Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 19 noiembrie 2010

ro

19 Nov, 2010 11:32 2038 Marime text

horoscop-mare1.jpgBerbec

Pana la orele pranzului, Luna se afla in continuare in Berbec si ii pune poe acesti nativi in fata unei provocari. Intrucat Venus revine in mers direct, in Balanta, si face opozitie cu Luna, Berbecii s-ar putea sa aiba parte de o mica ciocnire cu partenerul de viata sau cu un asociat, colaborator. Berbecii au asteptat foarte mult de la persoana respectiva, iar asteptarile lor pot fi acum inselate. De aceea, Berbecii trebuie sa faca fata unei dezamagiri si sa combata impresia ca nu sunt iubiti suficient. Dupa-amiaza, cu Luna in Taur, Berbecii reusesc sa isi stapaneasca emotiile si sa se concentreze pe aspectele materiale ale vietii. Ei se pot implica in activitati care sa le sporeasca veniturile.

Taur

Dimineata poate fi destul de tensionata pentru Tauri. Luna in Berbec in opozitie cu Venus din Balanta le poate redeschide o rana mai veche la locul de munca. Fie cineva ii dezamageste, fie alimenteaza un conflict sau incearca sa-i discrediteze. Partea buna este ca Taurii pot vedea acum adevarata fata a unor colegi. La nivel fizic, durerile de cap pot insoti aceasta deziluzie. Dupa pranz, Taurii sunt sustinuti de prezenta Lunii in zodia lor. Iar Luna mai face si un trigon cu Pluto, asa ca Taurii pot sa se adune si sa indeparteze de la ei vechi convingeri, obisnuinte sau prejudecati. Ei isi pot fixa scopuri clare, fara sa tina cont de parerea celor din jur. Taurii pot fi apreciati si respectati pentru taria lor de caracter.

Gemeni

Gemenii sunt pasibili dimineata de o mica gafa pe care s-ar putea sa nu mai poata sa o repare. Asa ca ar fi bine sa se gandeasca la sentimentele celorlalti inainte sa faca o gluma cam greu de digerat. Gemenii s-ar putea sa foloseasca ironia pe post de repros la adresa persoanei iubite sau a copiilor. Pentru binele lor, ar trebui sa fie macar atat de subtili incat celalat sa nu prinda sensul din spatele cuvintelor. Dupa amiaza, Luna se muta in Taur si face un trigon cu Pluto. Gemenii capata un aer serios, aproape impenetrabil. Ei se pot gandi la chestiuni financiare, pe care le trateaza cu cea mai mare implicare. Ei pot cauta acum sprijin pentru niste demersuri, ajutorul avand sanse mai mare sa vina spre ei prin intermediul unei femei.

Rac

Diminieata, Luna din Berbec in opozitie cu Venus revenita din retrogradare ii poate scoate pe Raci la raport. Ei pot fi pusi in situatia de a face un bilant, de a da socoteala, de a veni cu explicatii in fata superiorilor. Probabil au avut ceva timp la dispozitie sa indrepte niste lucruri sau sa se ocupe de un proiect si e posibil ca acum sa fi sosit scadenta. Dupa-amiaza pare mult mai blanda cu acesti nativi. Luna intra in Taur, face un trigon cu Pluto si le indreapata atentia spre viata sociala. Racii pot sa descopere lucruri interesante despre unii prieteni, care pot sa le faca destainuiri. Astfel Racii devin persoane de incredere in fata carora poti sa-ti deschizi sufletul fara sa-ti fie teama ca secretele tale vor fi divulgate.

Leu

Leii s-ar putea sa-si dea seama la orele diminetii ca e nevoie sa faca niste ajustari. E posibil sa fi crezut ca, intr-o anume privinta, lucrurile stau intr-un fel si iata ca, acum, realitatea ii contrazice. E posibil sa fi oferit o informatie care iata, acum, se dovedeste a fi destul de deformata. Astfel, Leii e posibil sa se confrunte cu sentimentul ca s-au mintit singuri si ca au vrut sa creada in ceva care, de fapt, nu era acolo. Dupa-amiaza reuseste sa ii mai binedispuna pe Lei. Luna trece in Taur si, in trigon cu Pluto, le da avant in cariera. Reputatia Leilor este acum incontestabila, ei sunt pusi intr-o pozitie de forta. Totusi, Leii s-ar putea sa fie nevoiti sa renunte acum la o parte din activitate, la ceva sau la cineva, iar decizia vine pentru ei ca un fel de usurare.

Fecioara

Dimineata, Fecioarele s-ar putea sa afle lucruri care sa nu le faca placere. Opozitia dintre Luna si Venus le afecteaza sentimentul de siguranta financiara. Acesti nativi se pot trezi fara un sprijin sau pot sa isi faca ganduri negre legate de stabilitatea materiala in care traiesc. Ei au tendinta de a supralicita, asa ca ar fi bine sa nu vada totul in negru, pentru ca lucrurile nu stau deloc chiar asa. Poate au cautat prea mult protectia altora si e timpul sa se bazeze mai mult pe ei. Dupa-amiaza, Luna din Taur le intareste Fecioarelor convingerea ca trebuie sa o apuce pe un alt drum. Fecioarele au crezut cu tarie in ceva sau in cineva iar acum, pusi in fata evidentei contrare, sunt gata sa se rupa de niste ganduri si conceptii gresite, imbratisand o alta abordare.

Balanta

La orele diminetii, iscusinta Balantelor in limbaj s-ar putea sa fie pusa la incercare. Diplomatia acestor nativi este o piatra de incercare in mentinerea unei situatii care tinde sa degenereze in conflict. Sfatul ar fi ca Balantele sa cedeze, sa lase de la ele, pentru ca reactiile celorlalti sunt oricum emotionale, iar Balantele nu prea au sorti de izbanda sa aduca discutiile pe o linie logica, rationala. Dupa amiaza, cand Luna trece in Taur si face trigon cu Pluto, Balantele s-ar putea sa afle lucruri interesante despre ceva ce se petrecea acasa de ceva timp fara stirea lor. Aspectul nu are aerul de uneltire impotriva lor ci, din contra, de actiuni din umbra avand scopul ca Balantelor sa le fie bine.

Scorpion

Pana la pranz, Scorpionii se pot trezi intr-o pozitie ofensiva. Mai grav este ca se pot lasa antrenati intr-un razboi care nici macar nu este al lor. Vor simti insa nevoia sa fie partinitori, sa ia apararea unei parti si sa o denigreze pe cealalta. Mare grija la vocabular, pentru ca Scorpionii risca sa fie agresivi si chiar sa jigneasca, femeile fiind tinte predilecte ale nesabuintei lor. Dupa-amiaza, cand Luna se muta in zodia opusa lor, in trigon cu Pluto, Scorpionii au sansa de a indrepta ceva in viata de cuplu sau intr-un parteneriat. Scorpionii pot accepta mai usor o anumita pozitie din partea partenerului care, chiar daca nu-i incanta prea tare, li se pare macar acceptabila.

Sagetator

Sagetatorii s-ar putea sa se trezeasca nu tocmai binedispusi astazi. De aceea, ar trebui sa fie pregatiti sa faca fata unei dispozitii mai tensionate. Ei ar putea sa vina cu reprosuri si cu nemultumiri la adrea persoanei iubite si uite asa, dintr-o vorba intr-alta, ar putea sa puna la indoiala inclusiv stabilitatea relatiei pe termen lung. Sagetatorii pot fi usor dezorientati, fara orizont, de aceea trebuie sa aiba rabdare ca timpul le va rezolva pe toate si sa nu dea vina pe nimeni. Dupa-amaiza este mult mai agreabila pentru ei, Pluto face trigon cu Luna din Taur. Posibilitatile lor de exprimare parca renasc. Viata profesioanala le poate da acea incredere in sine si acel curaj de care aveau nevoie. Sagetatorii pot face chiar o schimbare, pot sa preia alte sarcini, sa-si ia un transfer, sa dea ceva vechi pe ceva nou. Sa aiba incredere ca astrele lucreaza in favoarea lor!

Capricorn

Ziua s-ar putea sa inceapa cu o nedumerire pentru Capricorni. Venus revenita in mers direct face opozitie cu Luna si s-ar putea sa aduca pentru Capricorni un prilej de uimire. E posibil ca cineva sa-si fi "bagat coada" in treburile lor de familie, cel mai probabil o femeie. Pot fi vorba despre decizii care ii vizeaza in mod direct, dar asupra carora nu au fost consultati. Asadar, s-ar putea sa fie vorba de niste neplaceri, sicane sau obstacole care sa le dea batai de cap si dureri la propriu, cu posibile tulburari digestive asociate. Mare grija la ce mananca astazi Capricornii! Dupa-amiaza calmeaza spiritele, Pluto de pe segmentul lor facand un trigon cu Luna din Taur. Persoana iubita este acum un factor de stabilitate pentru Capricorn, iar copiii vin si ei cu bucurii si satisfactii. Asadar, seara poate sa le ofere Capricornilor o revarsare a manifestarilor de iubire in viata lor.

Varsator

Dimineata, Varsatorii pot fi tentati sa-si pune mintea cu cineva, de aceea, ei trebuie sa afle din start ca lupta pentru o cauza pierdua. Oricat ar ei de impaciuitori si de bine intentionati, momental le este imposibil sa-i aduca pe ceilalti pe calea cea dreapta. Mai ales daca e vorba de cineva apropiat de gen feminin, in speta sora, vecina, verisoara, alta ruda apropiata. Argumentele Varsatorilor, oricat de rationale si de explicite, nu fac nici cat o ceapa degerata. Asa ca cel mai bine ar fi ca Varsatorii sa o lase balta si sa nu se implice in viata altora, sa-i lase sa-si urmeze drumul si sa nu se enerveze degeaba. Varsatorii pot schimba totusi ceva dupa-amiaza, ceva ce tine insa de ei si de viata lor de familie. Un eveniment ar putea sa le aduca o crestere a sentimentului lor de siguranta domestica. Ba chiar poate fi vorba si de o vindecare, de o cadere la pace intr-o chestiune care ii macina de ceva timp.

Pesti

Alerta maxima in zona banilor! Pestii ar trebui sa ia foarte in serios acest avertisment si sa nu plece cu bani de acasa dimineata. Cardul ar fi mai bine sa-l rataceasta pana la orele dupa-amiezii, pentru ca e in pericol de a fi golit. Pestii pot avea pana la pranz un gust al cheltuielilor extravagante iesit din comun. Ceea ce li se pare o necesitate, poate fi un simplu moft sau o investitie care in timp se poate dovedi de lux. Dupa-amiaza, noroc ca Luna trece in Taur si le muta Pestilor centrul de interes. Pestii sunt preocupati de comunicare, de posibile negocieri, de semnarea unor contracte pentru care s-ar putea sa fie nevoiti sa bata drumuri sau sa absenteze din localitate chiar pentru cateva zile. Acum da, Pestii pot fi in forma buna si in masura sa ia decizii intelepte. Trigonul Luna - Pluto indica simt al afacerilor in beneficiul familiei. Peştii ar fi bine sa-şi urmeze flerul, să pună condiţii, să joace dur, pentru că au un avantaj asupra oricărui interlocutor.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii