Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 22 decembrie 2010

ro

22 Dec, 2010 11:01 1847 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Pana spre orele pranzului pot aparea ciocniri emotionale in sfera profesionala. Probabil nu esti de acord cu pretentiile si regulile impuse de sefi sau ti-e foarte greu sa impaci in acelasi timp si sarcinile profesionale si responsabilitatile familiale. Solutia este sa accepti sprijinul unei persoane apropiate care este langa tine si e gata sa-ti dea o mana de ajutor. In familie, incearca sa gasesti punti de comunicare si fii ceva mai concesiv.

Taur

Se pastreaza tensiunile in zona comunicarii. Luna in Rac te face extrem de sensibil si iti confera stari emotionale schimbatoare, la extreme. Se intelege ca deciziile importante trebuie evitate, iar negocierile ar fi bine de lasat pe alta data. In cazul in care intampini piedici in cadrul unor demersuri juridice sau ai probleme cu un contract, apeleaza la parerea unui specialist sau la o persoana care poate privi detasat lucrurile.

Gemeni

Luna in Rac activeaza zona finantelor. In prima parte a zilei, e posibil sa ai sentimentul ca ce iei pe mere dai pe pere, in sensul ca apar cheltuieli neasteptate sau iti amintesti ca ai de returnat niste imprumuturi. La asta se adauga si faptul ca persoana iubita sau copilul tau are nevoie de sprijin financiar, ceea ce necesita eforturi suplimentare din partea ta. In acest context, se pare ca un coleg de serviciu iti intinde o mana de ajutor sau iti da un sfat bun.

Rac

O zi destul de incordata si solicitanta din punct de vedere emotional. Luna se afla in semnul tau zodiacal, insa aspectele zona parteneriatelor si familiei sunt tensionate, ceea ce inseamna ca poti avea sentimentul de blocaj in comunicare, de stagnare, de nemultumire in ce priveste atitudinea celor dragi. De asemenea, te poti simti constrans, datorita asteptarilor pe care ceilalti le au de la tine. Asadar, e foarte important sa nu iei totul personal si sa te concentrezi asupra lucrurilor care-ti fac placere si iti aduc bucurie, cum ar fi relatia sentimentala.

Leu

Pentru tine, Luna in Rac inseamna discretie, izolare, observare de pe margine a evenimentelor. E posibil sa te simti foarte obosit, iar aceasta stare se reflecta si asupra sanatatii. Lectia de invatat maine este aceea a abandonului, credintei si acceptarii. Opreste-te putin din toate activitatile pe care ti le-ai propus si dedica mai mult timp sufletului tau, familiei, lucrurilor cu adevarat importante pentru starea ta de bine.

Fecioara

Este posibil ca astazi sa ai parte de dezamagiri de la prieteni sau cunostinte. Persoane pe care contai e posibil sa fie de negasit. Sau prietenii de la care sperai sa obtii ceva si care te asteptai sa te inteleaga, acum au o atitudine cel putin bizara, in sensul ca nu mai sunt dispusi sa-ti dea dreptate, sa-ti sara in ajutor sau sa fie langa tine. Asadar, ziua de maine iti ofera lectia renuntarii la asteptari si acceptarii tuturor asa cum sunt.

Balanta

Chiar daca munca asidua din ultima vreme e posibil sa-ti aduca satisfactii financiare, se pare ca acest lucru nu mai e suficient. Ti-ai dori mai multa recunoastere si apreciere din partea persoanelor cu care lucrezi. In schimb, relatiile cu sefii sunt destul de incordate din cauza unor numultumiri pe care le au in legatura cu rezultatele tale. Probabil ai sentimentul ca ti-ai pierdut autoritatea si credibilitatea, de aceea e momentul sa-ti asumi responsabilitatea, sa fii ceva mai flexibil chiar daca nu-ti place mereu ce auzi, si sa renunti la asteptarile pe care le ai de la ceilalti.

Scorpion

S-ar putea sa realizezi ca obiectivele tale de pana acum, precum si unele principii de viata nu mai sunt de actualitate, nu mai rezoneaza cu tine. Este un moment important, in care esti indemnat sa rupi niste legaturi cu trecutul, sa renunti la unele credinte, sa schimbi modul de a privi viitorul. O zi in care multe convingeri se dau peste cap, iar viziunea despre viata poate suferi transformari profunde. Este binevenit orice demers de rafinare spirituala: lectura, conversatii cu persoane intelepte si cu o experienta bogata, inscrierea la un curs.

Sagetator

Avand in vedere ca esti mare iubitor de libertate si independenta, te poti simti frustrat din cauza unor contrangeri si limitari, mai ales din punct de vedere financiar. Faptul ca depinzi de cineva sau te vezi nevoit sa reduci cheltuielile nu-ti place deloc. Insa acestea sunt masuri temporare, asa ca nu e cazul sa te pierzi cu firea, mai ales ca esti sustinut din umbra de o persoana binevoitoare. Totusi, in prima parte a zilei nu te atinge de portofel, pentru ca exista riscul unor investitii neinspirate.

Capricorn

Nevoia de recunoastere, atentie si confirmari este foarte puternica, deci asteptarile de la cei din jur sunt foarte mari. Avand in vedere ca esti si destul de sensibil si tinzi sa iei totul personal, relatiile cu sefii sau cele parteneriale pot fi incordate. In acest context, conflictele nu sunt o solutie, ci un deserviciu, mai ales in prima parte a zilei. Atitudinea constructiva este bazata pe sinceritate, comunicare deschisa si onesta, curajul de a spune adevarul si asumarea responsabilitatii.

Varsator

Pare sa fie o zi dedicata muncii. O munca destul de obositoare si lipsita de eficienta pe care ti-ai dori-o. Aspectele sunt tensionate si sugereaza o lipsa de cooperare la locul de munca, strecurarea unor greseli, blocarea unor demersuri in cadrul unui proiect. Cert este ca ai sentimentul ca bati pasul pe loc, ceea ce te face sa-ti cam pierzi rabdarea. Totusi, este o ocazie buna pentru a ajusta, repara, modifica ceva. Cu conditia sa ai rabdare si sa iei totul incet. Sanatatea merita o atentie deosebita.

Pesti

Se pare ca esti foarte emotiv, hipersensibil si tentat sa construiesti mental tot felul de scenarii pesimiste, mai ales din punct de vedere sentimental sau al relatiei cu copiii. Poate ca e momentul sa te intrebi daca nu cumva asteptarile pe care le ai in ce-i priveste pe cei mai dragi oameni din viata ta, nu sunt un pic cam mari. Lectia de invatat astazi este aceea a transformarii emotiilor negative in emotii pozitive, a generozitatii si iubirii neconditionate.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii