Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 30 noiembrie 2010

ro

30 Nov, 2010 13:03 2003 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Prima parte a zilei iti poate aduce probleme la serviciu, legate de documente sau cauzate de nerespectarea unor reguli de ordine interioara sau legi. Se pare ca orice cuvant rostit poate fi interpretat gresit, de aceea e bine sa fii foarte atent ce spui, mai ales daca intentionezi sa-ti aperi un punct de vedere sau niste decizii. In a doua parte a zilei, e nevoie de eforturi mari pentru a ajunge la un numitor comun cu un partener de afaceri sau cu un sef. Orice ar fi, incearca sa abordezi lucrurile cu rabdare, pentru ca miercuri vor veni solutiile.

Taur

Pana la orele 14:00, atmosfera pare sa fie destul de incordata, mai ales in ce priveste o relatie sentimentala. Te simti neinteles, esti suspicios, nu ai incredere nici in tine si nici in celalalt. Se pare ca un conflict aparut si amplificat in cursul zilei de astazi poate duce si la pierderi materiale, indiferent daca este vorba despre relatia cu persoana iubita, cu propriul copil sau cu un prieten. Dupa ora 14:00, Luna in Balanta activeaza segmentul muncii si te invita la diplomatie si concesivitate, pentru a mentine relatiile profesionale in parametri convenabili.

Gemeni

Te poti simti coplesit de sarcinile de serviciu si de responsabilitatile familiale, mai ales in prima parte a zilei. De fapt, nu mai stii cum sa te imparti pentru a face tot ce vrei, iar asta te face impulsiv, critic si vesnic nemultumit, motiv pentru care nu e exclus sa se iste foarte usor certuri, cu precadere in familie. Dupa pranz, apele se mai linistesc, insa esti tentat sa iei totul prea in serios. Totusi, incepand de astazi, Venus aflata in zona muncii iti poate aduce noroc in acest segment.

Rac

Nimic nu pare sa se desfasoare conform planurilor, mai ales in prima jumatate a zilei. Intalnirile se pot da peste cap, pot aparea neintelegeri, se pot rataci date sau documente. Cert este ca totul este supus schimbarii si incurcaturilor, asa ca pastreaza-ti calmul, mai ales daca ai drumuri de facut. Dupa ora 14:00, cel mai indicat este sa te concentrezi asupra casei si familiei sau sa dedici mai mult timp activitatilor care nu te solicita foarte mult. Ai nevoie de tihna si liniste.

Leu

Segmentul finantelor pare sa fie cel mai important pentru tine. Acesta este insa vulnerabil si supus fuctuatiilor, de aceea, e necesar sa fii prudent in toate demersurile care implica investitii si cheltuieli. Cel mai bine este sa nu te atingi de portofel sau cont decat daca e absolut necesar. Oricum, e posibil sa-ti amintesti de niste datorii mai vechi, care te pot destabiliza, asa ca trebuie sa-ti regandesti bugetul in functie de acestea. Dupa-amiaza iti poate aduce cunostinte noi si discutii fascinante.

Fecioara

Irascibilitatea si tendinta de a critica in permanenta te pot face, cel putin in prima parte a zilei, o companie nu tocmai agreabila pentru cei din jur. De altfel, nu e exclus sa rabufnesti fata de cineva apropiat, si sa-i spui tot ce nu-ti convine in relatia cu acesta. Pe de alta parte, poti fi surprins de reactiile unor oameni cu care lucrezi sau a unor persoane din familie, care retracteaza promisiuni, anuleaza acorduri sau, pur si simplu, se razgandesc in privinta unor planuri comune. Asadar, fii adaptabil si abordeaza lucrurile cu mai multa detasare, mai ales daca nu le poti schimba.

Balanta

O zi destul de delicata, mai ales pana la ora 14:00. Fie te simti foarte obosit, fie totul ti se pare ca functioneaza pe dos, fie ajung la tine tot felul de zvonuri si vesti deloc placute. Orice ar fi, e recomandabil sa fii cat mai rezervat, discret si reticent in privinta informatiilor primite, pentru ca nu toate sunt adevarate. Asadar, triaza cat mai riguros aceste informatii si nu te lasa indus in eroare. Dupa pranz, atmosfera se mai detensioneaza si ai mai mult spor in tot ce intreprinzi.

 

Scorpion

Zona prietenilor este activata de tranzitul Lunii, pana la ora 14:00. Aspectele sunt tensionate, semn ca pot aparea divergente de opinii, chiar certuri cu prietenii. De asemenea, ziua de astazi iti poate aduce pierderi de bani sau alte avantaje materiale, daca te lasi convins de vreun prieten sa faci o investitie, sa dai bani cu imprumut ori sa te implici intr-o afacere. Dupa pranz, Luna in Balanta sugereaza ca e ar fi bine sa te detasezi putin si sa observi lucrurile de pe margine. In felul acesta, vei descoperi adevarul despre unii oameni.

Sagetator

In cazul tau, segmentul carierei pare sa fie supus schimbarilor neasteptate. De fapt, pot aparea tot felul de probleme acasa, care te obliga sa lasi balta o serie de sarcini profesionale, ceea ce nu va fi privit cu indulgenta de catre sefi sau alte persoane cu autoritate. Pe de alta parte, maine se pare ca e destul de dificil sa ajungi la un consens cu persoane din sfera profesionala, din cauza ca-ti sunt rastalmacite cuvintele, asa ca e necesar sa fii adaptabil si flexibil.

Capricorn

Luna in Fecioara activeaza zona credintelor, convingerilor, gandirii si perceptiei realitatii. Aspectele tensionate vorbesc despre evenimente neasteptate, schimbari bruste, rasturnari de situatie in ce priveste un contract, o calatorie sau relatiile cu institutii de stat. Este o zi destul de agitata, in care ai sentimentul ca nimic nu este stabil, prin urmare, nu e cazul sa te opui cursului evenimentelor. Dupa pranz, e nevoie de un efort considerabil pentru a integra noile date si schimbari in stilul de lucru si desfasurarea unor proiecte.

Varsator

In ce te priveste, rasturnarile de situatie si surprizele vizeaza zona banilor altora. Este posibil sa te trezesti cu un buget mai mic pentru un proiect sau cu reactii ciudate din partea unor persoane care te asteptai sa te sustina. Cu alte cuvinte, in prima parte a zilei, pot aparea tot felul de schimbari legate de resursele altora, iar in a doua parte a zilei va trebui sa gasesti noi solutii si idei care sa te ajute sa continui un proiect. Oricum, de astazi, Venus in zona carierei si te ajuta sa-ti cresti credibilitatea, puterea si autoritatea.

Pesti

Zona relatiilor si parteneriatelor este destul de vulnerabila, in sensul ca-ti poti schimba brusc pozitia in cadrul unor parteneriate sau asocieri, si asta pentru ca nu esti de acord cu regulile care ti se impun ori cu viziunea celorlalti in privinta unor proiecte profesionale. Asadar, prima parte a zilei poate aduce schimbari neasteptate, rupturi, razgandiri. In a doua parte a zilei, te preocupa siguranta materiala, asa ca probabil vei cauta noi surse de finantare. Totusi, nu te astepta la prea multa sustinere din partea prietenilor si nici nu incerca sa le fortezi mana acestora.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii