Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 3 februarie 2011

ro

03 Feb, 2011 11:32 3098 Marime text

horoscop_0642.jpgBerbec

Luna Noua in Varsator iti aduce dorinta de schimbare si innoire. Este momentul potrivit pentru a alege ce faci cu viata ta de acum incolo, in toate sensurile. Te preocupa viitorul, asa ca ai nevoie de o viziune, de un mod nou de a vedea lucrurile, de un pas facut in sensul schimbarii. Prietenii joaca un rol extrem de important acum. La fel si persoanele pe care le cunosti si sunt gata sa te sustina. Treaba ta e sa lasi inspiratia sa te ghideze si sa ai curajul sa te arunci in necunoscut, pasind pe un drum complet nou.

Taur

Excelent moment pentru afirmare profesionala, stralucire si succes venit in urma unei schimbari. Luna Noua activeaza exact zona carierei si puterii, sugerand sa accepti oportunitatile care apar, chiar daca nu seamana cu nimic din ce ai facut pana acum. E nevoie de curaj si de incredere, pentru a imbratisa posibilitatile noi care se intrezaresc acum pentru tine. Asadar, fii pe faza si intra in joc!

Gemeni

Ceva pare sa se schimbe in universul tau, in viziunea despre viata, in credintele si principiile tale. Ziua de astazi, marcata de Luna Noua in Varsator iti poate aduce tot felul de idei ingenioase, unele chiar trasnite. Poate fi vorba despre intentia de a te lansa intr-un proiect de anvergura, intr-o activitate care te pune fata in fata cu publicul sau intr-o colaborare cu strainatatea. In orice caz, fii atent la toate mesajele primite, fie ca vin de la altii, fie ca vin din interiorul tau.

Rac

Pentru tine, Luna Noua in Varsator, in zona banilor si reurselor altora, deschide sezonul plocoanelor. Asadar, incepand chiar de astazi, esti rasfatat de astre, mai ales din punct de vedere material, dar si din punct de vedere al informatiilor pretioase pe care le accesezi si secretelor pe care le dezvalui. Cel putin trei saptamani de acum incolo, profita de sansele care-ti ies in cale pentru a prospera si fa schimbarile necesare pentru a spori confortul intregii familii.

Leu

Luna Noua in Varsator, in zona imaginii publice, relatiilor si parteneriatelor, te invita sa iesi la rampa. Se pare ca beneficiezi de o mai mare expunere publica, iar viata sociala se dinamizeaza foarte mult. E posibil sa intre noi oameni in viata ta, care sunt potentiali parteneri de afaceri si colaboratori. Aceasta zi marcheaza inceputul unei perioade favorabile din acest punct de vedere. Se pot naste colaborari fructuoase, pe termen lung, daca ai curaj sa accepti noi provocari. Unii Lei isi pot gasi jumatatea.

Fecioara

Pentru tine incepe o perioada cu succese in sfera profesionala, cu conditia sa ai curajul unor schimbari la locul de munca. Altfel spus, e momentul pentru o innoire, o schimbare de abordare, de echipa sau chiar de loc de munca. Daca esti in cautarea unei slujbe, acum ai toate sansele sa o gasesti pe cea potrivita. Cert este ca in urma schimbarilor si dinamicii din acest domeniu de viata, reusesti sa te redresezi si din punct de vedere financiar.

Balanta

Aceasta Luna Noua in Varsator, plasata in zona iubirii si creativitatii, este ca o invitatie la distractie, detasare, bucurie si iubire. Cu alte cuvinte, a venit vremea sa lasi toate sursele de stress in plan secund si sa te concentrezi asupra lucrurilor care-ti fac placere si-ti bucura inima. Este un moment excelent pentru a debuta intr-o relatie amoroasa, pentru a incepe un proiect original plecand de la un hobby sau pentru a concepe un copil.

Scorpion

Ziua de astazi poate aduce niste schimbari in abordarea ideii de familie, camin, locuinta. Luna Noua in Varsator iti poate aduce gandul schimbarii, asa ca in urmatoarele saptamani nu e exclus sa te muti sau macar sa te ocupi de renovarea sau redecorarea locuintei. Nevoile familiei ocupa primul loc in prioritatile tale, asa ca te implici mult mai mult decat pana acum in activitatile acesteia si in sporirea confortului casnic.

Sagetator

Luna Noua in Varsator activeaza zona comunicarii, relatiilor cu colegii sau rudele, calatoriilor. Pentru tine, acest eveniment astrologic reprezinta curajul de a te rupe de oameni care nu mai rezoneaza cu tine, de a te detasa de relatii si aspiratii vechi, de a te elibera de contrangeri, a lasa trecutul in urma si a privi increzator spre viitor. Este un moment in care se deschid usi catre noi proiecte, relatii, contracte.

Capricorn

Curajul de a face o schimbare majora in cariera si a te angaja pe un drum complet nou din acest punct de vedere este recompensat cu oportunitati de castig neasteptate. Cu alte cuvinte, daca esti dispus sa iesi din tipare vechi, sa-ti pui in lumina calitatile si sa-ti materializezi ideile, vei beneficia de castiguri substantiale. Practic, totul pare sa depinda acum de cata incredere ai in tine si in darurile tale.

Varsator

Aceasta frumoasa Luna Noua care are loc in semnul tau zodiacal este un adevarat dar pentru tine. Se poate spune ca esti un rasfatat la astrelor in aceasta luna, datorita faptului ca esti in centrul atentiei, esti ascultat, luat in seama, apreciat. Adevarul este ca originalitatea si inteligenta ta ies in evidenta acum mai mult decat oricand. De aceea, e indicat sa-ti asculti intuitia, sa-ti faci cunoscute initiativele, sa dai curs ideilor minunate.

Pesti

Asa cum spuneam si ieri, in cazul tau se poate vorbi despre bilant, dialog interior, introspectie, revelatii. Ziua de astazi marcheaza inceputul unei perioade in care e indicat sa privesti detasat la tot ce se intampla, pentru ca oricum nu ai cum sa intervii sau sa schimbi ceva acum. Asadar, este mai degraba o zi a rezultatelor unor alegeri si actiuni din trecut. Bune sau rele, accepta-le asa cum vin si ai incredere ca totul are un motiv sa fie asa cum este.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii