Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 4 februarie 2011

ro

04 Feb, 2011 11:24 2139 Marime text

horoscop_2010.jpgBerbec

Prima jumatate a zilei te pune in centrul atentiei. Poti avea o viata sociala foarte activa, asa ca e bine sa tii aproape de prieteni si sa fii atent la oportunitatile pentru viitor. A doua jumatate a zilei te provoaca la introspectie. Luna ajunge in Pesti si te indemana sa te ingrijesti de sanatate, sa te odihnesti mai mult si sa faci o recapitulare a evenimentelor din ultima vreme. Cum Venus trece astazi in Capricorn, ai putea sa te gandesti daca esti pe drumul cel bun in cariera. E posibil sa apara in viata ta femei care sa te redirectioneze si sa te sprijine.

Taur

In prima parte a zilei, poti avea parte de evenimente care sa iti testeze stofa de lider. S-ar putea sa fii pus in situatia de a lua decizii, personale sau profesionale, care sa ii faca pe cei din jur sa isi modifice felul in care te privesc. A doua parte a zilei este mult mai dinamica si te pune in legatura cu oameni dragi. Ar fi bine sa-ti petreci seara in mijlocul prietenilor sau sa contactezi persoane importante pentru viata ta. Tot de azi, Venus in Capricorn te obliga sa-ti schimbi mentalitatea in raport cu anumite subiecte care te preocupa.

Gemeni

In prima parte a zilei, Luna in Varsator te forteaza sa gandesti diferit. Lucruri pe care le vedeai pana acum dintr-un anumit unghi ti se pot parea de aceasta data altfel. Poti privi in perspectiva si poti vedea anumite situatii in ansamblul lor. Dupa pranz, cu Luna in Pesti, vrei sa te afirmi, sa te pui mai bine in valoare. Numele si cuvantul tau vor atarna mai greu in discutii. Evita totusi sa-ti impui cu forta punctul de vedere! Venus ajunge tot azi in Capricorn, asa ca asteapta-te in urmatoarea perioada la avantaje pe care ti le creeaza ceilalti. Invata sa primesti!

Rac

Pentru tine incepe astazi o perioada de respiro in peisajul relational atat de tumultuos. Venus paseste in Capricorn si iti mai indulceste pana la sfarsitul lunii viata de cuplu. De asemenea, pot sa apara colaborari, parteneriate si asocieri armonioase, din care sa ai de castigat. Strict pentru astazi, prima parte a zilei poate veni cu atentii din partea celorlalti, sub forma de cadouri, avantaje sau recomandari. Spre seara, poti afla lucruri noi si interesante. Poti cunaoste oameni de la care ai ce invata, poti pleca la drum sau poti dezbate subiecte de tin de caracterul moral sau legal al unor situatii.

Leu

Prima jumatate de zi, cat Luna mai sta in Varsator, te face dezinvolt in relatii. Reusesti sa iti atingi scopurile si sa te armonizezi cu oamenii din viata ta. Relatia de cuplu, colaborarile, asocierile iti aduc prilejuri de satisfactie. Dupa pranz, Luna trece in Pesti si te face dornic sa mergi in profunzime, sa descoperi sensul ascuns al cuvintelor, sa intorci niste neclaritati pe fata si pe dos. Vrei sa stii de ce se intampla ceea ce se intampla. Esti mai avid de investigatie psihologica sau spirituala. De azi, Venus in Capricorn anunta mai multa armonie in viata profesionala si un atasament mai mare fata de munca.

Fecioara

In prima parte a zilei mai ai timp sa rezolvi niste chestiuni ce tin de rutina zilnica la locul de munca. Te preocupa detaliile, asa ca ar fi chiar bine sa faci ordine in hartii sau sa-ti organizezi activitatea pe termen lung. Dupa-amiaza, Luna ajunge in semnul opus si iti dinamizeaza relatiile. Castigi in popularitate si in vizibilitate, pot aparea oameni care sa vina cu propuneri si sa te implice in proiectele lor. Incepand de azi, Venus in Capricorn te face mai carismatic, mai interesant pentru sexul opus, deci mai seducator. O sa pui mai mult accentul pe iubire si pe activitatile recreative. Iti pot surade chiar si jocurile de noroc.

Balanta

Relatia cu persoana iubita si cu copiii te solicita in prima parte a zilei. Pe acest segment, trebuie sa iti demonstrezi puterea de convingere si diplomatia, ramanand in acelasi timp consecvent principiilor si afirmatiilor anterioare. Dupa pranz, s-ar putea sa experimentezi dispozitii fluctuante si posibile caderi de energie. Supravegheaza-ti sanatatea si incearca sa mananci cat mai sanatos! Ar fi bine sa o lasi mai moale pe toate liniile, sarcinile domestice pot sa mai astepte, curatenie se poate face si maine. De azi, Venus in Capricorn te face mai sensibil la nevoile parintilor si persoanelor in varsta. De asemenea, pana al sfarsitul lunii, vei simti nevoia sa aduci un plus de frumusete in locuinta.

Scorpion

Familia conteaza in continuare pe tine, cel putin in prima parte a zilei. Parca trebuie sa rezolvi tot timpul treburile altora, astfel incat pentru tine nu prea iti mai ramane timp. Acasa, pot sa intervina si evenimente neprevazute, care pot solicita prezenta de spirit a mecanicului sau a instalatorului din tine. Dupa pranz, Luna in Pesti te face extrem de creativ, asa ca vii cu solutii ingenioase pentru orice tip de problema. Chiar iti poti impresiona jumatatea si copiii cu ideile trale nastrusnice. De azi, Venus in Capricorn iti deschide canalele de comunicare si vesteste calatorii scurte, dar fructuoase.

Sagetator

Uita-te rapid in agenda si vezi unde trebuie sa te mai duci. In prima parte a zilei poti pleca sa rezolvi diverse treburi. De asemenea, te poti afla intr-o stare permanenta de agitatie. Oamenii parca au nevoie de tine, te suna, te intreaba de vorba. Nu are de ce sa-ti displaca acest statut. Dupa-amiaza o poti consacra familiei, asa ca ai timp sa te reculegi, sa-ti tragi sufletul. Acasa iti poti incarca bateriile cel mai bine. Cum Venus trece azi in Capricorn, sunt semne bune in privinta banilor, care pot sa traga mai usor la tine.

Capricorn

Venus ajunge astazi in zodia ta si te face foarte atent la ceea ce esti cu adevarat, dar si la modul in care esti receptat de cei din jur. Poti alege incepand de azi sa schimbi ceva la tine, in ceea ce priveste fie infatisarea, fie modul in care vezi lucrurile. Devii mai sociabil si mai amabil, atragi mai usor simpatia oamenilor si faci impresie buna oriunde. Concret, pentru azi, prima jumatate a zilei este dedicata tranzactiilor financiare, in timp ce, dupa pranz, te poti deschide spre comunicare, spre impartasirea ideilor. Poate, pe seara, pleci la drum sau macar iesi din casa. Ti-ar face bine o plimbare.

Varsator

Pana la pranz, Luna in zodia ta te poate face sa te confrunti cu necesitatea de a lua niste decizii. Poate, in anumite privinte, te-ai lasat influentat, poate ai tergiversat un deznodamant, poate ai ezitat sa pui punctul pe "i". De aceea, ar fi bine sa iti iei inima in dinti si sa dai dovada de hotarare, de curaj si de spirit de initiativa. A doua parte a zilei te poate pune in mijlocul unui flux financiar. Va trebui sa echilibrezi balanta intre venituri si cheltuieli. Venus in Capricorn iti aduce, incepand de astazi, protectie ascunsa din partea unor femei sau planuri pe care, deocamdata, nu le faci publice.

Pesti

Prima jumatate a zilei te cam tine in sah. Luna in Varsator te face sa mergi cu frana de mana trasa. Parca vrei, dar nu poti, parca poti, dar ceva tot te trage inapoi. Ai timp sa iti clarifici gandurile si sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat. Dupa pranz, Luna este de partea ta si iti aduce un suflu nou, de vitalitate, poate chiar si de bucurie. Accepti mult mai usor ceea ce ti se intampla si, mai mult, esti pregatit sa iti asumi niste decizii si initiative. Cum Venus ajunge tot azi in Capricorn, prietenii iti sunt alaturi. Apar in viata ta oameni care sa te sprijine si sa iti dea incredere in viitor.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii