Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 31 martie 2011

ro

31 Mar, 2011 11:31 2018 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Cu Luna in Pesti, in zona credintei, abandonului si iubirii neconditionate, e bine sa te extragi din contextul agitat al evenimentelor din aceasta perioada, sa gasesti mijloace prin care sa te relaxezi si sa lasi intuitia sa te ghideze. Mercur retrograd in zodia ta te invita, in urmatoarea perioada, sa-ti revizuiesti atitudinea in raport cu ceilalti si sa revii asupra unor idei si proiecte mai vechi pentru a le ajusta.

Taur

Luna in Pesti, in zona prietenilor si proiectelor, si conjunctia sa cu Venus, poate aduce ceva mai multa concesivitate in relatiile cu anturajul apropiat. Esti dispus sa ierti unele greseli ale prietenilor sau ti se cere iertare, iar intuitia functioneaza perfect in cazul in care ai de facut niste alegeri. De altfel, Mercur retrograd te invita, in urmatoarele saptamani, sa-ti reevaluezi unele gesturi, alegeri si actiuni.

Gemeni

Conjunctia Luna-Venus in Pesti, in zona carierei, puterii si autoritatii, iti poate aduce experiente frumoase, satisfactii si recunoastere in sfera profesionala. Pe de alta parte, Mercur, stapanul zodiei tale, retrogradeaza in Berbec, in zona prietenilor, ceea ce inseamna ca pana pe 23 aprilie ai timp sa-ti revizuiesti relatiile, sa faci curatenie in anturaj, sa reiei proiecte abandonate in trecut si sa revii asupra unor idei mai vechi de colaborare.

Rac

Intalnirea Lunii cu Venus in Pesti iti ascute al saselea simt, astfel incat sa faci alegeri autentice pentru viitorul tau. Pur si simplu ti se arata ce e mai bine pentru tine, care este drumul cel mai potrivit de urmat. Poti avea premonitii, vise profetice, intuitii puternice. Pe de alta parte, Mercur retrograd in zona carierei te indeamna sa-ti reevaluezi pozitia si statutul profesional.

Leu

Pentru tine, Luna in Pesti, in conjunctie cu Venus, iti poate aduce bucurii de ordin material sau daruri cu semnificatie sentimentala deosebita. Poti fi rasfatat de cei din jur, fie prin mici favoruri, fie prin atentia si recunoasterea pe care ti-o arata. In ce priveste retrogradarea lui Mercur, urmeaza o perioada de revizuire a convingerilor, de aflare a unor adevaruri, de revenire asupra unor contracte, acorduri, idei mai vechi.

Fecioara

Conjunctia Luna-Venus in Pesti activeaza zona partenerului de viata, relatiilor, imaginii sociale. Este o zi a reconcilierilor, impacarilor, dizolvarii unor conflicte persistente. Pe de alta parte, Mercur retrograd in Berbec te ajuta sa recuperezi o suma de bani, sa revii asupra unor probleme mai vechi, eventual de natura funciara, pentru a le rezolva, sau sa te preocupi mai mult de evolutia ta spirituala.

Balanta

Intalnirea Lunii cu Venus in Pesti, in zona muncii si sanatatii, permite pe de o parte ameliorarea unei probleme de sanatate, iar pe de alta parte, iti poate aduce satisfactii profesionale, bucurii legate de un proiect in care esti implicat, sprijin neconditionat de la oameni de bine din preajma. In ce priveste retrogradarea lui Mercur, se poate vorbi despre reevaluarea unor relatii, destainuiri, revenirea asupra unor colaborari pentru a le ajusta.

Scorpion

O zi care-ti poate aduce experiente frumoase, bucurii de la persoana iubita sau de la copii, creativitate si inspiratie. Conjunctia Luna-Venus in Pesti te ajuta sa-ti deschizi inima, sa gusti din experienta iubirii neconditionate, sa te exprimi dupa cum iti dicteaza sufletul. Mercur retrograd in zona muncii anunta, pentru urmatoarele 3 saptamani, schimbari, revizuiri, reluari ale unor decizii mai vechi.

Sagetator

In ce te priveste, ziua de astazi iti poate aduce experienta armoniei in camin, dar si pacea interioara de care aveai atata nevoie. Intr-un fel sau altul, vei simti ca mai presus de toate este starea ta de bine, prin urmare e necesar sa faci ceva pentru asta. De exemplu, sa dai drumul unor resentimente, sa ierti, sa le dai spatiu celorlalti. Pe de alta parte, Mercur retrograd in Berbec poate insemna revenirea in viata ta a unei iubiri mai vechi sau reluarea unor proiecte abandonate in trecut.

Capricorn

Pentru tine, conjunctia Luna-Venus in Pesti aduce blandete in relatiile cu cei din jur, precum si capacitatea de a ierta si a accepta. Este o zi in care ar fi bine sa-ti asculti intuitia in toate alegerile pe care le faci si in toate conversatiile pe care le porti. Cat despre Mercur retrograd, acesta se situeaza in zona caminului, familiei si patrimoniului, aducand, in urmatoarea perioada, schimbari, razgandiri, reveniri ale unor experiente trecute pentru a fi vindecate.

Varsator

In cazul tau, se poate vorbi despre beneficii materiale si financiare, obtinute in urma valorizarii unui talent, a unor aptitudini. Este momentul sa ai incredere in cine esti si ce poti sa faci, iar restul va veni de la sine. Mercur va fi retrograd pana pe 23 aprilie in zona relatiilor, comunicarii si studiilor, creeaza terenul propice pentru reluarea unor studii, revizuirea unor relatii, razgandirea in privinta unor colaborari.

Pesti

Luna se afla in zodia ta si conlucreaza cu Venus pentru recrearea armoniei in unele relatii din viata ta. Generozitatea si altruismul care-ti sunt caracteristice te vor ajuta sa repari unele greseli, sa te apropii de oameni pe care i-ai indepartat, sa fii sursa de inspiratie pentru cei din jur. Pe de alta parte, Mercur retrograd in zona banilor proveniti din munca proprie poate aduce, in urmatoarele trei saptamani, recalculari, corecturi, ajustari in privinta veniturilor.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii