Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 20 ianuarie 2011

ro

20 Jan, 2011 11:21 1522 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Esti plin de energie si creativitate, gratie Lunii in Leu. Chiar daca in prima parte a zilei ai si o tendinta accentuata spre orgoliu si vanitate, este un moment favorabil pentru a-ti exprima ideile, calitatile si talentele, dar si pentru a fi in centrul atentiei. A doua parte a zilei iti aduce vesti bune de departe, raspunsuri favorabile de la o institutie sau o persoana oficiala. In plus, incepand de astazi, Soarele lumineaza segmentul prietenilor, sustinatorilor si proiectelor, anuntand o perioada foarte dinamica din punct de vedere social.

Taur

Luna in Leu activeaza zona familiei si caminului, amintindu-ti sa-i acorzi mai mult timp si mai multa atentie. In cursul diminetii, e posibil sa ai parte de neliniste si stari emotionale schimbatoare, datorita unor schimbari profesionale. Insa, oricat de agitat ai fi, evita sa-ti versi nervii asupra celor dragi. Pe de alta parte, este o zi buna, mai ales in a doua parte a ei, pentru investitii ce tin de camin. In plus, e posibil sa primesti un cadou.

Gemeni

Prezenta Lunii in Leu aduce efervescenta in zona comunicarii, dar si impulsivitate, nerabdare si precipitare, mai ales in cursul diminetii. Asadar, e posibil sa existe mici conflicte sau schimbari neasteptate legate de un contract sau alte demersuri juridice. Totusi, exista aspecte compensatoare care fac ca totul sa se rezolve cu bine, daca ai suficienta rabdare si intelepciune. A doua parte a zilei vine cu vesti bune, usurinta in comunicare, noi relatii sau reconcilieri.

Rac

In ce te priveste, Luna activeaza segmentul finantelor.Desi primele ore ale zilei iti pot aduce framantari legate de niste plati, dupa pranz, lucrurile se aseaza de la sine, ba mai mult, e posibil sa primesti o oferta de lucru avantajoasa sau o suma de bani pe care o asteptai de multa vreme. In plus, de astazi Soarele va lumina segmentul banilor altora, asa ca e posibil ca in urmatoarele saptamani sa beneficiezi de favoruri si castiguri facile.

Leu

Esti avantajat de tranzitul Lunii prin zodia ta, care iti stimuleaza creativitatea si farmecul personal. Chiar daca Marte, aflat in zodia de vizavi, pune foarte usor paie pe foc, mai ales in conversatiile cu partenerul de viata, partea buna este ca incep sa apara tot mai multe oportunitati de afirmare sociala. A doua jumatate a zilei e numai buna de petrecut impreuna cu persoana iubita. Cat despre Leii singuri, acestia au toate sansele sa se indragosteasca.

Fecioara

O zi in care se recomanda discretie, detasare si liniste. Luna prezenta in Leu te poate face ceva mai retras si introvertit, dar poate accentua si niste temeri legate de locul de munca sau de starea de sanatate, mai ales in cursul diminetii. Totusi, este un moment bun pentru a-ti incarca bateriile, pentru a-ti pune ordine in ganduri si a privi ca un spectator la evenimentele din viata ta. Mai ales ca urmeaza sa aiba loc niste schimbari in domeniul profesional, pentru care ai nevoie de energie si entuziasm.

 

Balanta

O zi foarte dinamica. Luna este prezenta in Leu si activeaza zona prietenilor si relatiilor sociale. Asadar, poti primi o invitatie la un eveniment, unde ai ocazia sa cunosti oameni fascinanti din ideile carora te poti inspira. De asemenea, sunt avantajate calatoriile scurte si sustinerea unor examene sau implicarea in orice fel de activitati care implica studiu si comunicare. De astazi, Soarele se instaleaza in zona iubirii, asa ca unele Balante au sanse sa-si gaseasca jumatatea.

Scorpion

O zi frumoasa, sub aspectul carierei, afirmarii profesionale, succesului obtinut prin forte proprii. Se pare ca esti mai motivat ca niciodata sa-ti faci cunoscute ideile, sa iti urmezi vocatia, chiar sa-ti alegi alt drum profesional, daca de cel prezent nu mai esti multumit. O discutie cu un sef se poate incheia in avantajul tau, daca ai curajul sa ceri ce ti se cuvine si sa-ti asumi noi responsabilitati. Avantajele pot fi si de natura materiala.

Sagetator

Luna plasata in zona crezurilor, convingerilor si aspiratiilor, te poate provoca sa-ti schimbi viziunea asupra unui proiect, sa-ti revizuiesti aspiratiile si chiar sa incepi niste demersuri in sensul evolutiei, mai ales spirituale. Este o zi care iti poate scoate in cale oamenii de care ai nevoie si raspunsurile pe care le asteptai de multa vreme. Incepand de astazi, Soarele va stimula segmentul comunicarii, deplasarilor si studiilor, aducand foarte multa dinamica in aceste domenii de viata.

Capricorn

Primele ore ale diminetii pot fi aducatoare de emotii, din cauza unor plati pe care le ai de facut sau a unor investitii pe care nu ti le permiti. Insa, daca ai rabdare pana dupa-amiaza, vei vedea ca totul se aseaza cum e mai bine pentru tine, mai ales ca beneficiezi de ajutor din umbra. Altfel spus, cineva pune o vorba buna pentru tine sau iti rezolva o problema, fara ca tu sa-I fi cerut asta. Asadar, banii chiar nu sunt o problema pentru tine, mai ales in urmatoarele saptamani, cand Soarele iti va fi aliat si va lumina acest sector.

Varsator

Te simti de parca ai iesit dintr-o stare de amorteala. Iti creste vitalitatea, esti mai increzator, mai motivat si optimist in ce priveste viitorul. Mai ales ca acum ai si sustinere totala de la cei din jur, esti ascultat cu atentie si apreciat pentru ce esti si ce faci. Ziua de astazi ar putea parea agitata in cursul diminetii, dar dupa pranz, apar destule momente de bucurie, de la persoane dragi din viata ta. Soarele se va instala in semnul tau zodiacal, asa ca pentru o luna de zile esti vedeta zodiacului.

Pesti

Luna in Leu iti poate aduce propuneri interesante legate de locul de munca si activitatea profesionala pe care o desfasori. Acestea se pot materializa cu succes, cu conditia sa fii deschis la nou si sa ai curajul de a face o schimbare de directie in plan profesional. Cu alte cuvinte, e necesar sa iei in calcul si alte posibilitati, in afara de cele pe care le cunosteai pana acum. Deci, spune "da" oportunitatilor care apar, oricat de ciudate ti s-ar parea la prima vedere.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii