Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 23 noiembrie 2010

ro

23 Nov, 2010 11:28 1938 Marime text

horoscop-foto.jpgBerbec

Luna in Gemeni activeaza, in cazul tau, zona comunicarii, deplasarilor si relatiilor cu rudele. Ziua de astazi pare sa fie destul de delicata, din cauza vestilor primite, a conflictelor care se pot isca sau a unor situatii neprevazute in timpul unor deplasari. Asadar, mai ales in prima parte a zilei, fii prudent in relatiile cu cei din jur, adica tempereaza-ti impulsivitatea. Daca ai de facut vreo calatorie, de asemenea e nevoie de prudenta. Iar semnarea unor contracte, stabilirea unor acorduri, precum si demararea unor proiecte ar trebui amanate. Seara va fi mult mai linistita si vei putea face alegeri mai intelepte.

Taur

Ziua de astazi ar putea aduce dispute plecate de la bani, fluctuatii financiare, tendinta de a face cheltuieli hazardate. Cu alte cuvinte, segmentul finantelor este vulnerabil si se pare ca prietenii sau partenerii au o anumita implicare aici. De aceea, poate ar fi mai bine sa nu asculti sfaturile care ti se ofera cu atata generozitate si sa nu te mai bazezi pe sprijinul altora, ci sa ai incredere mai multa in ceea ce simti tu sa faci.

Gemeni

Te afli sub incidenta directa a aspectelor astrologice tensionate de astazi, asa ca e posibil sa fii foarte sensibil la reprosurile, observatiile sau criticile celorlalti. Prin urmare, conflictele pot fi la ordinea zilei, daca te lasi condus de impulsivitate si emotii. Se pare ca relatiile cele mai afectate sunt cele din sfera profesionala, unde niste conflicte mai vechi pot fi reeditate si exacerbate. Asadar, recomandarea mea este sa spui ce ai de spus, insa fara sa dai evenimentelor o amploare mai mare decat e cazul.

Rac

Ziua de astazi se anunta destul de incordata si asta din cauza sensibilitatii tale, tendintei de a vedea totul mai grav decat este in realitate si nerabdarii. Nu prea-ti intra nimeni in voie, nu-ti place cum esti tratat, cum ti se vorbeste, cum decurg anumite proiecte. Cu alte cuvinte, ai o stare de nemultumire generala si te porti de parca nu vrei sa-i dai drumul. In acest contex, iti recomand prudenta, mai ales in relatiile de serviciu. Iar daca lucrurile nu merg asa cum ai vrea tu, poate e un semn ca e timpul sa-ti iei o pauza.

Leu

Atmosfera astrala de astazi iti stimuleaza gustul pentru aventura si extravagante de tot felul. Flirturile pot fi la ordinea zilei, dorinta de a fi in centrul atentiei este evidenta, iar dorul de distractie te poate determina sa uiti de alte responsabilitati. In tot cazul, ziua este foarte dinamica, interesanta, chiar daca e presarata pe ici pe colo si cu excese, mai ales verbale. Pana la urma, simtul umorului si farmecul personal te salveaza din orice situatie.

Fecioara

O zi delicata in ce priveste zona profesionala si relatiile cu sefii. Este posibil ca unele schimbari care apar sa nu-ti convina si sa te revolti. Sau esti nemultumit de felul care esti privit si tratat, iar asta te face sa-ti versi naduful pe prima persoana care-ti iese in cale. Atentie insa, daca acea persoana este un superior, conflictul e la un pas, iar urmarile nu vor fi foarte vesele. Asadar, atentie ce si cui spui.

Balanta

Pentru tine, ziua de astazi se anunta destul de incordata, mai ales daca esti persoana publica sau vorbesti in public. Asta pentru ca Luna in Gemeni, tensionata de planetele din Sagetator, poate da tendinta catre exagerari, folosirea unor cuvinte neadecvate sau o anume precipitare si incoerenta in exprimare. De aceea, e recomandabil sa fii atent, mai ales daca ai de-a face cu persoane oficiale. Dupa-amiaza, atmosfera se detensioneaza si vei vedea totul cu mai multa seninatate.

Scorpion

Zona banilor capata influente din ce in ce mai puternice. Si chiar daca inca exista instabilitate determinata de cheltuieli neprevazute sau pagube, te afli totusi intr-o perioada benefica, in care ai sansa sa-ti pui valoare abilitatile si talentele, sa-ti estimezi corect meritele si sa-ti cresti veniturile. Totusi, e bine sa fii prudent in privinta investitiilor si cheltuielilor si, mai ales, sa nu te bazezi prea mult pe promisiunile altora. De asemenea, respecta cu sfintenie legea, pentru ca exista risc de amenzi.

Sagetator

Relatiile parteneriale pot fi tensionate, iar rabufnirile si iesirile temperamentale pot fi la ordinea zilei. Mai ales acolo unde s-au acumulat nemultumiri, unde comunicarea a fost deficitara sau a lipsit, acum se spune totul, fara nicio retinere. Este ca si cand cel mai mic motiv de enervare devine supapa de eliberare a tensiunii. Pe de alta parte, de astazi Soarele lumineaza zodia ta, asa ca in urmatoarele saptamani multe probleme se vor rezolva, inclusiv in privinta sanatatii.

Capricorn

In cazul tau, Luna in Gemeni dinamizeaza segmentul muncii si activitatilor de rutina. Se pare ca astazi vei avea ceva probleme care tin de organizare, indemanare sau comunicare cu colegii. Cu alte cuvinte, iti va fi destul de greu sa duci un lucru la capat, pentru ca ai tendinta sa te apuci mai multe in acelasi timp. In plus, apar si schimbari in program sau defectiuni ale computerului sau ale altor aparate cu care lucrezi. Asa ca iti recomand rabdare si disciplina in tot ce faci.

Varsator

Capriciile, placerile si extravagantele pe care vrei sa ti le satisfaci sunt destul de costisitoare si ar fi bine sa tii cont de acest detaliu, inainte sa te trezesti intr-un real impas financiar. Asadar, iti recomand cumpatare, mai ales in alegerile si actiunile care implica bani. De asemenea, evita orice fel de speculatie financiara sau investitie la sfatul prietenilor. In schimb, planificarea unei calatorii indepartate sau inscrierea la un curs sunt de bun augur.

Pesti

Ziua de astazi iti poate aduce framantari interioare, agitatie, nervozitate. Toate aceste stari sunt rezultatul schimbarilor sau confuziei care exista inca in plan profesional. Insa, chiar daca astazi si maine lasi ingrijorarea si teama sa puna stapanire pe tine, in urmatoarele zile si chiar saptamani, oportunitatile se vor tine lant, asa ca nu e cazul sa dramatizezi. Pe de alta parte, incearca sa nu-ti versi nervii pe membrii familiei, ci accepta-le sprijinul.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii