Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 3 decembrie 2010

ro

03 Dec, 2010 11:13 1872 Marime text

horoscop-mare1.jpgBerbec

"Agitat" e putin spus. Termenul "exploziv" ar descrie cel mai bine pentru Berbeci directia zilei de azi. Careul dintre Marte si Uranus le poate aduce Berbecilor o forma de revolta. Cineva sau ceva le poate da peste cap sistemul lor de convingeri. Ei pot vedea acum foarte clar ca s-au inselat cand au crezut ca lucrurile evolueaza intr-o anume directie. Berbecii primesc astazi dovezi ale faptului ca realitatea sta cu totul altfel. Ei pot, de asemenea, sa-si deschida mintea si ochii in ceea ce privste viata lor profesionala si modul in care sunt perceputi de ceilalti.

Taur

Taurii pot sa ramana astazi muti de uimire in fata unui gest venit din partea unei persoane in care aveau incredere. Taurii s-ar putea sa fie nevoiti sa-si puna pofta in cui in ceea ce priveste niste asteptari. Fie cineva drag nu se mai tine de promisiune, fie un imprumut sau o suma de bani pe care contau trec pe linie moarta. Partea pozitiva este ca astazi Taurii pot primi impulsuri care sa-i determine sa se concentreze mai mult pe fortele proprii. Ei trebuie sa fie atenti al propriile nevoi, pe care numai singuri pot sa si le implineasca.

Gemeni

Gemenii pot citi astazi in sufletul oamenilor ca intr-o carte deschisa. Mercur face conjunctie cu Nodul Nord si le indreapta atentia inclusiv spre sufletul lor. Acolo, ei pot sa descopere unele adevaruri, sa constientizeze niste greseli de gandire, niste opinii care nu sunt conforme cu realitatea. In plus, cuadratura Marte - Uranus ii poate transforma in niste arici, atat la locul de munca, cat si fata de partener. Gemenii trebuie sa isi controleze astazi temperamentul si sa evite pe cat posibil ciocnirile directe, pentru ca nu prea tin cont de sentimentele celorlalti.

Rac

Ziua de azi poate fi destul de turbulenta pentru Raci la locul de munca. Se pot produce rasturnari de situatie, ei pot primi critici care sa-i determine la reactii impulsive. Racii care nu se pot controla vor fi setati pe o singura directie: sa-si faca bagajele si sa plece fara sa se uite in urma. Starea de sanatate este de asemenea periclitata. Stresul si supararea le macina ficatul, le slabesc imunitatea si le induc dureri de cap. Compensatia parte a veni din zona sentimentala, cu Luna in Casa iubirii. Persoanele dragi, mai ales partenerul si copiii, pot sa le ofere Racilor sprijinul de care au atata nevoie.

Leu

Astazi, Leii se pot confrunta cu cele mai aprige manifestari ale egoului. Bunurile pe care Leii le detin in comun cu persoana iubita risca sa devina obiect de disputa. Leii pot sa afiseze o latura posesiva, sa traga linie, sa faca departajari si sa spuna: "Asta e al meu, nu te atingi de el". Se poate pune problema anumitor litigii, pe care Leii vor cu orice pret sa le transeze tocmai azi. Ei bine, chiar nu e o zi potrivita. Mai mult, orice speculatie ii predispune astazi pe Lei la paguba. Poate fi o zi in care Leii sa vada clar ca definitia pe care o dadeau ei iubirii pana acum nu le aduce armonie in viata de cuplu, prin urmare ar trebui sa o revizuiasca.

Fecioara

Fecioarele pot sa se afirme foarte bine astazi prin arta cuvantului. Unele dintre ele isi pot descoperi chiar o vocatie, isi pot identifica resurse interioare neexplorate, pot capata incredere in abilitatea lor de a comunica eficient. Fecioarele pot reprezenta astazi un punct de echilibru pentru persoana iubita. Nativii acestei zodii sunt cei care pot aplana anumite tensiuni in sanul familiei. Cum totul are o limita, daca ceilalti intind coarda prea tare, chiar si Fecioara ar putea sa cedeze. De aceea, poate fi o zi in care Fecioarele sa-si testeze limitele de rabdare, de toleranta si de intelegere.

Balanta

Balantele pot bulversa astazi pe toata lumea. Le place sa faca lucrurile in forta, sa se impuna, sa castige orice argument, indiferent de mijloace. Aceasta inflexibilitate, aceasta goana dupa afirmarea superioritatii punctului de vedere personal le poate afecta acestor nativi starea de sanatate, pentru ca ii poate epuiza. Sistemul lor nervos poate fi slabit, dar asta e previzibil, doar nervii lor sunt si ei intinsi la maxim. Tot ce trebuie sa faca Balantele e sa ia lucrurile mai usor, sa nu se ambaleze din orice si sa nu ia asupra lor mai mult decat e cazul. De asemenea, sa nu uite ca graba strica treaba. La volan, viteza poate sa dauneze de asemenea Balantelor, predispuse la imprudente si incidente in trafic.

Scorpion

Scorpionii ar putea experimenta astazi senzatia unor limitari materiale. Parca ar vrea mai mult, dar nu pot, parca vor sa faca niste investitii, dar sunt blocati de insuficienta fondurilor. Bineinteles ca cineva trebuie sa fie de vina pentru ceea ce li se intampla. Asa ca Scorpionii s-ar putea sa inceapa sa ceara explicatii partenerului sau copiilor pentru situatia lor materiala precara. Decat sa vada unde au gresi altii, Scorpionii ar fi bine sa-si arunce astazi ochii peste propriile decizii care, in timp, i-au adus in acest punct. Ei trebuie sa-si adune fortele si sa combata insatisfactia si nemultumirile prin... munca.

Sagetator

Cuadratura dintre Marte si Uranus ii vizeaza in mod direct pe Sagetatori. Ei s-ar putea sa nu-si mai gaseasca azi locul acasa ori in mijlocul familiei. Anumite nemultumiri, presiuni sau asteptari ii pot coplesi astazi pe Sagetatori. Acesti nativi pot sa isi treaca in repertoriu replici de genul "Imi vine sa plec si sa nu ma mai intorc", iar amenintarile pot sa devina chiar directe: "Va las si plec!". Oricum, ei simt nevoia sa faca schimbari la domiciliu sau sa-si redefineasca rolul acasa. Si poate chiar ar fi oportun pentru Sagetatori sa mai redistribuie sarcinile zilnice si sa ceara ajutor, fara sa se victimizeze.

Capricorn

Ziua de astazi poate veni pentru Capricorni cu rasturnari de situatie dintre cele mai diverse. Anumite intelegeri ce pareau aproape sigure, pot sa pice. Din contra, de nicaieri pot sa apara noi propuneri si oferte, care sa le dea planurile peste cap. Capricornii sunt redirectionati astazi din toate partile, se duc undeva, nu gasesc pe cine cautau si insenineaza prin alta parte. De asemenea, anumite conditii contractuale si acte trebuie revizuite. Per total, o zi destul de stresanta, care le poate da Capricornilor dureri de cap la propriu. De aceea, ei trebuie sa isi ia cat mai multe clipe de respiro pentru a se calma si a-si pune gandurile in ordine.

Varsator

O instabilitate financiara poate marca ziua de azi pentru Varsatori. Ei ar putea fi pusi in fata unor cheltuieli neprevazute. Cineva ii obliga practic sa scoata niste bani din buzunar, fie ca au parte de o vizita neasteptata, fie ca trebuie sa faca o investitie suplimentara. In plus, Varsatorii se pot consuma pe marginea faptului ca anumite proiecte de viitor au nevoie si ele, culmea, tot de bani. Varsatorii se intreaba acum de unde sa-i scoata. Iata ca ei pot avea ocazia sa-si dovedeasca astazi ingeniozitatea caracteristica tocmai in aceasta privinta. E posibil ca Varsatorii sa se gandeasca la venituri obtinute pe cont propriu, din activitati independente.

Pesti

Uranus aflat in Pesti face astazi o cuadratura cu Marte din Sagetator. Acesti nativi pot fi supusi unui test, ei se afla in fata unei provocari. Pestii trebuie sa ia o decizie radicala in ceea ce priveste cariera, imaginea, reputatia, statutul lor social. E ca si cum Pestii se agata cu dintii de ceva, insa circumstantele nu le sunt favorabile. In acest context, cedarea pare cea mai inteleapta solutie. Pestii pot avea ocazia sa se convinga astazi ca, numai atunci cand renunta de buna voie la ceva, cand inceteaza sa faca opozitie, cand lasa lucrurile sa curga, ei pot simti ca se detaseaza de niste contrangeri. Dar numai Pestii intelepti se pot simti astazi eliberati de ceva ce le apasa constiinta.

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii