Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 21 ianuarie 2011

ro

21 Jan, 2011 11:19 2225 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

S-ar putea sa simti astazi nevoia sa-ti faci auzita vocea. Parca vrei sa te transformi in aparatorul celor multi. Iar daca ai impresia ca cineva mai e si nedreptatit, atunci aproape ca te bati cu pumnii in piept sa demonstrezi ca esti in barca adevarului. Conjunctia Soare-Marte te poate face foarte drastic in relatia cu prietenii, carora s-ar putea sa le deschizi ochii in anumite privinte. De asemenea, tot azi te simti in stare sa duci la indeplinire un plan de care depinde viitorul tau pe termen lung. Te simti independent, stapan pe tine si gata sa iei taurul de coarne. Astazi, ezitarile tale dispar, asa ca poti indeplini ceva ce aveai de gand sa faci de mult.

Taur

S-ar putea sa vezi ziua de astazi ca pe o cursa din care vrei sa iesi neaparat invingator. Ceilalti nu prea vor putea sa-ti tina astazi piept. Reusesti sa te afirmi in forta si sa iti impui punctul de vedere. Dispozitia aceasta de invingator te face imun la orice forma de atac. Intr-un fel, te poti simti invulnerabil, ceea ce inseamna ca si stima de sine este azi la cote inalte. Ai mare grija sa nu te transformi insa intr-un mic dictator! Ia ziua de azi ca pe o sansa de afirmare sociala si profesionala, dar nu uita sa fii modest si sa recunosti atunci cand nu ai dreptate! Ai grija astazi la complexele de... superioritate!

Gemeni

Putini sunt cei care isi pot masura astazi cuvintele cu tine in lupta dreapta. Si parca dinadins cauti situatiile polemice, tocmai pentru a-ti demonstra superioritatea punctului de vedere. Conjunctia Soare-Marte iti atrage atentia asupra faptului ca nu poti avea insa intotdeauna dreptate. Intelectul tau superior trebuie sa dea astazi dovada de intelepciune. Inainte de a incerca sa tragi concluzii pe care sa le impui si altora, e bine sa pui toate detaliile cap la cap si sa intelegi cum stau lucrurile in ansamblul lor. E o zi buna sa comunici, dar si sa inveti lucruri noi, asa ca fii receptiv la mesajele care iti parvin de oriunde!

Rac

Conjunctia Soare-Marte isi rasfrange influenta asupra bunurilor detinute in comun cu partenerul de viata sau cu asociatii. Aici, pot sa apara neintelegeri sau nemultumiri. Cu toate acestea, nu poti sa te plangi. Darurile, favorurile si recompensele trag la tine astazi, asa ca trebuie sa accepti tot ceea ce se intampla, pentru ca totul se va transforma in avantajul tau. Chiar daca pierzi pe o parte, castigi pe alta. Luna in zona banilor arata ca poti sa atragi bunastarea de pe urma unor calitati si talente, pe care ar fi bine sa le pui astazi la treaba.

Leu

Luna e in zodia ta si isi face de cap (in sensul ca pozitia ei nu este periclitata de vreo alta planeta), asa ca ce-ti pasa?! Poti sa faci astazi schimbari, sa te adaptezi din mers si sa te lasi coplesit de un val de entuziasm. In zodia opusa, in Varsator, Soarele se infrateste cu Marte si iti confera popularitate. Cam reusesti sa-i faci astazi pe ceilalti sa joace dupa cum le canti tu. E foarte bine ca ai metodele tale sa-ti impui vointa, insa atentie mare la abuzuri! Acolo unde pui prea multa presiune, s-ar putea sa nu ai succesul scontat! E bine sa mai faci si cate un mic compromis daca e cazul, iar daca primesti un refuz, ai incredere ca tot raul e spre bine!

Fecioara

Ziua de azi iti aduce tot elanul astral pentru a face fata solicitarilor zilnice. Poti munci cu eficienta, iti organizezi excelent activitatea, te implici in orice ai face. Atentie si la consecintele epuizarii fizice asupra starii de sanatate! Digestia poate fi defectuoasa, iar nervii se pot intinde la maxim. Chiar daca faci fata cu bine streului, ar cam trebui sa nu te dai peste cap si sa iei totul asupra ta. S-ar putea sa ai impresia ca nimeni nu poate face treaba mai bine ca tine. Nu-i mai critica si nu-i mai judeca pe ceilalti! S-ar putea sa primesti astazi lectia ca nimeni nu este de neinlocuit si ca, cu tine sau fara tine, treaba merge oricum inainte!

Balanta

Daca te simti puternic, inseamna ca esti acordat foarte bine la semnificatia zilei de azi. Poti sa te afirmi astazi prin ceea ce esti, poti sa iesi in evidenta, oamenii te apreciaza si te sustin. Ai mare grija la relatia cu persoana iubita si cu copiii! Risti sa fii dominator si sa nu fii pe aceeasi lungime de unda cu ei! Invata sa le asculti nevoile si dorintele, fara sa iei dinainte decizii care ii afecteaza si care nu se potrivesc cu asteptarile lor! Fii deschis la compromisuri si ajusteaza-ti anumite puncte de vedere daca vrei sa ai parte de armonie in jur! Priveste-i pe cei dragi de pe picior de egalitate, fara sa consideri ca le esti superior!

Scorpion

Astazi, s-ar putea sa iti dezvolti o mentalitate de sef de trib. Cumva, parca te simti indreptatit sa pui la punct niste probleme de familie. Poate simti nevoia sa-ti exprimi punctul de vedere si sa intervii intr-o situatie care afecteaza bunul mers al treburilor casnice. La nivel fizic, ai foarte multa energie, pe care simti nevoia sa o investesti tot la domiciliu. E o zi potrivita sa faci o investitie, sa te ocupi de reparatii, de amenajari, de redecorari, de gradinarit. Pot sa apara in viata ta rude pe care nu le-ai vazut de mult sau pot sa iasa la suprafata niste afaceri de familie nerezolvate, legate de patrimoniu.

Sagetator

Parca simti tot mai mult nevoia sa te iei la intrecere cu cineva. Zilele acestea, viata iti pare o competitie. Ca avertisment, nu e cazul sa intri in orice polemica sau sa te transformi in spaima soselelor la volan! Mai usor cu viteza, atat in ceea ce priveste debitul verbal, cat si acul ceasului de kilometraj! Daca renunti la tendinta de a-ti afirma suprematia in raport cu ceilalti, o sa observi ca primesti semnale tot mai pozitive. Trateaza-i pe toti de la egal la egal, invata sa asculti si incearca sa intelegi; abia apoi ia cuvantul! Cumpatarea in gandire si exprimare e singura cale de a-ti demonstra superioritatea.

Capricorn

Unde sunt banii aceia pe care ii asteptai de nu stiu cat timp? Azi e o zi numai buna sa gasesti raspunsul la aceasta dilema. Numai ca Soarele conjunct cu Marte in Varsator te provoaca sa te pui pe treaba daca vrei si rezultate. Asa ca astazi s-ar putea sa iti dai seama ca totul depinde exclusiv de tine. Cu cat te implici mai mult, cu atat vei avea mai mult. Daca nu suni astazi din cornul mobilizarii, atunci dai cu piciorul sanselor de bunastare. Fii constient de asta si da-ti seama ca, pe urma, degeaba dai vina pe altii. Cea mai buna zi sa treci la actiune este chiar azi! Nu astepta sa-ti vina nimic de-a gata, tu singur trebuie sa preiei initiativa.

Varsator

Conjunctia Soare-Marte la tine acasa te face sa pui piciorul in prag. Ai curaj, spirit de initiativa, ba chiar si un usor aer de superioritate! Asa ca e bine sa iti controlezi si sa iti temperezi energia debordanta. Poti lupta cu succes pentru niste cauze, te poti transforma in purtator de cuvant, te simti combativ si gata sa pornesti la lupta cea mare. Chiar daca simti ca trebuie sa iti asumi o anumita misiune si ca ai un rol de jucat, e bine sa nu exagerezi, sa nu te dai in spectacol si sa nu fii dominator! E suficient sa te simti puternic, iar din exterior se vor materializa situatii care sa-ti confirme nobletea, taria de caracter si chiar importanta. Lasa lucrurile sa curga, fara sa faci valva!

Pesti

Faci ce faci si din nou iti indrepti atentia spre sufletul tau. Acolo te asezi fata in fata cu niste framantari si, poate, chiar cu niste remuscari. E posibil sa iti dai seama ca cineva iti sta ca un ghimpe pe constiinta. Iar daca tot exista niste rani mai vechi, e bine sa inveti sa ii ierti astazi chiar si pe cei care ti-au facut rau. Mai mult, iarta-te pe tine ca ai avut sentimente negative! S-ar putea sa iti dai seama ca ai si niste dusmani ascunsi care te cam lovesc sau barfesc pe la spate! Iarta-i si pe ei, pentru ca altfel risti sa te alegi cu dureri de cap, cu insomnii, cu o agitatie cronica, daca nu chiar cu un inceput de depresie!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii