Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 26 ianuarie 2011

ro

26 Jan, 2011 11:47 1925 Marime text

ist2_4827287-horoscope-birth-zodiac-star-signs.jpgBerbec

Este necesar sa fii prudent in ce priveste chestiunile financiare si administrarea resurselor materiale. Oricat de mult ti-ai dori sa faci o investitie semnificativa, asigura-te ca merita efortul. Pe de alta parte, daca astepti un sprijin financiar de la un prieten sau o cunostinta, nu conta prea mult pe asta, ci orienteaza-te si catre alte solutii. In sfera profesionala, evita iesirile temperamentale si criticile dure.

Taur

Luna prezenta in Scorpion, in zona relatiilor oficiale, in raporturi tensionate cu planetele din zona carierei, indica posibile conflicte cu sefii sau cu persoane autoritare din viata ta. Asadar, chiar daca ai ajuns la limita rabdarii in privinta unor probleme persistente din zona profesionala, incearca sa gestionezi cu calm orice discutie. Nu este exclus ca in aceasta perioada sa faci o schimbare de directie in acest domeniu de viata.

Gemeni

Luna in Scorpion activeaza zona muncii. Aspectele sunt tensionate si vizeaza in mod special demersurile care tin de contracte, colaborari cu strainatatea sau relatii cu persoane oficiale. Vestile nu sunt cele pe care le asteptai, oamenii cu care ai de-a face nu-ti dau raspunsurile dorite, ceea ce poate duce la nemultumiri si chiar conflicte. Prin urmare, ai nevoie de flexibilitate si adaptabilitate, pentru a gasi solutiile cele mai bune. Nu uita ca exista o parte buna in toate chiar daca nu o vezi pe moment.

Rac

O zi destul de delicata, mai ales sub aspectul finantelor. E posibill sa te preseze data scadenta a unor plati sau sa apara cheltuieli neprevazute. In orice caz, nu sunt indicate cheltuielile, decat daca sunt strict necesare. Se intelege ca satisfacerea unor placeri personale si capricii e bine sa mai astepte. De asemenea, speculatiile financiare sau jocurile de noroc sunt de evitat. Pentru orice demers fiananciar important, asteapta cel putin pana joi, cand vor exista circumstante favorabile.

Leu

In cazul tau, aspectele tensionate pe care Luna le formeaza cu planetele din Varsator vizeaza zona familiei si relatiei conjugale. Probabil va fi greu sa te imparti intre responsabilitatile familiale si cele profesionale, mai ales ca persoanele apropiate au asteptari mari de la tine. Este o zi in care te poti simti constrans, lucru care nu-ti place deloc si care poate duce la adevarate izbucniri nervoase. E greu de crezut ca-ti vei putea stapani emotiile, si totusi iti recomand sa tii cont si de cei din jur.

Fecioara

In urma aflarii unor informatii legate de unii dintre colegi sau de un proiect profesional, e posibil sa iei niste decizii radicale si sa transezi foarte clar lucrurile, chiar cu riscul de a fi judecat gresit, de a-ti indeparta niste colaboratori sau a pierde ceva. Oricum, cei din jur vor fi uimiti de atitudinea ta, neobisnuit de inflexibila. Oricum, fii atent la ce se intampla, pentru ca toate informatiile aflate, precum si experientele traite pot marca inceputul unor schimbari radicale la locul de munca.

 

Balanta

Zona finantelor este destul de vulnerabila, asa ca e bine sa stai departe de excese, extravagante, investitii pripite sau cheltuieli impulsive. Este posibil ca o suma de bani, care reprezinta recompensa muncii depuse intr-un proiect, sa intarzie. De asemenea, e posibil sa apara cheltuieli neprevazute, care-ti pot da peste cap bugetul si planurile. Asadar, cuvantul cheie al zilei ar trebui sa fie "cumpatare".

Scorpion

Luna se va afla in zodia ta pe tot parcursul zilei. Aspectele sunt tensionate si pot accentua niste framantari interioare si angoase. Pot reveni in prim plan tensiuni familiale sau nemultumiri legate de spatiul locativ. Fie nu-ti mai plac conditiile in care locuiesti, deci simti nevoia sa schimbi urgent ceva in aceasta privinta, fie raporturile cu familia au devenit foarte incordate, asa ca nu-ti ramane decat sa iei niste decizii ferme pentru a schimba situatia.

Sagetator

O serie de planuri pe care ti le-ai facut pentru maine se pot da peste cap. Fie o problema de sanatate nu te lasa sa ajungi la intalnirile planificate, fie pe ultima suta de metri afli niste vesti care te determina sa-ti schimbi pozitia vizavi de o colaborare sau niste negocieri. Avand in vedere ca maine vin catre tine foarte multe informatii, recomandarea mea este sa fii ceva mai discret, atent la ce se intampla in jur si precaut. Asteapta momentul potrivit pentru decizii importante, nu inainte de a te asigura ca ai toate datele.

Capricorn

In ce te priveste, aspectele dinamice vizeaza zona prietenilor si relatiilor sociale. Atentie la promisiunile care ti se fac maine, la propunerile pe care le primesti si oamenii pe care-I intalnesti. E posibil ca intentiile din spatele unor promisiuni sau propuneri sa aiba iz de manipulare si, desi lucrurile ti se prezinta intr-o maniera avantajoasa, s-ar putea sa te alegi cu o pierdere materiala. Totusi, ziua este buna pentru o revizuire a cercului de prieteni, aspiratiilor si proiectelor.

Varsator

Luna plasata in zona carierei si puterii nu priveste cu ochi prea ingaduitori spre planetele aflate in Varsator. Asadar, pot iesi foarte usor scantei, mai ales daca simti o cat de mica intentie a cuiva de a te constrange sau a-ti impune ceva. Probabil ca nu vei tine cont nici macar de functia sau autoritatea celui din fata ta, ci iti vei permite sa bati cu pumnul in masa si sa spui ce nu-ti convine, fara sa te gandesti la consecinte.

Pesti

O zi a restrictiilor, renuntarilor, amanarilor. Luna in Scorpion, in zona credintelor si filozofiei de viata te invata sa-ti asumi consecintele alegerilor proprii si sa accepti ca e posibil sa nu fii pe drumul care ti se potriveste, din punct de vedere social si profesional. Poate ca e nevoie sa renunti la ceva, de exemplu la un obiectiv pe termen lung, sau la niste avantaje de care beneficiai pana acum, pentru a face loc noului in viata ta.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii