Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 19 ianuarie 2011

ro

19 Jan, 2011 11:33 1635 Marime text

154822-horoscop.jpgBerbec

Luna Plina pe axa Rac-Capricorn activeaza segmentul casei si carierei, luminand acele zone care trebuie schimbate si reinnoite. E posibil ca ziua de astazi sa nu fie foarte confortabila pentru tine, tocmai pentru ca incepi sa vezi si sa recunosti ce nu functioneaza in viata ta din acest punct de vedere. Se pot accentua niste temeri, inhibitii sau frustrari, legate de statutul tau social, dar si de raporturile familiale. Important este ca schimbarile pe care le planuiesti sa fie dictate de suflet si nu de minte.

Taur

Desi ziua de astazi este marcata de Luna Plina si iti poate aduce destul de multa agitatie si impulsivitate, in acelasi timp te ajuta sa vezi altfel lucrurile in ce priveste viitorul tau. Nu este exclus sa-ti schimbi niste aspiratii, idealuri, proiecte. De asemenea, s-ar putea ca vestile primite sa fie de bun augur si sa anunte noi oportunitati de afirmare profesionala. Fii pe faza si accepta propunerile noi, chiar daca vin in cele mai neasteptate moduri.

Gemeni

Luna este prezenta in Rac, in zona finantelor, iar spre seara formeaza aspectul de Luna Plina. Din fericire, in cazul tau se poate vorbi despre culegerea unor roade, in urma semintelor semanate in urma cu aproximativ doua saptamani. Daca atunci ai avut discutii cu cineva legate de un proiect nou sau doar ti-ai dorit un nou inceput profesional, acum incep sa se materializeze niste intentii si incep sa vina si beneficiile materiale.

Rac

Esti direct vizat de Luna Plina, care lumineaza segmentul relatiilor, parteneriatelor si imaginii sociale. Este un moment excelent pentru a constientiza care sunt parteneriatele benefice, in ce mod iti pot aduce ele avantaje, cum te pot sprijini sa cresti si sa te afirmi profesional. De altfel, acum poti gasi solutiile potrivite pentru a consolida niste relatii si a obtine beneficii considerabile cu ajutorul lor. De modul in care gestionezi aceste relatii depind si niste castiguri semnificative care urmeaza sa vina.

Leu

In ce te priveste, Luna Plina activeaza zona subcontientului, asa ca ar fi bine sa fii ceva mai discret, sa-ti oferi intimitate si liniste, pentru a putea auzi mesajele subtile si raspunsurile launtrice. De altfel, nu e exclus sa ai viziuni, vise profetice sau revelatii legate de o serie de inhibitii carora le-ai permis sa te blocheze pana acum. Prin urmare, aceasta zi poate avea un potential vindecator urias, daca reusesti sa-ti golesti mintea de ganduri si sa te detasezi de tot ce e in jurul tau.

Fecioara

Este posibil ca dintr-odata sa vezi foarte clar cum stau lucrurile intr-o relatie amoroasa sau o relatie amicala. In consecinta, se pot lua hotarari surprinzatoare, cum ar fi oficializarea unei relatii sentimentale sau transformarea unei relatii amicale intr-un parteneriat de afaceri. Cu alte cuvinte, poti avea parte de schimbari, poti face alegeri care te surprind chiar si pe tine, poti transforma viziunea asupra viitorului.

Balanta

In cazul tau, Luna Plina lumineaza pe de o parte sfera carierei si puterii, iar pe de alta parte zona familiei si caminului. S-ar putea sa realizezi ca ai nevoie de o schimbare a prioritatilor si obiectivelor. De exemplu, e posibil sa-ti doresti dintr-odata sa gasesti alt drum profesional, prin care sa te exprimi mai bine, sau sa schimbi macar abordarea in locul in care esti acum. Oricum, e necesar sa-ti asculti inima si sa faci alegerile pe care ea ti le dicteaza.

Scorpion

Astazi nu trebuie decat sa fii foarte atent la vestile primite, la informatiile care vin spre tine, la semnele divine care-ti ies in cale. Acestea sunt numeroase si vin in cele mai surprinzatoare moduri, avand scopul de a-ti schimba complet viziunea asupra vietii si viitorului. Pentru asta, e nevoie sa fii deschis, receptiv si dispus sa renunti la resentimente, credinte vechi care nu mai rezoneaza cu tine sau chiar relatii pe care nu le mai consideri constructive.

Sagetator

Odata cu Luna Plina pe axa finantelor si acumularilor materiale, este stimulata dorinta de stabilitate si siguranta. Aspectele sunt frumoase, ceea ce inseamna ca pot sa apara semne bune in privinta unor castiguri, finantari sau chiar cadouri si favoruri de tot felul. Este o zi care promite sa-ti aduca roadele unor demersuri incepute in urma cu doua saptamani, cu privire la o afacere, un proiect sau o investitie.

Capricorn

Energia uriasa aferenta Lunii Pline pe axa Rac-Capricorn te vizeaza in mod direct, activand in special zona personalitatii, relatiilor, parteneriatelor si imaginii sociale. Este un moment pretios, care-ti poate aduce revelatii in ce priveste o serie de relatii din viata ta. Acum se pot clarifica o serie de neintelegeri, pot sa reapara oameni din trecut cu care mai aveai ceva de rezolvat, ai posibilitatea sa vindeci niste relatii prin iertare si acceptare.

Varsator

Ai ocazia sa constientizezi locul pe care-I ai intr-un colectiv, felul in care esti perceput, dar si noi modalitati prin care sa-ti imbunatatesti rezultatele profesionale. Este un moment bun pentru a te intreba si a afla ce te motiveaza in prezent in plan profesional, si ce ai putea schimba acolo pentru a te simti implinit si a actiona in concordanta cu potentialul tau si aptitudinile de care dispui.

Pesti

Emotiile pot fi foarte intense pe parcursul zilei de maine. Luna Plina te face hipersensibil, mai ales ca tinzi sa-ti reamintesti o multime de evenimente trecute, legate in special de o relatie sentimentala. Este insa un prilej excelent de a-ti clarifica sentimentele, de a ierta ce e de iertat si a vindeca niste rani ale trecutului. In ce priveste relatiile sociale, e posibil ca maine sa cunosti persoane fascinante care vor juca un rol important in viata ta de acum incolo.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii