Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 18 martie 2011

ro

18 Mar, 2011 11:25 1808 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Esti destul de incordat astazi si e destul de greu sa-ti linistesti mintea. Opozitia dintre Mercur si Saturn te cam face sa vezi jumatatea goala a paharului si sa ignori luminita de la capatul tunelului. Tot ceea ce se intampla acum s-ar putea sa iti puna la incercare credinta si speranta. Cu cat esti mai incapatanat si te agati de anumite principii, cu atat ti se va demonstra ca trebuie sa schimbi ceva in modul de gandire si in exprimare. Altfel, starea ta de nervozitate poate imbraca forme depresive. Stabilitatea unei relatii poate fi acum pusa la indoiala. Indicat ar fi sa nu reactionezi pe baza unor observatii pripite si insuficiente!

Taur

Increderea in fortele proprii si stima de sine sunt astazi in centrul atentiei tale. Opozitia dintre Mercur si Saturn te pune in fata incapacitatii de a-ti sustine anumite puncte de vedere si de a fi apreciat pentru propunerile pe care le avansezi. In special, primesti semnale din zona profesionala ca ceva nu e in regula. Ar fi bine sa mai renunti la asteptari, sa iti judeci mai putin colegii si colaboratorii dar, cel mai important, este esential sa nu te mai judeci pe tine atat de mult! Altfel, corpul va riposta prin insomnii, nervozitate, predispozitii depresive, probleme cu zona lombara, cu rinichii sau aparatul urinar.

Gemeni

Ceva ce parea sigur in relatia de cuplu sau in cea cu copiii se poate zdruncina astazi serios. Dintr-o data, un plan se da peste cap. Prin urmare, se poate pune astazi problema revenirii asupra unor decizii luate in comun, care nu mai sunt valabile din motive diverse: bani, timp, alte prioritati. Depinde numai de tine sa transformi potentialul conflictual in negocieri calme. Planeaza oricum riscul de a fi dezamagit, asa ca, inainte de a da replica si de a da vina pe celalalt, gandeste-te in ce mod ai influentat tu situatia. Poate tu nu te-ai facut bine inteles, tu ai fost inconsecvent sau ai lasat totul pe seama celuilalt.

Rac

Pare o zi in care toate borcanele de la serviciu se sparg in capul familiei. De aceea, fie ar fi cazul sa iti iei azi o zi libera pentru a te detasa de influentele mediului profesiuonal, fie lasi la usa toate indolielile cand intri in casa. Altfel, cei dragi vor avea de incasat socuri. Risti sa-i acaparezi cu nemultumirile tale. Dispozitia ta poate fi destul de pesimista si nu prea te poate lamuri nimeni ca lucrurile pot sta si altfel. Inainte de a te plange ca nu esti apreciata suficient de ceilalti, ar fi bine sa vezi daca tu te apreciezi pe tine! Nu cere celorlalti ceva ce tu nu-ti poti oferi sau ceva ce tu oricum nu crezi ca meriti, pentru ca alergi dupa iluzii!

Leu

E o zi numai buna sa vezi ce se ascunde in spatele unor convingeri pe care le aveai. Opozitia Mercur - Saturn arunca lumina asupra unor adevaruri care nu sunt tocmai asa cum te-ai fi asteptat. E posibil sa ajungi sa te indoiesti de validitatea unor informatii sau mesaje. Risti sa fii prins la mijloc intr-un schimb de replici sau sa afli vesti nu tocmai favorabile. Este o zi in care te poti convinge de forta creatoare a gandului si a cuvantului. Astazi iti va fi mai evident ca niciodata ca pesimismul si teama ca ai putea afla ceva neplacut va atrage exact ceea ce asteptai. Fii optimist si ai incredere ca totul va fi bine!

Fecioara

Luna este astazi in zodia ta si te face sa te concentrezi pe ceea ce ai nevoie, mai precis pe ceea ce iti lipseste. Cum Mercur in opozitie cu Saturn afecteaza axa banilor, e clar in ce domeniu resimti cel mai mare gol. S-ar putea sa primesti vesti nefavorabile legate de un imprumut pe care l-ai solicitat, de niste bani pe care ii asteptai. Daca exista un asemenea blocaj financiar, atunci inseamna ca rabdarea ta mai trebuie pusa la incercare. Daca ai tendinta de a fi fatalist si de a crede ca ai fost abandonat, ca nimeni nu te mai iubeste, gandeste-te daca nu cumva te victimizezi si cersesti putina atentie din partea celorlalti!

Balanta

S-ar putea sa faci astazi din incapatanare un aliat de nadejde. Saturn aflat in zodia ta face opozitie cu Mercur din Berbec. Parca nu cedezi nici in fata evidentelor. Indiferent ce ti-ar spune ceilalti - partener de viata, asociat, colaborator - tu o tii tot pe a ta. Din aceasta atitudine inflexibila, nu poti avea decat de pierdut. Contextul astral iti testeaza tocmai capacitatea de a te adapta si de a fi flexibil. Invata sa asculti si sa accepti punctele de vedere ale celorlalti. Negarea a tot ceea ce vine din extrerior spre tine nu iti poate aduce decat suferinta.

Scorpion

Rigiditatea este astazi dusmanul tau tau cel mai de temut. Culmea e ca o tii in brate si nu-i dai drumul. In acest caz, sa nu te miri daca starea de sanatate incepe sa scartaie: probleme cu oasele, in zona lombara, dureri de articulatii, disfunctii renale, anchilozare sau macar dureri de cap sau de dinti. Corpul iti trimite semnale ca exista ceva ce refuzi cu desavarsire sa accepti. Este o zi potrivita sa te impaci cu o situatie, sa renunti la resentimente si sa iei lucrurile asa cum sunt. Cu cat te opui, cu atat va fi mai rau!

Sagetator

Simti ca nu te mai poti baza pe niste prieteni sau pe o persoana influenta? E bine sa intorci imediat situatia in favoarea ta. E timpul sa iei totul asupra ta si sa faci lucrurile asa cum iti place tie. Din cand in cand, e cazul sa ti se aduca aminte ca, daca tu nu te ajuti singur, nu te poate ajuta nimeni. O oarecare ostilitate s-ar putea sa resimti inclusiv din partea persoanei iubite sau a copiilor. De aceea, trebuie sa pui binele lor mai presus de interesele tale egoiste si sa evaluezi in ce mod deciziile tale afecteaza vietile tuturor.

Capricorn

Pentru tine este o zi in care nevoia de a gasi un echilibru intre viata de familie si cea sociala devine cronica. Iti doresti stabilitate mai mult decat orice. Vrei sa stii ca totul va fi bine, vrei sa vina ziua in care vei fi pe deplin multumit de ceea ce ai si acasa si in cariera. Ei bine, afla ca momentul indelung cautat este chiar aici si chiar acum. Lasa lucrurile sa curga! Inceteaza sa te judeci pe tine, ca sa nu-i mai judeci nici pe altii! Daca judeci, indeamna ca ai asteptari si, cu cat ele sunt mai mari, cu atat gradul tau de nemultumire creste. Si uite asa, alergand mereu dupa ceva ce crezi ca nu ai acum, traiesti in iluzie si melancolie, uitand sa te bucuri de ceea ce exista in viata ta.

Varsator

S-ar putea sa te cam ia astazi gura pe dianinte. Asa ca fii prudent si nu face afirmatii pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Sunt ganduri negre care iti dau tarcoale, exista o doza de incertitudine in privinta unor aspiratii pe care le ai, parca ti-e teama ca lucrurile nu se leaga. De aici, o usoara indispozitie. Readu-ti zambetul pe buze daca vrei sa atragi binele in viata ta! Nu uita ca dispozitia ta e contagioasa si ca de tine depinde atmosfera din jurul tau. Depinde ce vrei sa ai langa tine: oameni resemnati sau veseli. Tu dai tonul! Uita-te la ceea ce simt si spun ceilalti ca sa-ti dai seama ce e in sufletul tau!

Pesti

Din exterior, s-ar parea ca iti construiesti viata dupa un scenariu bine pus la punct. Impresia pe care o lasi este ca daca nu exista putina drama, nu te simti bine. Iar de data aceasta, ti se poate pune pata pe bani. Consideri ca nu ai suficient, te afli in fata unor blocaje, ti se interzice accesul la niste fonduri, ai parte de amanari sau intarzieri. Inconstient, asta e de bine, pentru ca ai de ce sa te plangi. Ei bine, gata! Inceteaza sa te hranesti cu energii negative! Problema e ca, de fapt, tu crezi ca nu meriti mai mult, ca nu meriti sa fii apreciat, ca nu meriti sa fii iubit! Desigur, primesti exact dupa cat crezi ca meriti. Ai incredere in tine si repeta-ti ca esti perfect asa acum esti in clipa de fata si ca meriti tot ce e mai bun!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii