiale si nu numai. Si chiar daca acum li se pun tot felul de piedici sau sunt nevoiti sa amane aceste schimbari, din cauza unor acorduri facute sau a unor contracte, este totusi un moment benefic, pentru ca macar afla ce vor sa faca mai departe.

Sagetator

Desi ai energie, idei si inspiratie cat pentru trei persoane, se pare ca intampini tot felul de blocaje de natura financiara. Asadar, ziua de maine te provoaca sa gasesti noi resurse materiale si noi culoare de actiune pentru a demara sau dezvolta un proiect amplu si de durata. Totul este sa te detasezi si sa lasi solutiile sa vina. Caci vor veni negresit in zilele urmatoare sau chiar maine seara.

Capricorn

O zi cu multe framantari interioare, agitatie si nervozitate. Te simti ca un leu in cusca, pentru ca, desi ai multe nemultumiri si frustrari cu privire la viata ta personala, nu poti schimba nimic in acest moment. Mai mult, parca esti si obligat sa pastrezi tacerea si sa astepti momentul potrivit, ceea ce te tensioneaza si mai mult. In schimb, vestea buna este ca in plan profesional, Universul lucreaza in favoarea ta, aducandu-ti oportunitati la care visezi demult.

Varsator

Si pentru tine este o zi destul de agitata la nivel de comunicare si relatii. Impulsivitatea si sarcasmul in conversatie, dorinta de a avea mereu ultimul cuvant, te pot aduce in situatii conflictuale cu colegii sau prietenii. Asadar, evita pe cat posibil discutiile cu iz de cearta si fii ceva mai discret. Spune ce ai de spus, dar fara ironie sau duritate. Altfel, risti sa dai nastere la animozitati si riposte pe masura.

Pesti

Zona banilor se afla sub influenta directa a Lunii in Berbec. Aspectele sunt insa tensionate, semn ca astazi e posibil sa te confrunti cu un impas financiar, provocat de asocierea cu un prieten intr-un proiect sau pur si simplu de nerespectarea unei neintelegeri de catre acesta. Oricum, nu sunt recomandate investitiile sau deciziile importante care vizeaza finantele. De asemenea, stai departe de compromisuri sau de imprumuturi.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii