Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 21 decembrie 2010

ro

21 Dec, 2010 08:35 2007 Marime text

horoscop.jpgBerbec

O zi cu Luna Plina care iti aduce mult chef de vorba si miscare. S-ar putea sa mai faci si gafe, tocmai pentru ca vorbesti mult, esti foarte expansiv si precipitat, mai ales in relatiile cu colegii si prietenii. Un contract se poate rupe, iar in demersurile care tin de documente pot aparea incurcaturi. Atentie la excesele si imprudentele de orice fel, mai ales pe sosea, daca esti sofer. De fapt, e bine sa fii precaut in tot ce faci.

Taur

In cazul tau, lucrurile sunt amestecate. Pe de o parte, s-ar putea sa culegi niste roade materiale in urma semintelor semanate in ultimele saptamani, adica in urma muncii depuse pentru ajustarea unui proiect. Pe de alta parte, se poate vorbi de pierderi si pagube financiare prin prieteni. E posibil sa cada o intelegere sau sa te trezesti lasat balta de o persoana care a promis ca te ajuta. In plus, orice ban dat cu imprumut maine il poti considera pierdut, asa ca cel mai bine este sa te abtii de la astfel de gesturi.

Gemeni

Daca e Luna Plina in Gemeni, inseamna ca exista multa energie si mult chef de vorba. Probabil ca n-o sa ai stare, o sa fii mereu in miscare, mereu curios, foarte direct in comunicare. Nu e exclus sa spui pe sleau ce ai de spus, mai ales la locul de munca, si astfel sa deranjezi niste orgolii. De asemenea, exista si posibilitatea de a te aprinde foarte repede din orice si de a lua personal orice critica sau observatie pe care o primesti. Cu alte cuvinte, totul este exacerbat, deci orice conflict poate atinge proportii uriase, asa ca fii atent ce si cui spui, dar mai ales pe ce ton.

Rac

Pana la orele pranzului, aspectul de Luna Plina care vizeaza axa sanatatii, iti poate da dureri de cap, agitatie si nervozitate. Dupa pranz, Luna ajunge in zodia ta si te face foarte sensibil la gesturile si cuvintele celor din jur. Ai tendinta sa iei personal orice observatie sau refuz. De aceea, nu sunt recomandate deciziile importante, pentru ca emotiile sunt mult prea puternice. La un nivel mai profund, aceasta eclipsa de Luna poate lumina zone ale subconstientului care gazduiesc cele mai mari frici, pentru a te ajuta sa le depasesti. Lectia de invatat este aceea a compasiunii si generozitatii.

Leu

Orele diminetii iti pot aduce surprize neplacute in ce priveste relatiile de prietenie. Poti afla lucruri compromitatoare despre unii oameni sau poti fi surprins de gesturile acestora. Eclipsa de Luna vizeaza in mod special relatiile, care se triaza drastic in aceasta perioada. A doua parte a zilei, cu Luna in Rac, se anunta tensionata si obositoare. De fapt, nu ai chef de nimic, esti introvertit si foarte sensibil. E clar ca ai nevoie de odihna si relaxare, asa ca ai face foarte bine sa dedici mai mult timp pentru asta.

Fecioara

Luna Plina lumineaza aspecte neplacute din cariera si te obliga sa le privesti in fata, pentru a invata din greselile facute in trecut. S-ar putea sa vezi nu numai unde ai gresit, dar si in ce masura esti multumit de locul pe care-l ocupi in plan social. E posibil sa realizezi ca sacrificiile pe care le-ai facut, renuntarea la viata personala, indepartarea unor oameni de langa tine au fost un pret prea mare pentru ce ai obtinut. Asa ca e momentul sa indrepti toate acestea si sa reechilibrezi balanta, in favoarea planului personal si familiei.

Balanta

In cazul tau, Luna Plina si eclipsa aferenta vizeaza axa calatoriilor, schimbului de informatii, studiilor, relatiilor cu strainatatea. Ceva se va schimba la nivelul convingerilor si credintelor. S-ar putea sa iei in considerare noi mijloace de evolutie si elevare, mai ales spirituala. Unii nativi se pot gandi sa inceapa niste cursuri, altii sunt inspirati de ideea unei calatorii sau a unei colaborari cu persoane din strainatate, cu atat mai mult cu cat la locul de munca au parte de tot felul de neplaceri. In ce priveste deplasarile, se recomanda prudenta maxima.

Scorpion

In cazul tau, Luna Plina se situeaza pe axa banilor si posesiunilor materiale. Atat castigurile, cat si pierderile se situeaza la extreme si au caracter de surpriza. Cu alte cuvinte, pot avea loc rasturnari de situatie, se pot acutiza niste probleme legate de banci, asigurari sau mosteniri. Toate acestea au insa un scop mult mai profund, si anume acela de a te detasa de material, pentru a evolua spiritual.

Sagetator

Luna Plina scoate la iveala si accentueaza tensiunile din cadrul parteneriatelor, problemele existente in cadrul unor afaceri, divergentele dintre tine si ceilalti. Sunt puse in evidenta fisurile pentru a fi reparate. Sunt accentuate unele tensiuni, pentru a te motiva sa renunti la balastul partenerial. Este o perioada de negociere, reechilibrare, reformulare. Unele parteneriate vechi se rup, altele noi incep.

Capricorn

Luna Plina plasata in zona muncii si sanatatii poate aduce probe legate de aceste domenii de viata. Incepand de maine, se pot produce schimbari la locul de munca, in ce priveste conditiile de lucru, raporturile intre tine si colegi, abordarea unor proiecte. Este o zi incordata si agitata, in care va trebui sa faci eforturi mari pentru a tine pasul cu evenimentele. Atentie insa, sanatatea poate fi si ea fragila, mai ales in ce priveste sistemul respirator.

Varsator

Eclipsa totala de Luna vizeaza segmentul iubirii, creativitatii si copiilor. Pot iesi la lumina unele temeri mai vechi, se pot acutiza niste tensiuni, poti atinge limita rabdarii in cazul in care te afli intr-o situatie neplacuta. Este un moment de bilant si de decizii importante. In aceasta perioada, unii Varsatori isi pot dori mai mult ca niciodata un copil, altii isi propun sa acorde mai multa atentie persoanei iubite, iar altii se ambitioneaza sa-si manifeste un talent. Atentie la speculatiile financiare si extravagantele de orice fel.

Pesti

In ce te priveste, eclipsa de Luna activeaza zona casei, caminului, familiei, patrimoniului. Asadar, acum se pot accentua sau pot iesi la lumina probleme mai vechi legate de aceasta zona. Pot aparea tensiuni in familie, se poate acutiza o frica legata de securitate si stabilitate materiala, ai tendinta sa te intorci in trecut si sa analizezi unele greseli. Este o perioada cu potential karmic, in care ai ocazia sa dizolvi niste suferinte si sa vindeci niste rani emotionale.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii