Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 2 decembrie 2010

ro

02 Dec, 2010 11:26 2022 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Beneficiezi de noroc providential, cand te astepti mai putin. Nu trebuie decat sa fii atent la tot ce misca in jurul tau. Ai noroc de bani, cadouri, informatii valoroase. Esti intr-un moment favorabil, in tot ce tine de castiguri, materiale sau spirituale. Nici macar nu e nevoie sa te agiti prea mult, pentru ca totul pare sa vina spre tine, fara sa misti un deget. Relatiile oficiale, inclusiv relatia conjugala beneficiaza de armonie si cooperare fructuoasa. De altfel, in urma unor clarificari care au loc in prima parte a zilei, spre seara poti vedea primele rezultate si beneficii. Totusi, atentie in continuare la raporturile cu justitia.

Taur

Pana la ora 17:00, Luna in Balanta iti asigura succesul la locul de munca, prin comunicare foarte buna, diplomatie si echilibru in tot ce faci. Spre seara, Luna in Scorpion activeaza zona imaginii sociale si parteneriatelor, semn ca ar fi bine sa fii receptiv, atent la nevoile celorlalti si, mai ales, dispus sa asculti mesajele care ti se transmit. Este o zi frumoasa, in care iesirile in societate si intalnirile la care participi pot da nastere la idei grozave de colaborare. In tot cazul, ai parte de admiratie si recunoastere, ceea ce poate chiar sa starneasca invidii in preajma ta.

Gemeni

Pana spre seara, Luna plasata in Balanta iti poate aduce satisfactii prin intermediul copiilor sau persoanei iubite. De asemenea, poti vedea cum un proiect creste cu ajutorul ideilor si creativitatii tale, ceea ce atrage recunoasterea celor cu care lucrezi. Dupa ora 17:00, astrele par sa se alinieze pentru a-ti aduce succes in toate demersurile profesionale. Este o perioada exceptionala pentru cariera, de care ar fi bine sa profiti din plin. Ideile carora le dai curs acum iti pot aduce beneficii frumoase in viitor, inclusiv materiale. Cu toate acestea, nu e exclus sa te gandesti serios sa renunti la unele proiecte, pentru a te concentra mai bine asupra altora.

Rac

Ziua de astazi iti aduce o stare sufleteasca buna, echilibru emotional, dorinta de a face gesturi generoase si pline de iubire fata de oamenii dragi din viata ta. Dupa ora 17:00, Luna in Scorpion activeaza zona iubirii si creativitatii, trezind in tine dorinta de a face ce-ti place si cand iti place. Este o zi potrivita pentru iubire, pentru a lucra la un proiect creativ sau pentru a te dedica unui hobby. Relatiile sociale sunt benefice, pentru ca, prin intermediul acestora, poti afla informatii importante sau poti pune la cale o colaborare solida si pe termen lung.

Leu

Pana la ora 17:00, Luna prezenta in Balanta iti stimuleaza talentul oratoric si te ajuta sa valorifici darul de a-i inspira pe ceilalti. Spre seara, Luna trece in Scorpion, alimentand nevoia de siguranta si dorinta de stabilitate emotionala. Esti invitat sa-ti indrepti atentia catre interior, fiind un moment bun pentru a medita, pentru a te ingriji, a renunta la unele obiceiuri nesanatoase sau a lua niste masuri in sensul revigorarii fizice si emotionale. De asemenea, deseara, o cina in familie poate fi extrem de placuta, mai ales ca e posibil sa aveti motiv de sarbatoare.

Fecioara

In prima parte a zilei, se creeaza conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar. Iar in a doua parte a zilei, aspectele frumoase pe care le formeaza Luna in Scorpion permit rezolvarea unor chestiuni de ordin administrativ si reconcilierea cu unele persoane din anturajul apropiat. Insa nu este exclus ca pentru unii nativi Fecioara sa apara si o poveste de iubire. Pe de alta parte, afli informatii valoroase care ti-au fost ascunse. Pur si simplu ai fler de detectiv, iar asta te ajuta sa ajungi exact la radacina problemelor, sa vezi dincolo de aparente.

Balanta

Esti favorizat de prezenta Lunii in semnul tau zodiacal, astfel ca ai parte de ipostaze benefice. In plus, ai capacitatea de a privi cu mai multa detasare la tot ce se intampla, iar in felul acesta iti mentii tonusul si optimismul. Orele serii pot aduce oportunitati de castig material si fler excelent pentru investitii. Asadar, este un moment favorabil pentru cumparaturi, achizitii si investitii, mai ales pentru familie si casa. Asta pentru ca stii exact ce vrei, esti foarte ferm, gasesti solutiile cele mai avantajoase.

Scorpion

In prima parte a zilei, dispozitia ta este una meditativa, chiar melancolica. Luna in Balanta te invita la discretie, asa ca pana spre ora 17:00, e indicat sa asculti mai mult decat vorbesti si sa fii atent la mesajele pe care le primesti. Spre seara, Luna ajunge in zodia ta si realizeaza o conjunctie cu Venus. Prin urmare, se anunta o seara frumoasa, cu emotii intense, dar si cu revelatii profunde despre tine sau despre unele relatii. Esti mai atent la tine, la nevoile tale, dar si la imagine, astfel ca e un moment minunat pentru a face o schimbare exterioara sau un tratament de infrumusetare.

Sagetator

Prima parte a zilei de astazi este traita cu entuziasm si bucurie. Te poti intalni cu persoane agreabile, poti fi inspirat de cineva sa te inscrii intr-un grup sau club, sau te lasi angrenat intr-un proiect, eventual caritabil. In orice caz, intalnirile si conversatiile sunt de bun augur, mai ales daca au loc intr-un cerc extins. Dupa ora 17,00, Luna ajunge in Scorpion si te invita la odihna, relaxare sau introspectie. Demersurile de elevare spirituala sunt binevenite. Unii nativi pot trai sentimentul de bucurie launtrica, in urma sprijinului neconditionat oferit cuiva.

Capricorn

Ziua de astazi arata, cel putin din punct de vedere astrologic, exact cu e mai bine. Pana la ora 17:00, Luna in Balanta activeaza zona carierei si iti aduce motive de satisfactie si bucurie. Dupa aceasta ora, conjunctia Luna- Venus in Scorpion anunta o seara frumoasa, cu multa emotie, provocata de intalniri agreabile cu prieteni apropiati. In acest context, sfatul meu este ca astazi sa nu-ti petreci dupa-amiaza in casa, ci sa accepti o invitatie la un eveniment, pentru ca acolo poti trai momente de exceptie.

Varsator

Sansa este de partea ta, mai ales in ce priveste zona profesionala. Nu e nevoie de foarte mare efort, in schimb, e necesar sa ai incredere in calitatile tale si in potentialul tau. Indrazneste sa iesi in fata, sa iti exprimi ideile cu putere si sa arati de ce esti in stare. In felul acesta, poti fi surprins de efectul pe care-l vei avea asupra unor decizii ale sefilor sau partenerilor de afaceri. Totusi, pe langa realizarile profesionale, care sunt in prima plan acum, pentru unii Varsatori se poate vorbi si despre o poveste de iubire, infiripata cu o persoana din sfera profesionala.

Pesti

O zi frumoasa. Daca in prima parte a zilei esti atras de deslusirea intelesului ascuns al lucrurilor, precum si de siguranta materiala, spre seara iti permiti sa visezi cu ochii deschisi, sa-ti imaginezi viitorul cu mai mult optimism decat o faci in mod obisnuit, sa planifici o calatorie. Este un moment favorabil si pentru a participa la un curs sau la conferinta. In tot cazul, este o zi in care tinzi sa depasesti granitele, macar mental. Iti hranesti mintea si spiritul cu informatii si invataturi noi, pentru a capata o noua viziune despre viata si despre viitor

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii