Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 18 februarie 2011

ro

18 Feb, 2011 11:29 1969 Marime text

horoscop_2010.jpgBerbec

Luna Plina in Leu te poate pune astazi fata in fata cu niste lipsuri pe care le constientizezi mai mult sau mai putin. Viata ta afectiva este direct vizata. S-ar putea sa traiesti cu impresia ca oferi prea mult si ca primesti prea putin, ca iubesti, dar ca nu ti se raspunde cu aceeasi moneda. De aceea, ar fi bine ca, inainte sa te apuci sa imparti vina in stanga si in dreapta, mai ales persoanei iubite si copiilor, sa vezi daca nu cumva exagerezi. E un moment bun sa-ti revizuiesti asteptarile pe care le ai de la persoanele dragi, fara sa te victimizezi. Daca ai impresia ca nu esti apreciat suficient, vezi mai intai daca tu esti multumit de tine.

Taur

Pentru tine, se pare ca a sosit momentul sa te rupi de niste dependente emotionale. Poate ca de mult asteptai sa se rezolve de la sine niste situatii, numai ca, de data asta, se pare ca e nevoie de o interventie in forta din partea ta. Luna Plina in Leu te poate indemna sa te "zbarlesti" la membrii familiei tale. Vrei sa pui pe cineva la punct, vrei sa scoti in evidenta ceva ce nu iti convine si care trebuie schimbat degraba. Ai grija ca, atunci cand iti manifesti puterea, sa nu devii brutal, pentru ca vei obtine tocmai efectul contrar. Daca vrei sa scapi de niste obisnuinte, atunci trebuie sa faci tu primul pas, fara sa pui presiune pe cei dragi.

Gemeni

Atentie astazi la temperament si la iesirile necontrolate! Agresivitatea verbala ar putea fi pentru tine modul prin care, inconstient, simti ca iti asumi puterea si ca ii faci pe ceiallti sa joace dupa cum le canti tu. E doar o iluzie, pentru ca nu vei reusi decat sa starnesti opozitia celorlalti si sa dai nastere la conflicte. In acest context, este esential sa ramai lucid, sa te detasezi, sa nu pui totul la suflet si sa vii doar cu rationamente logice. Pentru tine, succesul in orice relatie sau conversatie depinde acum de modul in care pui problema. Luna Plina in Leu te provoaca sa te impui prin forta argumentelor si in niciun caz prin argumentul fortei.

Rac

Luna Plina in Leu te poate pune astazi intr-o oglinda deformata. Metafora cea mai la indemana este cea a pisicii care se uita in oglinda si se vede leu. Asadar, astazi poti sa te confrunti cu consecintele unei arogante pe care ai afisat-o in ultima vreme. Daca te-ai considerat prea bun, prea talentat, prea calificat pentru a te injosi sa faci ceva ce considerai ca e sub nivelul tau, s-ar putea sa iti dai seama ca lucrurile nu stau asa. Lectia pe care ti-o poate aduce acest context astral este cea a modestiei. Trebuie sa vezi ca orice munca are nobletea ei si ca, mai ales daca vrei sa faci bani, nu e nicio rusine sa incepi de jos ca sa ajungi sus.

Leu

Imaginea de sine poate fi astazi in centrul preocuparilor tale. Luna Plina la tine acasa te provoaca sa iti dai jos o masca si sa te arati lumii asa cum esti. Daca, de exemplu, te-ai aratat celorlalti ca fiind puternic, s-ar putea sa iti arati latura vunerabila. Daca ai lasat impresia ca nu-ti pasa, s-ar putea ca ceilalti sa constate o sensibilitate ranita. Prin urmare, este bine sa fii sincer cu tine si sa nu pretinzi ca esti altceva decat esti. Lasa-i pe ceilalti sa te vada in splendoarea complexitatii tale, fara sa te imbraci in orgoliu si sa intri intr-un joc al mastilor. Daca ai curaj sa cobori de pe soclu, atunci ceilalti vor veni cu drag spre tine pentru ca, in sfarsit, le arati ca esti unul de-ai lor.

Fecioara

Dintre toate zodiile, cu Luna Plina in Leu, tu ai cel mai mare potential de vindecare. Iar vindecarea de care poti avea acum parte depaseste limitarile tale fizice. Poti trece mai usor peste un eveniment care te-a marcat, poti ierta mai usor pe cineva, poti sa inlocuiesti resentimentele cu detasare si cu acceptare. Poti ajunge acum la cauza adevarata a problemelor tale, care nu poate fi decat mentala si emotionala. Daca nu mergi pana acolo si persisti in atitudinea negativista, s-ar putea sa apara palpitatii, pentru ca inima nu te mai asculta. Singurul remediu este sa-i iubesti pe ceilalti asa cum sunt si sa le daruiesti ceva punand interesul lor mai presus de tine.

Balanta

Luna Plina in Leu te cam face dornic sa detii controlul. Practic, consideri viata ta ca fiind o masina de Formula 1, iar tu te urci la volan si incerci sa pilotezi. Iti trasezi viitorul, faci planuri, iti fixezi obiective clare. Numai ca, pe drum, s-ar putea sa-ti dai seama ca ai scapat ceva din vedere. Cu cat implici mai multa lume in proiectele tale, cu atat vei remarca faptul ca obiectivele lor sunt complet diferite de ale tale. De aceea, mesajul pentru tine este urmatorul: fa tot ce depinde de tine, dar implica-i pe ceilalti cat mai putin! Lasa-l pe fiecare sa-si vada de drumul lui! Nu-ti baga nasul decat in oala ta si nu lua decizii in locul altora!

Scorpion

Zona puterii este direct lovita astazi de impactul pe care il are Luna Plina din Leu in viata ta. E clar ca vrei sa iesi la rampa, ca vrei sa te faci ascultat, ca vrei sa fii la conducere. Vointa este cea care te impinge de la spate. Numai ca, pentru a ajunge acolo unde iti doresti, pentru a avea parte de ascensiune sociala, pentru a accede la o functie sau pentru a-ti spori influenta, trebuie sa dai dovada de intelepciune. Managementul presupune in primul rand managementul emotiilor, deci autocontrolul. Cu cat fortezi nota, cu atat risti sa aluneci pe o panta excesiv de autoritara. Cu cat esti mai tolerant si mai stapan pe tine, cu atat aptitudinile tale de lider vor iesi la suprafata.

Sagetator

Un mare potential de regenerare se arata la orizont pentru tine cu ocazia Lunii Pline de astazi. Desigur, depinde numai de tine sa pui mana pe el! In primul rand, poti sa-ti dai seama ca exsita limite pe care ti le impui singur. De aceea, ai putea foarte bine sa iti doresti sa faci un pas inainte spre cunoastere, sa explorezi domenii noi, sa studiezi ceva care sa-ti aduca satisfactie. Limitele pot fi inclusiv de natura geografica. Poate nu te mai simti bine intre granitele tarii, de aceea s-ar putea sa vrei sa ajungi cat mai departe, sa vezi si altceva. Te poti gandi tot mai serios la calatorii lungi si poti folosi mai mult limbile straine. Momentul de azi iti poate aduce o deschidere fara precedent si te poate vindeca de niste prejudecati: ca nu vrei, ca nu stii, ca nu poti etc.

Capricorn

Invata sa primesti! Asta iti transmite Luna Plina in Leu. Lucrurile se aranjeaza in asa fel incat, la prima vedere, s-ar putea sa ti se para ca nu prea esti in avantaj. Ei bine, trebuie sa privesti in profunzime si sa vezi daca nu cumva ceea ce pe moment pare o pierdere, pe termen lung este de fapt un castig pentru tine. Deocamdata, e bine sa iei lucrurile asa cum sunt. Cum se spune, "Las-o asa cum a picat!". Mai mult, ziua de azi poate sa arunce o noua lumina asupra unor oameni si evenimente. S-ar putea sa dezlegi niste mistere sau sa ai un tablou general care sa-ti permita sa faci niste conexiuni. Fii recunoscator pentru toate mesajele care iti parvin acum!

Varsator

Daca viata e un meci, atunci afla ca, de data asta, mingea nu e in terenul tau. Partenerul de viata, asociatii, colaboratorii sunt cei care iti dau pasa. Depinde ce faci tu mai departe: centrezi, driblezi sau faci o gafa si o trimiti in out. Am ales aceasta metafora fotbalistica pentru a descrie semnatura astala a Lunii Noi in Leu. Mesajul este foarte simplu: acum, este indicat sa mergi pe mana celuilalt. Nu e cazul sa impui tu conditii, sa te dai rotund, sa monopoliziezi jocul in doi sau in echipa. Trebuie sa cedezi, sa ademenesti "adversarul" metru cu metru si sa fii convins ca, odata ce l-ai atras in terenul tau, ai meciul in mana.

Pesti

Relatiile de munca si sanatatea sunt zonele aflate sub lupa astazi, cu ocazia Lunii Noi in Leu. Probabil simti nevoia unor reforme la locul de munca, unde lucrurile trebuie sa se reajusteze. Chiar tu poti fi un agent al schimbarii, fiind cel care pune lucrurile in ordine si isi asuma responsabilitatea. Pentru ca risti sa iei asupra ta mai mult decat poti duce, stresul isi poate face simtite efectele. Circulatia si digestia pot avea de suferit, inima si abdomenul fiind expuse. De aceea, e indicat sa te detasezi cat mai mult de problemele profesionale si sa ai grija de tine!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii