Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 4 martie 2011

ro

04 Mar, 2011 11:40 1757 Marime text
horoscop_0642.jpgBerbec Luna Noua in Pesti te face foarte receptiv la nevoile celorlalti. Poti manifestra incepand de astazi o mai mare deschidere spre impulsul de a-ti oferi ajutorul. E un moment bun sa te ingrijesti si de sanatatea ta. E bine sa iti analizezi grijile, temerile, remuscarile, complexele de vinovatie si resentimentele, pentru a vedea ca toate ti se trag din subconstient, din ceea ce tii in tine. Exercitiile de iertare si de acceptare a fiecarui om si a tot ce se intampla in viata ta iti dau putere.

Taur

Viitorul iti deschide astazi o poarta. Sa intri sau sa nu intri? Asta e intrebarea. E posibil sa fii pus in fata unei decizii care sa iti schimbe niste planuri sau sa le adapteze la situatia concreta, obiectiva. Pentru tine incepe o perioada de socializare intensa, in care te bucuri de sprijinul unor persoane care pot contribui la evolutia ta. De asemenea, implicarea ta in cadrul unui grup poate fi din ce in ce mai puternica. In plus, iti poti face usor noi prieteni care sa vina in intampinarea unor aspiratii.

Gemeni

Sansele de afirmare iti surad. Faza de Luna Noua in Pesti se produce in zona puterii, a carierei si a imaginii sociale. Aici, cu siguranta, sunt lucruri de imbunatatit si traversezi o perioada extrem de favorabila sa cresti in aceste directii. Poate iti depui cu succes candidatura pentru un nou loc de munca, poate se pune problema unei avansari sau a schimbarii statutului social. Ziua de astazi iti poate consolida un loc si un rol in lume care sa te propulseze si care sa iti aduca recunoastere publica.

Rac

Luna Noua din Pesti umbla astazi serios la credintele si convingerile tale. In acea zona e ceva de schimbat radical. E momentul cel mai potrivit sa incetezi sa judeci oamenii si situatiile si sa renunti la niste prejudecati care te blocheaza. S-ar putea sa afli ca lucrurile pot sta si altfel. De aceea, e chiar indicat sa studiezi si sa intri in contact cu oameni care au sa-ti transmita informatii noi. Cunostintele acumulate acum te pot deschide spre noi campuri de perceptie a realitatii.

Leu

Pregateste-te sa intri in contact cu adevaruri ale caror sensuri nu ti s-au dezvaluit pana acum prea bine. Luna Noua din Pesti te face sa treci dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber. Prin urmare, s-ar putea sa descoperi ca ai vaste resurse de intuitie de care nici macar nu erai constient. Poti citi din ce in ce mai usor gandurile celorlalti si te poti racorda la ceea ce simt si isi doresc ei. De asemenea, asteapta-te sa primesti avantaje, favoruri, cadouri si, de ce nu, chiar beneficii materiale.

Fecioara

Luna Noua se produce astazi in zodia opusa si iti activeaza relatia cu ceilalti. Poti sa-ti dai seama cu mai multa claritate care este modul in care te raportezi la partenerul de viata, la asociati si la colaboratori. S-ar putea sa constati ca trebuie sa faci mici schimbari, ca trebuie sa te adaptezi din mers si ca trebuie sa mai renunti la asteptari. Daca reusesti sa-ti schimbi atitudinea, o sa vezi ca si ceilalti vin automat spre tine cu mai multa deschidere si receptivitate. De asemenea, oameni noi pot intra acum in viata ta.

Balanta

Contextul astral de astazi poate fi pentru tine de-a dreptul revigorant. In primul rand, starea de sanatate ar trebui sa intre in atentia ta. Poti gasi noi leacuri sau tratamente alternative pentru niste afectiuni. Poti incepe cu succes un proces de vindecare. A doua directie in care actioneaza Luna Noua in Pesti este cea profesionala. Poti avea parte de reformarea unor relatii colegiale sau chiar de unele schimbari la locul de munca. E un moment bun chiar sa te reorientezi.

Scorpion

Dragostea si creativitatea sunt acum pentru tine ratiuni de a fi. Persoana iubita si copiii te pot face sa simti ca traiesti. Cu cat daruiesti mai mult astazi, cu cat iubesti neconditionat, cu cat faci daruri si servicii, cu atat vei primi inzecit. Pe de alta parte, esti omul potrivit oriunde e nevoie de o inovatie. Mintea ta este racordata acum la un plan superior, de unde iti vin idei originale. Poti aduce imbunatatiri pe oriunde treci, te poti exprima intr-un limbaj seducator si te poti simti degajat in orice context.

Sagetator

Luna Noua in Pesti vine cu o noua oranduire in cadrul familiei. Relatiile cu cei dragi se pot pune acum de pe alte baze. De asemenea, conditiile de locuit pot suferi transformari, mergand de la reparatii pana la achizitii si investitii. Manifesti acum un interes deosebit pentru siguranta personala si materiala. Te intereseaza sa prinzi radacini undeva sau, daca ele deja exista, sa le infigi si mai adanc. Trebuie sa fii sincer cu tine si sa ai curajul sa aduci la cunostinta celor dragi ceea ce iti doresti tu cu adevarat.

Capricorn

Ziua de astazi este minunata pentru noi cunostinte si pentru consolidarea relatiilor deja existente. Luna Noua in Pesti te pune in situatii de comunicare dintre cele mai diverse. Poti acorda o importanta tot mai mare sentimentelor celorlalti, asa ca stii cum sa pui problema, cum sa tratezi orice om in functie de dispozitia lui si cum sa oferi solutii pe masura nevoilor fiecaruia. E o zi excelenta sa te misti, sa iti stabilesti intalniri si sa pui bazele unor contracte sau intelegeri.

Varsator

Tu ai lipici la bani. Ramane de vazut ce faci cu ei, insa de venit, sunt mari sanse sa vina. Problema ta acum s-ar putea sa nu o reprezinte de fapt banii, ci numarul lor. O avalansa de contexte pozitive te pun in valoare si te fac sa iti demonstrezi valoarea. Luna Noua in Pesti arata ca satisfactia ta este cu atat mai mare cu cat recompensele vin de pe urma talentelor si eforturilor personale. Concentreaza-te acum pe bunastare si fii recunoscator pentru toate avantajele materiale care se concretizeaza!

Pesti

Luna Noua se produce astazi pe segmentul tau de zodiac si te provoaca sa devii alt om. E momentul sa te cunosti pe tine, mai precis, sa recunosti ca ai potential. E foarte important acum sa iti dai seama cine esti si cine vrei exact sa fii. E un moment excelent sa iti pui la punct dorintele, aspiratiile si sa treci la fapte. Curajul de a face schimbari acolo unde nu esti multumit este de partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa te comporti in orice situatie la cel mai inalt nivel al tau!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii