Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 25 noiembrie 2010

ro

25 Nov, 2010 11:33 2285 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Luna in Rac activeaza zona sufletului si, chiar daca in prima parte a zilei e posibil sa-ti faci griji sau sa te mobilizezi mai greu, a doua parte a zilei este inseninata de vesti bune care risipesc o serie de temeri, eventual legate de starea de sanatate. Este o zi excelenta pentru a te ocupa de tine sau de treburi gospodaresti. De asemenea, este un moment propice pentru a fi alaturi de cineva drag care are nevoie de tine.

Taur

O zi frumoasa sub aspectul relatiilor sociale, aspiratiilor, evenimentelor. Desi in prima parte a zilei te simti coplesit de saricinile de serviciu si e nevoie de un efort considerabil pentru a le duce la bun sfarsit, dupa pranz, starea de spirit se schimba. Fie primesti o veste buna de la o persoana din anturaj, fie esti invitat la un eveniment, fie esti inspirat de un prieten sa te implici intr-un nou proiect. Cert este ca vestile primite sau ideile care-ti vin maine genereaza entuziasm si bucurie, cu atat mai mult cu cat sunt neasteptate.

Gemeni

Este activata in continuare zona banilor si acumularilor materiale, insa de data aceasta exista sanse mari sa-ti rotunjesti veniturile sau sa primesti niste propuneri tentante in acest sens. Unele schimbari neasteptate aparute in sfera profesionala determina o schimbare benefica si in ce priveste beneficiile materiale. Totusi, nu e momentul sa te hazardezi in cheltuieli impulsive, iar speculatiile ar trebui evitate. E de-ajuns ca ai de investit sume de bani mai mari decat te asteptai , pentru un copil sau pentru un proiect.

Rac

Luna aflata in zodia ta este de bun augur si iti aduce ipostaze benefice. S-ar putea ca o problema legata de zona profesionala sau de niste acte oficiale sa se rezolve mai repede decat te asteptai. Primesti sprijin de la persoane cu influenta, vin vesti bune, corespondenta cu persoane din strainatate este fructuoasa. Zona profesionala este foarte dinamica in aceasta perioada, asa ca e posibil sa se lege noi colaborari.

Leu

Pentru tine, ziua de astazi este profund revelatoare de raspunsuri, mai ales daca esti dispus sa-ti acorzi cateva momente de instrospectie. De altfel, pentru tine, Luna in Rac inseamna discretie, izolare, observare de pe margine a evenimentelor. Altfel spus, lectia de invatat maine este aceea a abandonului, credintei si acceptarii. Aceasta este calea prin care va veni spre tine un noroc providential, ca si cand o mana nevazuta aseaza totul cum e mai bine pentru tine.

Fecioara

O zi aducatoare de bucurie si entuziasm. Relatiile cu prietenii se pot imbunatati, acestia pot face gesturi minunate fata de tine, iar aprecierea si recunoasterea oamenilor din preajma nu intarzie sa apara. Nu este exclus ca un prieten sau o cunostinta cu care ai avut un conflict sa vina acum si sa-si ceara iertare pentru niste greseli. De asemenea, astazi ti se poate schimba, in sensul bun, perceptia asupra unei relatii de colaborare.

Balanta

In cazul tau, Luna in Rac lumineaza zona carierei si puterii. Se poate vorbi despre noi oportunitati de afirmare si succes, de noi propuneri sau proiecte. Insa e foarte important sa fii deschis la nou, sa accepti schimbarile, cu alte cuvinte sa iesi din zona de confort. S-ar putea ca astazi sa se iveasca ocazia de a te implica in ceva ce nu ai mai facut pana acum, iar aceasta noua activitate sa fie acel ceva care iti readuce entuziasmul si-ti stimuleaza creativitatea.

Scorpion

Chiar daca in prima parte a zilei tinzi sa fii usor pesimist si nerabdator, mai ales daca astepti vreun raspuns sau vreo veste, dupa pranz, lucrurile se intorc in favoarea ta. Iti vin idei ingenioase, esti inspirat, iar intuitia functioneaza perfect, asa ca poti gasi cele mai neasteptate portite de scapare din orice problema. De asemenea, tinzi sa te gandesti foarte mult la viitorul unei relatii de iubire si e posibil sa faci niste planuri frumoase impreuna cu persoana iubita.

Sagetator

Iti vine inima la loc, mai ales daca in ultimele zile te-ai tot framantat si ai tot cautat fie o sponsorizare, fie persoane care sa te sprijine in derularea unor afaceri sau proiecte, fie un imprumut. Asadar, acum descoperi ca lucrurile nu sunt atat de dificile precum pareau, ci dimpotriva. Apar solutii neasteptate si oameni dispusi sa-si aduca aportul pentru a-ti materializa niste intentii. Totusi, se pare ca sprijinul nu vine de la prieteni sau alte persoane la care te asteptai sa-ti fie alaturi, ci din surse neprevazute.

Capricorn

Luna prezenta in zona parteneriatelor si imaginii sociale iti confera expunere publica si un oarecare succes datorita magnetismului pe care il exerciti asupra celor din jur. Totusi, daca in prima parte a zilei apar neintelegeri intre tine si un superior, nu forta lucrurile incercand sa-ti sustii un punct de vedere, pana cand nu ai toate detaliile. Dupa pranz, vei realiza ca ai procedat foarte bine, pentru ca apar informatii noi si totul se clarifica.

Varsator

O zi axata pe munca si activitati de rutina. Pana la orele pranzului, e posibil sa nu fii asa eficient pe cat ti-ai dori, mai ales ca ai de facut tot felul de lucruri care nu-ti plac sau de respectat niste reguli cu care nu esti de acord. Insa dupa pranz, toate usile ti se deschid, totul decurge cu usurinta, iar rezultatele profesionale pot fi rasplatite si cu un castig substantial. Totusi, iti reamitesc ca nu e o idee buna sa faci investitii la sfatul prietenilor sau sa dai bani cu imprumut.

Pesti

O zi pe masura sensibilitatii tale si romantismului care te caracterizeaza. Luna in Rac activeaza zona inimii, iubirii si exprimarii de sine, asa ca se creeaza contextul favorabil pentru o noua poveste de iubire, un nou proiect creativ sau activitati recreative. Cu alte cuvinte, e recomandabil sa faci ce-ti place, sa te dedici unui hobby sau unei persoane dragi. Si cum simtul practic nu e la inaltime, deciziile care privesc administrarea finantelor ar trebui amanate.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii