Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 23 decembrie 2010

ro

23 Dec, 2010 11:16 1832 Marime text

horoscop-foto.jpgBerbec

Luna in Rac activeaza zona sufletului si face ca prima parte a zilei sa fie inseninata de vesti bune care risipesc o serie de temeri, eventual legate de starea de sanatate, a ta sau a unuia dintre parinti. Este o zi excelenta pentru a te ocupa de tine sau de treburi gospodaresti. De asemenea, este un moment propice pentru a fi alaturi de cineva drag care are nevoie de tine. Dupa orele 14,00, cu Luna in Leu, esti bine dispus, ai dispozitie romantica si chef de şotii. Este o perioada buna de petrecut in preajma copiilor si persoanei iubite.

Taur

O zi frumoasa sub aspectul relatiilor, comunicarii, deplasarilor. Prima parte a zilei iti poate oferi cel putin un prilej de bucurie. Fie primesti o veste buna de la o persoana din anturaj, fie esti invitat la un eveniment, fie esti inspirat de un prieten sa te implici intr-un nou proiect. Cert este ca vestile primite sau ideile care-ti vin maine genereaza entuziasm, cu atat mai mult cu cat sunt neasteptate. Dupa-amiaza se anunta linistita si frumoasa, in camin.

Gemeni

Este activata in continuare zona banilor si acumularilor materiale. Pe fondul unei perioade destul de stresante din punct de vedere financiar, maine e posibil sa apara o raza. Unele schimbari neasteptate aparute in sfera profesionala determina o schimbare benefica si in ce priveste beneficiile materiale. Oricum, se intrevad oportunitati de castig sau vesti bune in acest sens. In a doua parte a zilei, Luna in Leu aduce voiosie, relatii armonioase cu rudele si colegii. Deplasari agreabile.

Rac

Esti avantajat de plasarea Lunii in zodia ta. S-ar putea ca o problema legata de zona profesionala sau de niste acte oficiale sa se rezolve mai repede decat te asteptai. Primesti sprijin de la persoane cu influenta, vin vesti bune, corespondenta cu persoane din strainatate este fructuoasa. O zi buna pentru Racii care asteptau rezultate financiare de pe urma muncii lor. Daca s-au implicat intr-un proiect si asteptau sa le vina banii de pe urma efortului lor, dupa-amiaza pot primi acesti bani.

Leu

Pentru tine, prima parte a zilei de astazi este profund revelatoare de raspunsuri launtrice, mai ales daca esti dispus sa-ti acorzi cateva momente de instrospectie. Indemnul astrelor este sa exersezi iubirea neconditionata si sa fii generos. In acest fel, vei fi recompensat cu un noroc providential, care ia o forma neasteptata. Dupa-amiaza, Luna ajunge in zodia ta si te face mai atent la tine si la nevoile tale. Este un moment bun pentru a te ocupa de tine si a face ce-ti place.

Fecioara

In prima parte a zilei, Luna in Rac potenteaza foarte frumos zona prietenilor si relatiilor sociale, astfel ca poti avea parte de suprize frumoase din partea unor persoane din anturajul apropiat. Fie cineva isi reconsidera in sensul bun atitudinea fata de tine, fie isi cere iertare pentru un gest inadecvat facut in trecut. Dupa pranz, Luna ajunge in Leu, intr-o zona ceva mai discreta a astrogramei. Prin urmare, s-ar putea ca tot ce se intampla in exterior sa te lase rece, si sa nu vrei decat sa te concentrezi asupra trairilor interioare.

Balanta

Desi majoritatea oamenilor se pregatesc de vacanta de Craciun, tu nu ai incheiat inca socotelile cu segmentul profesional. In prima parte a zilei, Luna activeaza zona carierei si puterii, aducandu-ti sanse de afirmare sau o prupunere interesanta. Insa, atentie, Mercur este inca retrograd si tensionat, asa ca amana semnarea unui contract pana in 2011. In a doua parte a zilei, Luna in Leu, in zona prietenilor si relatiilor sociale, iti aduce experiente frumoase si apreciere din partea celor din jur.

Scorpion

In prima parte a zilei, Luna in Rac te face senzitiv, inspirat, imaginativ. Iti vin idei ingenioase, esti inspirat, iar intuitia functioneaza perfect, asa ca poti gasi cele mai neasteptate portite de scapare din orice problema. Unii nativi pot avea parte de surprize placute din partea persoanei iubite. Dupa-amiaza, ai toate sansele sa-ti impresionezi sefii, chiar daca nu faci nimic in plus. Cu alte cuvinte, munca iti este apreciata, iar rezultatele remarcate.

Sagetator

O zi mult mai linistita decat precendentele. Iti vine inima la loc, mai ales daca in ultimele zile te-ai framantat din pricina unor probleme financiare. Ai parte de sprijin neasteptat, ti se fac favoruri, sau esti pasuit de cineva in ce priveste o datorie. Dupa-amiaza, Luna se va afla in Leu, un semn prieten cu Sagetatorul, asa ca te vei simti in elementul tau. Esti ascultat, parerile tale sunt luate in seama, iti revine optimismul care te caracterizeaza.

Capricorn

Luna prezenta in zona parteneriatelor si imaginii sociale iti confera expunere publica si succes, datorita magnetismului pe care il exerciti asupra celor din jur. Primesti laudele, aprecierile si recunoasterea pe care le-ai asteptat zilele trecute. Dupa-amiaza, Luna instalata in Leu, in zona resurselor altora, vorbeste despre posibilitatea de a primi un bonus, o recompensa sau un cadou. Cu alte cuvinte, reusesti sa atragi spre tine bani sau favoruri de tot felul.

Varsator

Luna se va afla tot in zona muncii, pana spre orele amiezei. Aspectele sunt frumoase, ceea ce inseamna ca toate usile ti se deschid, totul decurge cu usurinta, iar rezultatele profesionale pot fi rasplatite si cu un castig neasteptat. Duapa-amiaza, cu Luna in Leu, se poate vorbi despre popularitate, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu cu expunere publica, in care vorbesti cu oamenii sau in care iti valorifici creativitatea. Oricum, oamenii de calitate se pare ca trag astazi la tine si te poti bucura de succes in relatii.

Pesti

In prima parte a zilei, Luna in Rac activeaza zona inimii, iubirii si exprimarii de sine, asa ca se creeaza contextul favorabil pentru gesturi frumoase de iubire, derularea unui proiect creativ sau activitati recreative. Cu alte cuvinte, e recomandabil sa faci ce-ti place, sa te dedici unui hobby sau unei persoane dragi. Dupa-amiaza, Luna in Leu activeaza zona muncii. Este un moment propice pentru a te ocupa de o problema careia nu i-ai gasit rezolvarea zilele trecute. Acum totul iti iese mult mai usor, esti mai detasat si ai entuziasm in tot ce faci.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii