Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 3 martie 2011

ro

03 Mar, 2011 11:34 1914 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Luna activeaza in continuare zona prietenilor si relatiilor sociale. Conjunctia cu Neptun vorbeste despre indulcirea unor relatii, dar si despre tendinta de te iluziona in privinta unor persoane din preajma. Este o zi buna pentru impacari si reconcilieri, dar si pentru a primi sprijin din partea unui prieten. Pe de alta parte, fii ceva mai rezervat in privinta promisiunilor care ti se fac.

Taur

Luna in Varsator te ajuta, pana spre seara, sa te folosesti de imaginea ta si de relatiile pe care le ai in sfera profesionala pentru a obtine rezultate de exceptie. Sunt avantajati in mod special nativii care lucreaza in domenii artistice sau care tin de relatii cu publicul. Pe de alta parte, acum se creeaza contextul favorabil pentru a ajunge la un consens cu sefii, in privinta unui proiect.

Gemeni

Luna plasata in zona idealurilor superioare si fanteziei te poate desprinde foarte usor de realitate. Tendinta este de a visa cu ochii deschisi la implinirea unui vis intim si de a-ti depasi granitele mentale, prin imaginatie si creativitate. Sunt bine sustinute activitatile intelectuale, demersurile spirituale, relatiile cu strainatatea. Curiozitatea si intuitia extraordinara te ajuta sa gasesti rapid orice informatie de care ai nevoie.

Rac

Te poti bucura de un castig material, un cadou sau alte avantaje materiale. Cu cat esti mai detasat, deci cu cat te gandesti mai putin la bani, cu atat mai multe sanse ai sa ii primesti. Poate fi vorba despre o recompensa in urma unei munci depuse mai demult sau de niste favoruri neasteptate. Pe de alta parte, ziua de astazi este bogata in revelatii si mesaje subtile.

Leu

Te poti simti flatat, chiar coplesit, de gesturile si cuvintele admirative indreptate spre tine. Generozitatea celor din jur te atinge intr-un mod placut, doar ca e posibil sa te cam desprinda de realitate. Cu alte cuvinte, te bucuri de popularitate, dar fii atent ce faci cu ea. Nu e momentul sa abuzezi de bunavointa celorlalti si nici sa te „umfli in pene".

Fecioara

O zi aducatoare de vesti bune, in ce priveste starea ta de sanatate sau derularea unor lucrari la locul de munca. Este posibil sa gasesti remediul pentru o problema de sanatate, mai ales daca esti adeptul terapiilor complementare. Pe de alta parte, este o zi in care te poti reconcilia cu un coleg de serviciu sau poti gasi cele mai bune solutii pentru a depasi un impas profesional.

Balanta

Conjunctia Luna-Neptun din Varsator te impulsioneaza sa faci un pas in fata si sa-ti manifesti talentele cu gratie. Este o zi frumoasa, in care te bucuri de expunere si succes, plasandu-te in mod natural in centrul atentiei si facand dovada creativitatii si farmecului de care dispui. Relatiile cu copiii si cu persoana iubita au de castigat, in urma capacitatii tale de a fi indulgent, impartial si extrem de generos.

Scorpion

Cu Luna prezenta in Varsator, e de preferat ca maine sa te dedici familiei, dar sa gasesti timp si pentru nevoile tale. Mai ales ca ai ocazia sa constati ce anume lipseste din viata ta, care este cauza golului pe care il simti in interior. Asadar, este momentul sa te ocupi de echilibrul tau emotional si de imbunatatirea relatiilor cu cei dragi. Pur si simplu, dorinta de a fi bine cu tine trece dincolo de nevoile materiale sau de alta natura.

Sagetator

Mobilitate mentala excelenta, agilitate, inspiratie si ingeniozitate. Acestea sunt cuvintele cheie ale zilei de astazi, asa ca ai toate sansele sa rezolvi cu usurinta tot ce-ti propui, mai ales in domeniul comunicarii. Te poti adapta cu naturalete oricarui context sau anturaj, stii exact ce intrebari sa pui si ce raspunsuri sa oferi, astfel incat sa intorci orice situatie in favoarea ta.

Capricorn

Esti extrem de abil si inspirat in ce priveste afacerile, tranzactiile sau investitiile. Cu alte cuvinte, banii trag la tine, mai ales atunci cand esti detasat, deci cand nu ai niciun fel de asteptare. Vin spre tine tot felul de informatii valoroase, pe care e necesar sa le prinzi din zbor si sa le valorifici. Succesul depinde acum de capacitatea de a te folosi de intuitie.

Varsator

Pana spre seara, Luna se afla in continuare in zodia ta si te face foarte atent, atat la nevoile tale, cat si la mediul in care te afli. Ai un sistem de alarma interioara imbatabil, care, pe de o parte te ajuta sa simti ocaziile favorabile, iar pe de alta parte, te avertizeaza in privinta celor cu intentii ascunse sau a unor contexte care te dezavantajeaza. Asadar, asculta-ti intuitia si fa alegeri in functie de ea.

Pesti

Emotiile, sensibilitatea si empatia sunt accentuate de prezenta Lunii in Varsator, in conjunctie cu Neptun. Esti ca un burete care absoarbe vibratiile din jur, de aceea e bine sa optezi pentru discretie si sa te extragi din mediile prea aglomerate sau agitate. Este o zi buna pentru meditatie, introspectie sau gesturi generoase facute fata de cei din jur. Se pare ca cea mai eficienta metoda de a-ti restabili echilibrul interior este generozitatea.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii