Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 18 ianuarie 2011

ro

18 Jan, 2011 11:40 1643 Marime text

ist2_4827287-horoscope-birth-zodiac-star-signs.jpgBerbec

Luna in Rac, plasata in zona sufletului, iti poate amplifica niste temeri, inhibitii sau griji legate de stabilitatea si siguranta familiala sau profesionala. Este o zi in care emotiile sunt foarte intense, iar viata sociala este aproape inexistenta. Cu alte cuvinte, ai nevoie sa fii singur, sa te concentrezi asupra ta si a vietii tale. Este un moment excelent pentru a constientiza ce te opreste sa te simti in siguranta, ce lipseste in acest moment din viata ta.

Taur

Experientele de astazi, oamenii pe care-i intalnesti si discutiile care au loc pot fi incarcate de emotii si destul de tensionate. Te poti confrunta cu un blocaj in ce priveste comunicarea, in sensul ca nu reusesti sa te faci inteles, sa exprimi cu acuratete ceea ce simti, sa transmiti un mesaj coerent celorlalti. Parerea despre anumite persoane din anturaj se poate schimba, iar unele relatii incep sa fie privite cu suspiciune. De fapt, incepi sa realizezi care sunt interesele reale ale oamenilor pe care-I ai in preajma.

Gemeni

Esti preocupat de siguranta materiala, care simti ca se cam clatina in aceste zile. Fie se sisteaza niste fonduri la care aveai acces, fie cineva refuza sa te sprijine, fie platile pe care le ai de facut iti cam subtiaza bugetul. In orice caz, poate aparea un impas financiar, din care vei iesi fara probleme in urmatoarele zile, daca ai curajul sa accepti ceva nou in viata ta. Poate o propunere neasteptata, un nou proiect sau o afacere.

Rac

O zi destul de incordata pentru tine. Luna se va afla in zodia ta, dar aspectele sunt tensionate pe axa parteneriatelor si relatiilor, semn ca te poti lovi de incapatanarea si rigiditatea unor parteneri sau colaboratori. Este o zi in care te poti simti manipulat, constrans, conditionat sa faci lucruri care sunt in contradictie cu principiile tale. Totusi, experientele de astazi te ajuta sa constientizezi in ce punct te afli si sa identifici schimbarile care ti-ar fi benefice si pentru care se creeaza terenul propice in urmatoarele zile.

Leu

Aspectele tensionate ale Lunii prezente in Rac anunta o zi destul de delicata, in ce priveste starea fizica si emotionala. Pe de o parte, se pot accentua niste angoase si frustrari, iar pe de alta parte, e posibil ca vitalitatea sa fie scazuta. Cert este ca ai nevoie de relaxare si odihna, pentru a-ti incarca bateriile. De asemenea, orice demers spiritual este de bun augur. Meditatia, rugaciunea si introspectia te ajuta sa identifici blocajele energetice si sa le depasesti.

Fecioara

In cazul tau, segmentul activat este cel al prietenilor si relatiilor sociale. Aspectele sunt tensionate, ceea ce inseamna ca poti fi dezamagit de unele gesturi ale prietenilor sau cunostintelor. In acest context, e momentul sa te uiti daca nu cumva asteptarile tale au fost prea mari sau relatiile in care persisti nu sunt nepotrivite. Este momentul in care e necesar sa accepti ca e inutil sa tragi de niste relatii, sa insisti sa le pastrezi, cata vreme ele nu mai rezoneaza cu tine. De altfel, in zilele urmatoare se creeaza contextul unei trieri serioase in acest sens.

Balanta

Ziua de astazi poate adanci niste nemultumiri legate de rolul tau social, de imaginea pe care ti-ai creat-o, de autoritatea pe care o ai in relatiile profesionale si nu numai. Este posibil ca blocajele care apar sa fie tocmai catalizatorul schimbarilor radicale care vor avea loc in urmatoarea perioada, mai ales in ce priveste segmentul relational. Cu alte cuvinte, acum vezi ce nu functioneaza, iar in urmatoarele zile, treci la fapte.

Scorpion

Esti extrem de sensibil si te poti lasa usor prada emotiilor, de aceea nu sunt indicate deciziile importante care-ti pot influenta semnificativ viitorul. Mai ales daca e vorba de studii, calatorii sau semnarea unor documente importante. Deocamdata, e bine sa te concentrezi asupra corectarii unor greseli sau reformularii unor principii si convingeri, si sa astepti a doua jumatate a saptamanii, pentru a lua deciziile de rigoare si a face schimbarile necesare.

Sagetator

Este posibil sa ai sentimentul ca ti se pun bete in roate in ce priveste derularea unui proiect, mai ales daca acesta necesita o sponsorizare, un credit sau accesarea unor fonduri. Cu alte cuvinte, te vezi nevoit sa te descurci de unul singur sau sa gasesti alte metode de finantare. Solutia va veni in zilele urmatoare, asa ca acum incearca sa lamuresti lucrurile cu persoanele implicate si sa afli cine e de partea ta si cine nu.

Capricorn

Luna plasata in zona relatiilor si imaginii sociale te face mai receptiv la parerile celorlalti si mai sensibil la eventualele observatii sau critici pe care le primesti. Atentie insa la tendinta de a despica firul in patru si a lua personal orice remarca nevinovata facuta de cineva din anturaj. Cu atat mai mult, daca observatiile vin de la un sef, accepta ca e posibil sa aiba dreptate si asuma-ti responsabilitatea eventualelor greseli.

Varsator

Zona muncii este destul de tensionata maine, semn ca lucrurile decurg cu dificultate, stresul este mai mare decat de obicei, iar rezultatele nu sunt cele asteptate. E-adevarat ca toate acestea se intampla si din cauza pesimismului cu care ai tendinta sa privesti totul. Asadar, incearca sa ramai detasat si sa iei lucrurile mai usor. Toate eforturile de acum iti vor fi rasplatite. Cu alte cuvinte, tot raul e spre bine.

Pesti

Este posibil sa ai parte de stari emotionale schimbatoare si sa fii destul de capricios, mai ales in relatia cu persoana iubita sau cu o alta persoana draga. Este o zi in care ti-e greu sa ajungi la inima celui de langa tine, ori te simti neglijat si nevalorizat. Cu alte cuvinte, ti se pare ca ceilalti nu raspund sentimentelor tale asa cum te-ai fi asteptat. In acest context, sfatul meu este sa ai rabdare, sa oferi mai mult spatiu si libertate celorlalti si sa eviti manifestarile cu iz de posesivitate si gelozie.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii