Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 5 ianuarie 2011

ro

05 Jan, 2011 13:59 1964 Marime text

horoscop_2010.jpgBerbec

Te poti intreba ce anume a intervenit in privinta carierei tale si poti simti nevoia sa faci un rezumat al perioadei care s-a incheiat cu eclipsa de ieri. In acelasi timp, te afli foarte aproape de o schimbare majora, de o dezvoltare in acelasi domeniu, cel al carierei, in conditiile in care - sa fim sinceri - oricum o asteptai. In orice caz, cheia se afla in stapanirea de sine, iar tu trebuie sa o pastrezi, mai ales cand cei din jurul tau par ca isi pierd cumpatul.

Taur

Este ziua in care trebuie sa inveti cat de mult poti. Te simti inspirat si simti ca poti impartasi cu ceilalti ceea ce deja cunosti. Unde mai pui si faptul ca stelele ti-au rezervat noi provocari... Numai ca trebuie sa profiti de aceste ocazii si sa muncesti pentru a fructifica aceste influente astrale. Viata sentimentala este favorizata, mai ales daca deja esti implicat intr-o relatie. Ceva mai tarziu, credintele tale spirituale vor deveni un capitol important de studiat.

Gemeni

Nu te lasa coplesit de incarcatura negativa resimitita astazi. Foloseste energia lui Marte, situat in cea de-a opta casa, cea psihologica, a horoscopului! Ai toate sansele sa stralucesti astazi, cineva acolo, sus, te iubeste si vei percepe aceasta subtila energie benefica. Un nou domeniu sau un nou hobby iti pot acapara atentia si iti pot pune mintea la contributie. Elibereaza geniul din tine si arata lumii puterea mentala de care dai dovada, lasandu-ti amprenta unica!

Rac

Ziua de astazi aduce un moment propice pentru a dinamiza sectorul partenerial, fie ca e vorba de afaceri, fie ca e ceva legat de familie. Intervin evenimente care impun luarea unor decizii, chiar daca propriul confort este amenintat. Tot astazi este un moment propice pentru a pune bazele unor viitoare planuri, de afaceri sau nu, acestea avand sorti de izbanda si success in viitor.

Leu

Se pare ca perioada favorabila parteneriatelor si placerilor nu s-a incheiat; o persoana a carei deosebita companie isi poate face prezenta te va indemna sa redefinesti notiunea de "partener", oferindu-ti concepte mai usor de inteles. Chiar si asa, daca nu iti faci timp pentru tine insuti, pentru ceea ce iti doresti si pentru ceea ce simti, nu vei putea fi pregatit pentru altceva decat pentru munca pe care o depui in cariera. Esti ambitios, insa nu este o zi buna pentru exagerare. Aminteste-ti ca trebuie sa ai grija de tine, deoarece tu esti ceea ce ai mai de pret.

Fecioara

Prinde curaj si improvizeaza niste schimbari pentru propriul ambient, pentru a-l energiza si pentru crearea unui spatiu mai amplu! Beneficiezi de suport si de ajutor din partea celor apropiati si ar fi pacat sa ii dezamagesti. Toate acestea pentru a-i incanta pe cei din jurul tau si pentru a te relaxa mai mult. La fel, o oportunitate parteneriala se iveste la orizont, insa trebuie sa fii atent pentru a nu o rata.

Balanta

Viata amoroasa infloreste, mai ales daca deja se intampla sa ai pe cineva alaturi de tine sau sa te mai afli inca in cautarea unui partener pe masura. Insa trebuie sa iei seama la tot ceea ce se intampla in jurul tau - s-ar putea sa nu observi ca persoana dorita se afla chiar langa tine. Se observa clar, preocuparile tale se desprind de sfera familala, cautandu-si un sens in cea emotionala.

Scorpion

In cazul tau, accentul se pune astazi pe noile conexiuni pe care le vei face si pe ceea ce poti invata de la ceilalti ajutandu-i, in acelasi timp, sa revina cu picioarele pe pamant. Este o zi in care comunicarea este cuvantul cheie al momentului, fie ca este vorba de media, de scrisori clasice sau de convorbiri nesfarsite. Spre sfarsitul zilei pot interveni probleme legate de camin, pe care nu le vrei facute publice, insa pe care trebuie sa fii pregatit sa le rezolvi indiferent de situatie.

Sagetator

Esti unul dintre nativii pentru care eclipsa de ieri evidentiaza sanse de revigorare a mediului de afaceri, dar si de descoperire a unor noi concepte aplicabile intr-un asemenea domeniu. Chiar si in cazul in care te simti experimentat si intelept, verfica orice inovatie care apare la orizont! Aruncand cu banii in stanga si in dreapta, in special daca acest gen de comportament nu corespunde cu felul tau de a fi, nu-ti va aduce prosperitatea cautata.

Capricorn

Aderarea la noi anturaje, acceptarea ta in alte cercuri de cunostiinte decat cele deja cunoscute iti poate oferi un support la care nu ai visat vreodata. Tot acolo, ai posibilitatea de a cunoaste o persoana potrivita idealurilor tale, poate persoana pe care ai asteptat-o pana acum. In cazul in care deja exista cineva in viata ta, legatura cu aceasta persoana se va solidifica. Pe plan profesional, chiar daca astepti imbunatatiri semnificative, acestea nu vor cadea din cer. Va trebui sa propui noi directii pentru materializarea acestora.

Varsator

Astazi este o zi potrivita pentru actiuni care tin de domeniul cunoasterii universale, iar tu ai parte din plin de capacitatea de a le intelege. Ca atare, daca vrei sa te lasi de fumat, daca vrei sa incepi o dieta noua daca vrei sa scrii o carte, sa predai anumite cursuri, ori daca intentionezi sa iti imbunatatesti viata, profita de aceste momente si actioneaza! Este o perioada propice pentru gasirea unor elemente care ti-au ingreunat viata in trecut, pentru constientizarea si apoi eliminarea acestora. Cu cat vei descoperi mai multe, cu atat mai fericita viata ta va fi.

Pesti

A te indragosti in aceasta perioada reprezinta un risc crescut, deoarece nu pari pregatit sa intampini iubirea, cel putin nu pana spre finalul spatamanii in curs. Cu toate acestea, dragostea poate aparea in viata ta atunci cand te astepti mai putin, desi nu faci nimic special pentru asta, in afara faptului de a fi tu insuti. In orice caz, nu trebuie sa excluzi posibilitatea ca unii prieteni din viata ta sa faca loc altor oameni, mult mai potriviti si mai apropiati tie.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii