Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 28 ianuarie 2011

ro

28 Jan, 2011 11:16 1639 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Luna in Sagetator iti da astazi mult avant. Parca vrei sa te pui cumva in valoare, sa vada lumea de ce esti capabil. Interesant este ca nu urmaresti neaparat nici afirmarea sociala si nici vreun alt interes personal. Pur si simplu vrei sa impartasesti celorlalti cunostintele tale si experienta de viata de care dispui. Esti saritor, gata sa sprijini pe oricine are nevoie, iar filosofia ta de viata pentru astazi este "Daca poti face un bine cuiva si nu te costa nimic, de ce nu?!"

Taur

Ziua de azi vine cu revelatii pentru tine. S-ar putea sa te afli pur si simplu intr-o dispozitie "zen". Ai capacitatea de a intelege viata in profunzimea si complexitatea ei. Poti sa intuiesti semnificatii ascunse ale unor intamplari care te-au marcat. De asemenea, ai putea intelege cum functioneaza legile universale si care este legatura intre cauza si efect. Daca pana acum nu ai gasit niste explicatii, astazi ai sanse mari sa capeti o vedere de ansamblu mult mai spirituala.

Gemeni

Luna in tranzit prin zodia opusa face astazi trigon cu Jupiter. Universul relatiilor este in continua expansiune. Primesti propuneri, oferte, invitatii, compania ta este cautata. Poti intalni oameni importanti care sa iti intinda o mana sau sa iti lanseze o provocare. De asemenea, poti face planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Te poti simti curtat din toate partile, popularitatea ta fiind in ascensiune. Te poti lasa astazi purtat de un val de optimism.

Rac

Foarte frumoasa ziua de azi din punct de vedere profesional. La locul de munca poti rezolva cu lejeritate sarcini care, dintr-o data, nu ti se mai par nici banale si nici dificile. Poti avea chiar chef de munca si inspiratie, ba chiar poti sari in ajutorul colegilor. Elanul tau nu prea va trece neobseravt de superiori, care e posibil sa iti ofere o recompensa cat de mica sau sa-ti contabilizeze performantele pentru viitor. Atentie in schimb la alimentatie, pentru ca e posibil sa resimti si o pofta de mancare sporita.

Leu

Nimic nu ti se pare astazi imposibil. Cu Luna in Sagetator frumos aspectata de Jupiter inca de dimineata, nu ai cum sa nu afisezi un aer de optimism. Gasesti solutii ingenioase la orice problema, creativitatea fiind astazi punctul tau forte. In dragoste, poti face o cucerire sau, daca exista deja, iti poti impresiona jumatatea cu gesturi si dovezi ale afectiunii tale. Esti capabil sa inspiri anturajul, sa redai speranta si sa convingi pe oricine ca, indiferent ce s-ar intampla, totul va fi bine.

Fecioara

Ziua de astazi te poate pune in legatura cu chestiuni ce tin de patrimoniu, de proprietate sau de repartizarea bunurilor ce se cuvin fiecarui membru al familiei. Poti prinde astazi un culoar favorabil si te poti alege cu o donatie, cu o mostenire, cu un mic cadou sau macar cu favor sau cu o inlesnire. Te poti dedica cu succes rezolvarii oricaror probleme domestice, esti inspirat si gasesti solutii ingenioase. Daca vrei sa faci o investitie, e posibil ca tot astazi sa primesti sau sa faci demersuri pentru un imprumut. Relatia cu bancile sau cu orice institutii financiare este avantajata.

Balanta

Astazi esti un burete de informatie. Comunici cu entuziasm, cu optimism si reusesti foarte usor sa ridici moralul partenerului de viata, colaboratorilor sau asociatilor. Practic, esti un magnet pentru oameni, pentru ca atitudinea ta debordanta le face bine. Poti privi anumite teme din viata ta cu mai multa lejeritate, te poti detasa de orice viziune sumbra cu intelepciune si acceptare. Drumurile sunt si ele stimulate, poti rezolva ce ai de rezolvat si te poti alege cu intelegeri sau contracte.

Scorpion

Astazi, sansa parca iti surade intr-un domeniu care te intereseaza la maxim: banii. Nu e totusi o zi favorabila castigurilor facile, picate din cer sau de pe urma jocurilor de noroc. Te poti bucura insa de avantaje nesperate de pe urma muncii pe care o prestezi. La locul de munca, esti luat in serios si chiar in calcul pentru o recompensa, poate chiar pentru o marire de salariu.Ai un culoar favorabil de afirmare pe care e biene sa-l speculezi. Pune-ti astazi in valoare talentele si calitatile unice!

Sagetator

Luna vine la tine acasa inca de dimineata si se combina intr-un trigon cu Jupiter. Astazi, e posibil sa nu-ti mai incapi in piele de bucurie sau de optimism. Vrei parca sa depasesti niste limite, sa treci niste bariere, nu suporti limitarile, vrei mai mult si mai mult de la tine si de la viata. Din fericire pentru tine, ai o vitalitate crescuta si o atitudine deschisa fata de tot ceea ce se intampla. Optimismul tau este contagios, asa ca astazi ai rolul de a-i inspira pe ceilalti prin puterea exemplului.

Capricorn

Astazi ar trebui sa te ingrijesti de sufletul tau. Mai bine zis, de nevoile lui. Si se pare ca nu prea sunt putine la numar. In principal, iti doresti siguranta materiala si afectiva. In acest context, atasamentul fata de familie, camin si persoanele dragi din viata ta reintra in prim-plan. Stabilitatea e tot ce te intereseaza, insa trebuie sa devii constient ca ai de infruntat mai intai dilemele si ezitarile personale. E o zi a introspectiei, in care poti sa te intelegi pe tine si sa te confrunti deschis cu niste temeri.

Varsator

Astazi, te intinzi la vorba. Si poti vorbi nelimitat, pe teme mai mult sau mai putin serioase, la obiect sau chiar pe langa subiect. Dar ce conteaza? De aceea ne-a lasat Dumnezeu cuvantul, sa-l folosim, oral sau in scris. In tot acest flux de informatii, se pot intrezari proiecte de viitor. Se pot pune bazele unei intelegeri cu bataie lunga. Iti poti remodela astazi viitorul in urma intalnirilor, schimburilor de informatie sau chiar deplasarilor. Perspectivele sunt tot mai optimiste.

Pesti

Pentru tine, se prefigureaza o zi a succesului social. Luna in Sagetator in trigon cu Jupiter te face sa te afirmi inca de la primele ore ale diminetii. Rezultatele tale sunt cu atat mai notabile cu cat prestezi servicii sau oferi asistenta altor persoane. De pe urma activitatii tale, e posibil sa creasca si sansele de a-ti rotunji veniturile. Poti simti ca, in sfarsit, s-a dus o etapa de criza din viata ta si ca problemele tale isi gasesc rezolvarea. Astazi, ar fi bine sa zambesti mai mult. Si chiar ai motive.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii